Ne yaparsa yapsın kötülüyorlar, asla memnun olmuyorlar. Yaptığı iyi şeyleri bile hep kötü olarak gösteriyorlar. Bu kişilerin hükümetin yaptığı tek bir şeyi veya getirdiği tek bir yeniliği övdüğünü göremezsiniz. Bırakın övmeyi o yeniliği getirdiği için küfür bile ediyorlar ve sanki kötü bir şeymiş gibi gösteriyorlar. Köprü yapılır küfür ederler, yol yapılır küfür ederler, okul kitapları ücretsiz dağıtılır küfür ederler, fakire, yetime, sakata maaş bağlar küfrederler, pkk ile barış yaparsa küfür ederler, pkk'ya savaş açarsa yine küfrederler. Bunlar kim? Ne istiyorlar? amaçları ne?
Cevabın nedir?
+1 yılPkk ya nezaman baris acmis da biz erdoganla herzaman baris isteriz ama gordunugunuz gibi hickimse kurtlerin hallerini dusunmuyor gormezden geliyorlar ben burda uzun uzun anlatmasini bilirdim ama soyleye soyleye tuy kalmadi dilimde
Kimsenin erdogana kufur ettigi yok siz nasil apoya kufur ederseniz bizde sizin bas taciniza mecburen aynen oyle kufurle karsilamak zorunda kaliyoruz
Ben saygisizlik terbiyesizlik yapmak istemiyorum Ama Ozgecan tecavuz edip olduruldugunde butun turkiye ayaga kalkti halada devam ediyor.
Peki ya surdaki kiz? Polislere ne yapti o? Polisler neden o kizi soyup cirilciplak edip yere atip kafasina siktilar? Erdogan bunu niye gormezden geldi? Polis olduklari icin demi ve o oldurulen bir kurt kizi oldugu icin.. Hadi siktilar diyelim neden ciril ciplak neden Şu an o kizin ciplak resimleri heryerde dolaniyor bukadarsiniz siz pkk degil kendinizde bulun kusurlarinizi pisliklerinizi
Bumu adaletiniz soyle?
Allahima binlerce sukur o adaletsiz turkiyede yasamadigima binlerce sukurr21 Yorumla
Soran+1 yılErdoğan öncesini hatırlarım kürtler kürtçe konuşmaya bile korkuyordu. Erdoğan öncesi tüm hükümetlerden acayip zulm çektiler. Jitem onları katlediyordu. jitem'i de Tayyip bitirdi. Kürtler sadece Ak parti hükümetinde insanca muamele gördüler ki güneydoğudan dolayısıyla kürtlerden bu kadar oy alabiliyor.
En İyi Cevaplar
Turkiyede bu zihniyet oldukca ilerlemez. Ancak cumhurbasbakanini kotulerler birde hukumeti. Muhalafetin kendi bildigi hic bir halt yok. Turk milleti yatmayi oldukca cok seviyor hele kadinlari. Popolari yerden kalkacak diye otleri cikiyor. Evleneyimde kocam bana bakar mantiginada acayip ayar oluyorum. Oku kendi parani kazan kocanin eline bakma bir kerede. Japonlar ve diger kalkinmis ulkelerin erkegi kadini cocugu calisiyor 7/24 bizim turkler gibi yatigi yerden uc kagitla para kazanmiyor. Once bunu degisin sonra Turkiyeyi Japonla Ingiltere vs. ile kiyaslayin. Turkiyeye Ataturkten sonra gelen en iyi siyaset adami Recep Tayyiptir ! Bunuda kabullenin artik
20 Yorumla
+1 yılO saygısız köpeklerin kendilerine saygısı yok ki bu ülkenin Cumhurbaşkanına başbakanına sayıgısı olsun. Sıra onlara da gelecek. Doğu'yu nasıl temizliyorsak o beş para etmez fitne fesat köpekleri de temizleyecez bu ülkeden.
Bu fitne fesatlar insanlarımızın kendilerine artık muhtaç olmadığını, özgür ve hür yaşadıklarını, teröre karşı mücadeleyi gördüklerinde hırslarından çatlayan zavallılardır. Bu zındıklarla muhattap olunması ve onlarla ileşim kurulması bile bu üke için zarardır.
Allah milletimizi bu münafıklardan korusun. Allah başkbanımızı ve cumhurbaşkanımızı bu ülkeden eksik etmesin.
www.kisacabilginedir2016.com/.../...7_10-15-08.jpg44 Yorumla- +1 yıl
Ölecekler biliyorsun değil mi lol adamları peygamber ilan etmediğiniz kaldı. Allahınız hırsızları sevmiyor diye biliyorum.
- +1 yıl
@hepburn-and-dean Büyü ondan sonra gel. Bir kızla siyaset politika mı tartışırım? Sen git önce sütünü bitir.
bu bizim ülkemize mahsus bişey malesef. meyve veren ağacı taşlarlar. İstedkleri kadar böğürsünler. Bir laf vardır. İt ürür kervan yürür. onlar sadece konuşup muhalefet etmeyi bilirler. başka bişey bilmezler ki. Birisi iki kelimeyi bir araya getiremez, ou kullanmayı beceremez, genel müdürlük zamanın da ssk nın içine eder. bir tanesinin tek bildiği kelime hayır. ötekini hiç saymıyorum bile. tescilli vatan haini. ne beklersin ki başka. boşver sen onları. Bu ülke için AKP bir şanstır. ve bu ülke herzman çalışanın üretenin yanında olacaktır.
42 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
14Cevap
+1 yılZenginin yaninda fakirin karşısında işçilerin köle gibi olduğu ülkenin cumhurbaşkanı neyini sevelim ki? Terör operasyonu ayağına masum gençler ölüyor (şehit) oluyorlar teröristlerin ocağına bir şey olmuyor ama. Teröristler bu ülkede daha çok hakka sahip oluyor neyini seveyim bu adamın.
NOT : Kürtler demiyorum onları ayırıyorum bu durumdan. Pkk denilen o. c. bahsediyorum.31 Yorumla
Soran+1 yılNedense teröristlerde sevmiyor onu. Hatta ülkede en çok ondan nefret ediyorlar. Bilmiyorum sende aynı şeyi savunuyorsun, onlarda aynı şeyi savunuyor. Bu sizlerin aynı safta olduğunuzu göstermez mi?
Gündem konusunda 2,7b cevap paylaştı. O okullar, yollar, hastaneler botokslu Emine'nin bilezikleri bozdurularak yapılıyor sanıyor. :D Yine vatan haini damgalaması falan, klasik akpli. Bu arada 100 binlik aracı devlet sana nasıl 30 bine veriyor lan? Sen buna devletin yardımı dersin, ben şerefsizliği derim.
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye şerefsizlik olsun? bana değil babaannem sakat diye amcam onun adına aldı ben vekiliyim diye ve o arabayı amcamdan başkasının kullanması yasak. Bu devletin iyi bir tarafı ve sen buna şerefsizlik diyorsan benim söylediklerimin hepsinde haklı olduğumu kanıtlamış oldun. Sen de git bacağını kes ya da diyaliz makinesine mahkum ol sana da indirimli versin boş konuşma
- +1 yıl
Babaannen hasta diye amcan neden indirimli araba alsın ki zaten sahipleri dışında başkalarının o aracı kullanması, her araçta yasak. He ya, diyalize mahkum olayım veya bacağımı keseyim. Arabayı da s.. le kullanırım artık. :D "Akp bu ülke için bir şans" sözünü gördüm yazında. Bence dünya için bir şans.
Soran+1 yılBaannem'in vekili şeklinde arabayı aldı. Yani hastaneye daha rahat gidip gelebilmesi için devlet böyle bir imkan sundu
Onlarin dusmanligi dine. Haliyle dindar gorunen kimseye de tahammulleri yok. tayyip olur baskasi olur. En tepede ve idare makaminda o oldugubdan da ona nefretleri buyuk.
Gecen bizim ofiste donen diyalog su; emine erdogan medical parkin gizli ortagiymis parayi goturuomus. E hani belge ispat? bukadar mi kolay sallamak? Ee iste belgeli değil zaten gizli ortak. Ee madem kayit disi belgesiz senin nasin haberin var bu gizli ortakliktan?22 Yorumla
Soran+1 yılAynen baya komple teorileri üretiyorlar ve ilginçtirki bu uydurdukları şeylere kendileri bile inanıyor :D
- Gündem konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılTerör desteklenir görmezler, kömür dağıtılır oy verirler, milli olan her şey özelleşir umursamazlar, daha önce uçağa binmemiş ve binemeyecek olanlar hava alanı açılışında fanatikleşir oy verirler, Türk adı dert olur buna modernizm derler diye burası çok uzar gider.
Ayrıca ben yaptığı iyi şeyleri de görebiliyorum gerçi 1 tane görebiliyorum oda toplu olunan yerlerde ve kapalı yerlerde sigara içme yasağı. 15 sene, tek başarı. Harika...12 Yorumla
Soran+1 yılTerör konusunda sana katılmıyorum. Pkk ile barış yapmasında bir sebep vardı bence. Çünkü ak parti iktidara geldiğinde bankalar boşaltılmıştı ve memurun maaşı bile deprem yardımlarından ödendi. Ak parti iktidara geldiği yıllarda devletin beli fena bükülmüştü ve teröristlerle savaş türkiyeye ciddi zarar vereceği için geçici bir barış yaptı bence. Türkiye çoooook güçsüzdü o yıllarda. Devletin içinde baya hayin vardı. Askeriyede de çok vardı. Bazı komutanlar teröristlerden rüşvet alıp sınırdan kaçak mal geçirmelerine göz yumuyordu. Devlet Pkk'ya sen bir kaç yıl bekle dedi. Ben bu hayinleri temizliyim biraz kendime geleyim güçleneyim ondan sonra savaşalım. Önce kürtlere haklarını verdi. Oradan baya pkk'ya desteklerini kesti. Hem barış imzlandığı yıllarda ak partiye teröristlerle masaya oturuyor dediler. Şimdi savaş yapıyor barışı bozdu diyorlar. Adam ne yaparsa yapsın yaranamıyor. Bence çok doğru bir politika izledi. Bende olsam aynısını yapardım
Soran+1 yılKömürle oy toplanabiliyorsa chp'de versin o zaman oyları alsın. Madem bu kadar kolay? Ben şimdiye kadar ak partiden ne kömür ne de makarna aldım ama oyumu veriyorum. Alanıda hiç görmedim. Makarnayla oy toplanabilseydi en başta chp makarna dağıtırdı. orayı bir geçin artık.
Ne istiyorlar soyleyeyim. .. kendi rantlari artsın istiyorlar, bunun yanisira sadece onlar kazansın istiyorlar. . ülkede elit ve halk sınıfı ayrı olsun, hükümet batı ne derse yapsın, bunlar avrupa amerika gezsin, her halti yesin, Türkiye de ortamın cılkı çıksın, insanlar ahlaktan yoksun kalsın ama dindarlar güçlenmesin istiyorlar. Eskiden çaktırmadan ister ve hallederlerdi, şimdi bunu yapamıyorlar diye cildiriyorlar
00 YorumlaBunun tam terside mevcut sevenlerde tam seviyor en kötüsü ise yaptığı hataları kabul etmiyorlar körü körüne bağlanıyorlar !!!
26 Yorumla
Soran+1 yılSizde yaptığı iyi şeyleri kabul etmiyorsunuz. Söylenen kişilerden bir farkınız kalmıyor doğal olarak
- +1 yıl
Doğru ama gerçekleri görmek çok daha iyi tamam yol falan yaptı eyvallah yol molla ülke gelişmiyor!!! En büyük yatırım herzaman EĞİTİMDİR! Güney koreye bak mesela bir zamanlar yardım ettiğimiz bizden fakir bir ülkeyken 80lere kadar ,80lerden sonra büyük çapta değişiklik yaptılar eğitime sanayiye önem verdiler!!! Şu an dünyanın 11. en iyi ekonomisine sahip ülke ve eğitimdede başarı oranı yüksek! Peki bize bak eğitim sistemimiz yerlerde neyazıkki...
Soran+1 yılAslında bakarsan şimdiye kadar eğitime en çok katkıyı yapan hükümet ak parti oldu. her ile bir üniversite yaptırdı. Her ilin üniversitesi oldu. Katsayıyıda yine bu hükümet kaldırdı. Katsayı benim gibi meslek liselilerin üniversite hayatında tam bir engeldi. Neredeyse full bile çıkarsam güzel bir üniversiteye gitmem imkansızdı katsayı yüzünden. Bak kaldırdı ve eğitimde benim önümü açtı. O katsayıyı kaldırmasaydı şimdi mühendislik okuyamayacaktım belkide. Askere gidecektim oradan da gider hammallık yapardım belki
Soran+1 yılNeden iyi olmasın ki :D bir çok genç okul okuyabiliyor yeni açılan üniversiteler sayesinde. Türkiyenin genç nüfusu çok fazla. 10.000 kişi okul okuyup geri kalan 1 milyon kişi açıkta mı kalsın. Ne kadar üniversite o kadar iyidir.. Eğitimde tek kötü bir nokta var o da ezberci eğitim olmasıdır ama onlarda zamanla düzelecek inşallah. Keşke sihirli bir değnek olsada her şey birden düzelse ama bu imkansız işte. Politika ve siyaset geciktiriyor her şeyi
Ne istediklerini onlar da bilmiyor. Maksat muhalefet.
40 YorumlaBen nefret ediyorum. Ama uzun uzun açıklayamam nedeni gayet açık benim gibi düşünenler anlar :)
50 Yorumla
+1 yılTayyip alevileri günahı kadar sevmezken biz niye onu sevelim?
20 Yorumlaadamı sevmiyorum ama siyaset olaylarına pek girmediğim içinde kötülemem sadece tek hassas olduğum konu Atatürkle karşılaştırılması o zaman maalesef kendimi tutamıyorum ve tartışıyorum
10 YorumlaCevap versem bilem AKP secmeni anlamaz, kafasi basmaz.
00 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tüm tv lerde konuşuyor şimdi.
Bunları bize değil rus ve amerikaya söylesin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi kapak ediyor. Kapak olanlar da nefret ediyor ne yapsınlar?
30 Yorumla
+1 yılhadi herşey okey suriyelilere maaş bağlamak nedemek kendi insanı aç iken bana bunun mantıgını anlat
16 Yorumla
Soran+1 yılkarşılıksız maaş mı? nerede yazıyor link atsana ben de göreyim gerçekleri? ve şunu söylemeden de geçemeyeceğim ben kendi ülkemde aç insan görmedim. benim babaannem sakat diye ekstradan maaş bağladılar ona (emekli maaşıda var) , yetime maaş bağladı, yaşlıya maaş bağladı, fakirede maaş bağladı. ben aç insan görmedim. aç gözlü insan gördüm ama aç insan görmedim. dilenciler bile günde 500-1000 TL götürüyor. Onların aç olduğunu düşünüyorsan senden benden fazla kazanıyorlar ve trafikte bu kadar aracın olmasıda aç insan mı bu arabaları almış dedirtiyor insana. benim arabam yok. en açınız benim galiba
- +1 yıl
mesele maaş bağlamak değil iş mi var gençlere? suriyelilere var kentsel dönüşüme yaptıgı binalar ful suriyeli kaynıyor? nerde gecekondularını yıktıgı adamlar?
nerede kalıyor?
al en düşük maaş suriyeliye kendi vatandaşı işsiz? kendi insanının hakkına giriyor
ee diyeceksin okumamış işi yok. ee suriyeli okumuşmu? kaç diploması var?
gazi maaşı neden 350 de mülteci maaşı 800lira?
Soran+1 yılO suriyelilerin düşük maaşla çalıştıkları yerlere çalışmaya gittim 1 gün dayanamadım. Bizim milletimiz o kadar ağır işte çalışamaz. 12 saat gece 12 saat gündüz ve adam askeri ücret veriyor. Savaş mağdurlarından başka kim çalışmak isterki böyle bir yerde. Adam diyor işe aldığımız ertesi gün kaçıyor. Haklılarda iş çok ağır. Ama suriyeliler para kazanmaya mecbur olduğu için çalışıyor. Kariyer. net'e ve eleman. net'e girip binlerce iş ilanına bak. ben çok yere başvurdum ve askerliğimi yapmadığım için almadılar ama güzel işlerdi. lakin askerlik ve diploma istiyorlar. vasıfsızada iş var ama ağır işler var. amerikayada gitse bir boktan anlamayan birine kimse iş vermez. işverenlerde aynı dertten müzdarip biliyor musun? kendini geliştirmiş eleman bulmakta zorluk çekyorlarmış.
- +1 yıl
nerede çalışıyorlar bana soylermisin?
Soran+1 yılİstanbul güngörende bir temizlik fabrikası vardı. fabrikadan gelen tekstil ürünlerini yıkayıp tekrar onlara gönderiyordu. 1 hafta 12 saat gündüz çalışacaksın, 1 hafta ise 12 saat gece çalışacaksın.. dakka başı tekstil ürünleri geliyordu. şakasız orada çalışacak tek yerli bendim. geri kalan hepsi suriyeliydi. gelen tekstil ürünlerini suriyelilerle birlikte araçtan indiriyorduk. önce belli sayılara göre diziyorduk sonra oda büyüklüğünde çamaşır makinelerine atıyorduk. çuval çuval deterjanları makinenin içine dolduruyorduk. biten çamaşırları tekrar makineden çıkarıp kurutma makinesine atıyorduk. benim artık ellerim yorgunluktan hareket edemiyordu. yani kaslar o kadar yoruluyordu ki elini bile kaldıramıyordun. bir gün bile dayanamadım.. 4 saat çalıştım ve adama ben çıkıyorum abi dedim. herkes böyle girip çıkıyormuş ama suriyeliler ise öyle yapmıyor. askeri ücretle çalışıyordu orada.
Soran+1 yılYani demem o ki suriyeliler sadece türklerin beğenmediği ve istemediği işlerde çalışıyor. O kadarına da karışmayın çalışsınlar. Madem o işleri beğenmiyorsunuz onlar beğeniyorsa çalışsın sizene
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiyenin gelişmesini istemeyen diğer ülkelerin desteğiyle ayaklanan içimizdeki bir takım insancıklar
00 Yorumla
+1 yılSürekli maddi yönden bakıyorsunuz. Bir gün de manevi yönden bakınca neden sevilmediğini anlarsınız.
10 Yorumla
+1 yılMeyve veren agaç taşlanıyor hepsi bu.
50 Yorumla
+1 yılÇalıyor ama yol yapıyor kafasında olmaktan iyidir
220 Yorumla
Soran+1 yılçalmak öyle olmaz ama. çalmanın nasıl bir şey olduğunu öğrenmek istiyorsan ak parti iktidarı öncesine bak. mhp koalisyonuna bak. ülkenin hazinesinde beş kuruş bırakmadılar. devlet o kadar fakirleştiki kendi memurlarının maaşını bile deprem yardımlarıyla ödedi. bir gecede bankaların hepsini boşalttılar. çalmak öyle olur işte. çalarsan hiçbir şey yapmazsın. bu kadar ihtiyaç sahibine maaş bağlamazsın. benim baannem sakatlık maaşı alıyor. üzerinede amcam 100.000 TL'lik arabayı onun üzerinden 30.000 TL'ye satın aldı. Devlet sakat diye böyle bir indirim sundu ki arabayla vekili onu istediği yere getirebilsin. Çalınca bunlar yapılmaz. O köprüler, o yollar, bedava dağıtılan kitaplar, yetime, sakata, yaşlıya verilen maaşlar, duraklar, barajlar, okullar, üniversiteler, hava alanları bilmemneler bunların hepsi bedavaya yapılmıyor ve milyarlarca dolar değerinde. adam çalışıyorsa bunları nasıl yapıyor
- +1 yıl
Ulan hepsini senin verginle yapıyorlar zaten? ADAMIN GÖREVİ BU. Vergiler tavan yapmış 10'un 6'sını yatırım yapıp 4'ünü cebe indiriyorlar siz şakşakçılıktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
- +1 yıl
Aşağıda beni engelleyen üstün (!) ERKEK söz konusu kitlenin cahillik seviyesini açıkça ortaya koyuyor. Kalemim olmayan herif pipisi var diye kendini benden üstün sanıyor ya lol sonra neden dalga geçiyorlar dersiniz
- +1 yıl
Doğru milletin vergisiyle yapıyorlar bunları ama unutmayın daha önceki iktidarlarda vergi alıyordu nedense hiçbir şey göremedik..
Soran+1 yılheralde trilyonlarca vergi veriyorsun ki adam bunların 4'ünü cebe atabiliyorlarmuş. Ulan ülkede o kadar polis, mühendis, memur, asker görev alıyor. Sadece bunların maaşları senin verdiğin vergiyle ödenebilir anca. Bunların sigortası var cartı var curtu var. Öğrencilere 400 TL burs veriyor sadece. Yetime maaş, sakata maaş, yaşlıya maaş... yollar, havaalanları, köprüler, gemiler, savaş uçaklar, tanklar, askerin yemeği, suyu, kışlası, tankı, tükeği sana sayamayacağım kadar çok masraf var. sen her şeyi basit olarak gör. verdiğin üç kuruş vergiyle adam bunların hepsini yapıyor ve yarısını da cebe atıyor öyle mi. bu söylediğine anca aptallar inanır.
- +1 yıl
Devletin bütçesiyle aldıkları mercedesleri de hesaba kattın mı? Diyanetin Nasa'dan daha fazla bütçe harcamasını falan?
Ayrıca mevcut hükümeti eleştiren herkesin eskileri savunduğunu sanmak neyin kafasıdır arkadaş? Halkın görevi hata yapanı o koltuktan indirmek, kendi görüşünden olsa da olmasa da. Siyaseti fanatizme çevirecek kadar hastasınız.
Soran+1 yılDiyanet'i Atatürk getirdi. kızacaksan ona kız. Tabikide en güzel arabalara binecek. Ülkenin başbakanı doğan'a mı binsin, murat 131'e mi binsin? hangi ülkenin başbakanı kürüstür araba kullanıyor ki? en azından büyük ülkelerin. Sizde nefrete çeviriyorsunuz siyaseti. Biri bana gelip deseki şu iyi şeyleri var, bak bu yaptğınıda beğendim ama şu tarafı yanlış dese hak vericem ama her şeyi kötü diyen ve samimiyetsizlik yapan birine asla hak vermem
- +1 yıl
Cumhurbaşkanının kendi maaşı doğana mı yetiyor sadece? İstediği arabaya binmekten özgür ama devlet bütçesi ile bütün milletvekillerinin altına araba döşeme hakkı yok, halk sürünürken onlar meclise gidip uyumak için maaş alıyor. Bir zahmet arabalarını kendileri ödeyiversinler ha?
Ayrıca yoğunluğun islam dünyasında olduğu bir gösteriş takıntısı var. "Koskoca başbakan en güzel arabalara bilmeli." "Cumhurbaşkanı sarayda yaşamalı, altın tahta oturmalı" vs.
Müslümanların paragöz olduğunu düşüneceğim neredeyse. Ülkede bu kadar işsiz varken onlar biraz mütevazi olsa ne olacak? Bisikletle yetinen liderler var...
Soran+1 yılHangi ülkenin başbakanı bisiklete biniyor? kesin adı duyulmamış, minicik bir ülkedir. Hz. Süleymanda Allah'tan zenginliği istemişti ve Allah bu isteğini yerine getirdi. Döneminin en zengin insanıydı. Allah yolunda olan birine zenginlik haram kılınmamıştır. Allah'ın sevmediği şey senin zenginlik içinde yaşaman değil, bu zenginlikle kendini bir şey sanıp kibirlenmen. Ha şunu da anla. Kibirli birine karşı mütevazı olunmaz. Kibirliye kibirli olacaksın. Allah dememiş ki git kendini kibirlinin yanında ezikle. Bu haramdır. Kibirliye kibirli olacaksın. Mütevazıya mütevazı olacaksın. Doğru olan budur.
- +1 yıl
Haletmeden zengin olmaktan bahsediyoruz. Üniversite diploması bile sahte olan bir herif nasıl oluyorsa ülkenin başına geçiyor ve kendi kazandığı parayı değil fakir insanlardan bile acımadan sömürdüğü vergileri yiyor. Sizin allahın adaleti buysa başlarım böyle işe
- +1 yıl
Ha bu arada bahsettiğim başbakan David Cameron'dı. Türkiye'den kat kat güçlü bir ülkenin başbakanı. Ayrıca kendisi sarayda da yaşamıyor.
Soran+1 yılUlan o adama trilyonlar versen bile azdır. Kendine ait bir hayatı bile yok. Yapacağı her şey , gideceği her yer önceden belirlenir, nerede ne kadar duracak, bilmem hangi açılışa gidecek. Bilmem nerede konuşma yapacak. Tek bir gün tatili bile yok. Sanki makam aracına karı kız atıp eğlenmeye gidiyor... Helali hoş olsun makam araçları
- +1 yıl
İşte bu zihniyetten bahsediyorum. Senin gibiler oldukça Türkiye asla İzlanda gibi ülkelerin refah seviyesine erişemeyecek. Size hizmet etmesi gereken herife padişah muamelesi yapıyorsunuz. Fakir ve mutsuz halkların ortak özelliği budur.
Soran+1 yılVallah muhtaçlara bile maaş bağladı bu adam. Baannem emekli maaşı dışında sakatlık maaşıda alıyor. Bir arkadaşım yetim maaşı alıyor. Yani zaten fakire 4.000 TL'yi karşılıksız verirse isyan çıkar. Benim babaannemin sakat olmasından ötürü araba satın aldığımızda devletin yaptğı büyük indirimden ötürü aşağıdaki arkadaş şerefsizlik dedi. Zaten karşılıksız 5.000-10.000 TL verirse fakire o zaman isyan çıkar işte. Zaten şimdi verileni bile diğer hükümetler vermedi. sadece sömürdüler ve yattılar. Sana memurun maaşı bile deprem yardımlarından ödendi ve hükümet işin içinden çıkamayınca erken seçime gidildi ve ak parti iktidar oldu. Ülkeyi böyle bir vaziyette kasası boşaltılmış şekilde aldı ve nerele getirdi bu kadar kısa zamanda. Şimdiye kadar türkiye tarihinde hangi hükümet bunu yaptı, diğer hükümetlerin bana ne gibi hizmetleri oldu. Ulan bir çöp bile vermedi diğerleri. En fazla şeyi halkına bu adam verdi. Daha iyisi varsa gösterde ona oyumuzu verelim. Bende sizi nankör olarak görüyorum
- +1 yıl
Türk toplumunun en kötü yanı ne biliyor musun? Bir yandan "Türk halkı özgürlüğüne düşkündür" der ve bunu destekleyen bir kaç hikayeyle insanları oyalar, diğer yandan ise itaatkarlığı bilinçaltına işler. Anne-baba hata yaparsa uyarmamalısın, saygısızlıktır diyerek başlar cumhurbaşkanı anamızı mikse yanında iyi şeylerde yaptı diyerek devam eder.
Siz Osmanlı padişahı hareminde kutlamalar yapsın, eğlensin diye yaz kış demeden tarlada çalışıp gelirinin yarısından fazlasını padişaha veren, padişah çeşit çeşit yemekler yerken bütün ailesini küçük bir bayat ekmek parçasıyla doyurmaya çalışan ve ağzından "padişahım çok yaşa" sloganında başka bir şey çıkmayan köylü halkın bir sonraki sürümüsünüz.
Soran+1 yılEee peki senin önerdiğin çözüm nedir bu sisteme karşı? Hükümeti devirelim herkes kafasına göremi takılsın? Olayın bu mu? Ya da gecekondu da yaşayıp meclise bisikletle gidip gelmeyi kabul edecek bir cumhurbaşkanı adayın mı var? Kardeşim bir vasfın yoksa ve ticaret zekan yoksa fakirsindir bunu kimse değiştiremez. Bizim millet yatmayı seviyor. Sırf tatili bol diye öğretmen olmak için can atan bir milletimiz var. Çalışmayı sevmeyen bir millet nasıl zengin olabilir. pakistan bile Recep Tayyip Erdoğanı 5 yıllığına bize verseniz dünyanın en güçlü devleti biz oluruz diyor. Nükleer silahımız, her şeyimiz var ama dünyada politikamız çok zayıf o yüzden güçlü olamıyoruz diyor. RTE'yi bize verin diyor
Soran+1 yılYani demem o ki suriyeliler sadece türklerin beğenmediği ve istemediği işlerde çalışıyor. O kadarına da karışmayın çalışsınlar. Madem o işleri beğenmiyorsunuz onlar beğeniyorsa çalışsın sizene
Soran+1 yılpardon yanlış yere gönderdim
- +1 yıl
Kim diyor onu? Tuğçe Kazaz bozması bir pakistanlı mı? Dış diplomasinin en başarısız isimlerinden biri tayyipdir. Ayrıca fakirliğin tembellikle alakası yok, insanlara başarılı olmak için fırsat verilmiyor. Üniversite mezunu adam fabrikada mı çalışsın nedir yani? Kuzey Avrupa ülkelerine bak ve halkçılık nasıl olur öğren lütfen, Yetim maaşıyla falan övünüyorsun resmen ya, sanki bunları yapmayan ülke kaldı. 1 kişiye zor yetecek asgari ücreti verirken utanmadan 3 çocuk yapın falan diyor herif. Son 10 yılda işsizlik arttı, zenginler daha zengin olurken fakirler daha fakir oldu, kadına şiddet ve çocuk istismarı had safhada. Mevcut hükümetin resmi nikah zorunluluğu kaldırması sayesinde çocuk evliliklerinin önü açıldı. Eğitim gittikçe kötüleşiyor, okula başlamadan önce zeka abidesi olan çocuklar 4-5 yıl içinde aptal robotlara dönüşüyor. Bunları doğru bir şekilde değerlendirebilmek için siyasi ideoloji ve tarih bilgin olmalı.
Soran+1 yılpakistanla ilgili video al izle ve sen karar ver vicdanın varsa tabi
https://www. youtube. com/watch? v=5SEHAYF8JEQ
o zaman o muazzam trafikteki araba sahiplerinin hepsi zengin. zengin değillerse neden araba alıyorlar. Arabayı beslemek bile masraf. sigortasıdır, bakımıdır, vergisidir, kara taşıt puludur, benzinidir. nasıl fakir daha fakir oldu? fakir daha fakir olduysa nasıl araba besleyebiliyor. kim bu fakirler? ulan işsizlik arttıysa bu kariyer. net'te iş ilanlarını kim veriyor? sadece benim alanım olan bilgisayar mühendisliğinde binlerce ilan var. diğer siteleri hesaba katmıyorum biile sadece kariyer. net'te. iş veren çok. işsizde görmedim ben hiç şimdiye kadar. bu işsizler nerede? övünürüm tabi bunu diğer hükümetler niye yapmadı? bunları neden yapmadılar? neden bankalar bir günde boşaltıldı? mevcut yönetim bu krizin altından kalkamayınca erken seçime gitti. ak parti hükümeti ülkeyi boktan bir vaziyette devraldı. daha bana bunların cevaplarını veremiyorsun
Çekememezlik çok kötü birşey ondan böyleler.
20 YorumlaMerak etme onların bir çogu pkk li :)
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aralarında çok pkk'lı var farkettim. bir de pkk'lılar türkiyeyi kötülediklerinde, eziklediklerinde, hükümete çamur attıklarında millet onun pkk'lı olduğunu bilmiyor ve hak veriyor ona
+1 yılpsikopat_hatun diyorki adamlar yol yapıyor :d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSigara yasağında destekliyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılBende bir tek o tarafını desteklemiyorum sigara içen biri olarak :D eskiden otobüslerde bile içebiliyordu insanlar şimdi metro duraklarının açık yerlerinde bile içemiyorum
Cevap sahibi+1 yılİyi ya işte bırakırsın yavaş yavaş ☺ sağlık bu başka şeye benzemez
+1 yılOnlar beynini düşürmüşler
00 Yorumlaazınlıklar azınlık pısıkolojısıyle davranıyorlar
10 Yorumlaevet mesela ben
30 YorumlaBen qurur duyuyorum
10 Yorumla
+1 yılbu ülke hiç bukadar ezilmemiti şimdiye kadar
00 Yorumla
+1 yılDeğer bilmezlik maalesef..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa he kesin öyledir
00 Yorumla
Devamını Gör(14)