Herkese günaydın bugünkü sorum yazın gezmeye gittiğimde eleştirilen kıyafetim ile alakalı birden aklıma geldi sizne düşünüyor suz?

Şimdi olay şöyle arkadaşlar ben yazın memlekete gittim kendim açığım gördüğünüz gibi üstümde askılı bir bluz vardı birazcıkta yırtmaçlı etek giymiştim fakat oradaki insanlar çok bakiyordu burası küçük yer köylük yer hatta insanların bakmasını anladım da şu okumuş insanlar da gerçekten çok cahil onu da görmüş oldum bir tane paramedik hemşiresi geldi oturduğumuz kafeye yanında annesiyle galiba karşıma geçti biraz beni süzdükten sonra annesiyle fısır fısır bir şeyler konuşmaya başladılar bana bakıp sonra kızın şunu dediğini duydum Allah'ım ya köylü ki yer yani kıyafetimi eleştirdiğini anladım çünkü çok süzüyordu bana bunu söylerken kendine bakmıyor tabii çok bakımsız saçlarını bile taramamış zaten tipsizin teki kendi de kendi saçı it oynamış Yonca tarlasına dönmüş oradaki insanların bakıp eleştirme seni anladım köylü isteyen köylüler zaten köylünün gözüne her zaman batar böyle şeylere bazıları da zaten önümüze geçip sen nereden geldin diye soruyordu sen kendine zaten belli ediyor sana ne benim giyim'den yani değil mi sen okumuş insansın kalkınca işte görev yaptıkları yeri beğenmezler oradaki insanları beğenmezler ama kendisi de körelmiş okumuş cahil de çokmuş bunu da anladık
Herkese günaydın bugünkü sorum yazın gezmeye gittiğimde eleştirilen kıyafetim ile alakalı birden aklıma geldi sizne düşünüyor suz?