Ekonominin durumu belli artık pazardan giyiniyorum tamamen. Sevgilime pazara gidelim mi dedim, kezban mısın ne pazarı dedi bana çok üzüldüm ya. LCwaikiki bile pahalı yani. Eskiden Zara o fiyatlara tişört pantolon satıyordu. Sizce sevgilim haklı mı pazardan giyinmek kezbanlık mı? 😒
Pazardan giyiniyorum diye sevgilim bana kezban dedi. Sizce de öyle mi?
Üzme tatlı canını kıymetini bil Birak peşini ayrıl Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de Peşinden gelmeyenler utansın, Değişme hiç kimse için, Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın. Elinden gelenin en iyisini yap Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini, Sonrasını hiç düşünme arkadaş, Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın
Lcwaikiki ve Defacto bile 230 liraya pantolon satarken kotondan 100-150 liraya pantolon aldım. Pazarda fiyatlar çok da farklı değil ki. Şahsen ben lcw, Defacto ve pazar ürünlerine 200 lira vereceğime kotondan, maviden alırım daha iyi. En azından kaliteye para vermiş oluyorsun. Kumaşlarının kalitesi bile kendini belli ediyor. Verdiğin paraya değiyor. Defacto ve lcw aldığım pantolonlar kısa sürede solmaya renk atmaya başladı. Hiç de o kalitesiz ürünlere 200 lira veremem. 300 lira bile olsa gider maviden alırım.
Sosyete Pazarı vardır ki birde, güzel parçaları arar bulursun on numara kombin yaparsın. Laf etmek onun haddine değil, istediğin gibi istediğin yerden giyer çıkarsın seni gördüğünde farklı değildin netice olarak. Beğenmeyen almasın kendine, kimsenin seni yargılama hakkı yok. Kezbanlık değil, hayat. Eğer ki öyle görüyorsa 3-5 kombini o karşılasın da görelim.
Beğenmiyorsa beğendiğini alıversin laf edeceğine. Bu ne canım, sevgilim bile böyle beni giydiğim, gittiğim, aldığım şeylere göre sınıflayacaksa ne işi var benimle. Nereden istersem oradan giyinirim. Al daha iyisini onu giyelim de, ayarı bozulmuş bir ayar çekmiş olursun.
Öncelikle seninle bu şekilde konuşan bir adam sana hayatına tercihlerine görüşlerine saygı duymuyordur. Erkek arkadaşının öncelikle bu tarz şeylere göre kimseyi yargılamaması ve kimseye bir kılıf uydurmaması gerektiğini öğrenmesi lazım. Böyle yorumlara düşüncelere takılıp kalmamalısın bu tarz şeyleri sana kim söylerse söylesin. Sen kendini bildikten sonra sen kendini iyi hissettikten sonra hiç bir şeyin ve hiç kimsenin önemi yok.
İnsanın nereden giyindiği önemli değil kendine yakışanı giymesi önemli bu konu hakkında çok sevdiğim bir söz var. “Nice insanlar gördüm, üzerinde elbise yok. Nice elbiseler gördüm içinde insan yok.”
Pazarda genelde kalitesiz ürün satılır, yani pazardan alacağıma 2. elciden alırım daha mantıklı. Yani pazardaki ürünler genelde başka ürünlerin replikası olarak daha kalitesiz hammadeyle yapılmış oluyor. Hiç unutmuyorum pazarda küçücük baskısız sade bir çorap bulamamıştım. Hepsinin üzerine keko gibi adidas nike yazılarını üstüste basmışlar falan. İlginç pazar deneyimleri yaşamıştım. Bunun yanısıra 2. elcileri çok severim tüm Avrupa'da bir ülkeyi ziyaret ettiğimde önce markete girer güzel bir aburcubur sepeti hazırlarım sonrasında 2. el mağazaları gezerim.
Seni cemiyet hayatının önde gelen Derin Mermerci, Caroline Koç, Oya Eczacıbaşı gibi isimlerle baş başa bırakıyorum. Aynı masada oturduğunda İnstagramdan atacağın fotoğrafa beni de etiketlemeyi sakın unutma. Ben ve canım pazar kültürümle hadi sana eyvallah de ve bırak böylesini sevgili hem cinsim. IQ sunu Zorlu AVM' nin peyzajında bırakmış insandan kimseye hayır gelmez.
Pazardan giyinmek kezmanlik değil ne alaka ya. Senin sevgilin tam geri kafalı bir şeymiş söyleyim. Asıl kezban olan insanlar (ayy rezil olmayayım, ay şunlar hakkımda ne düşünür) vs gibi şeylere takılan insanlardır. Ne yani maddi durumu insan kendisi sevmiyor ki secde zaten zengin olmak isterdi. O yüzden sevgilin hakkındaki düşüncem cahil, geri kafalı ve altın taşması babasının elinde olan bir züppe.
Sevgilin tam bir os, rk😅😁 saçmalama önemli olan üzerine yakışması takma kafana inşallah senin gibi bi kız bulurum ileride tutumlu olmak güzel bişey bende param varken bile pazardan giyinmeyi düşünüyorum artık alım gücü düştü sevgiline yol ver adam olmaz ondan seni yarın bi gün koruyamaz
Yil 2006 yer yesilkoy pazari. bir elbise almistim 3 TL ye ama ne modasi gecti ne bozuldu elbise. sirti zincirli gri parlak kumas bi elbise. zinciri hic mi solmaz ya solmadi. Eskiden etiler ve yesilkoy pazari vardi. hem ucuzdu hem de baya iyiydi. Bak sana abla tavsiyesi. merterde toptan satan yerler var tek tek de veriyorlar. bazilari sadece yurt disina satiyor asiri guzel seyler bulabilirsin ve ucuzdur da. cadde boyu bir suru magaza. mertere git.
biber sürerim onun ağzına zenginlere mi kalmış modernlik 😅Totomun salağıymış sevgilin çok boş düşünceleri olan boş biri belli çok sürmez sen de alık balık gibi bu soruyu düşünme daha fazla belki uyumsuz olmuşsundur ama herkes her istediğini giyemeyebilir bir de bu var seni kıyafetinle tartmamalı karakterinle tartmalı asıl sen onu karakteriyle tartsan soğuyacaksın gibi ama neyse 🙃😏
saçmalık. bilakis sadece cacharel H&M vs vs gbi yerlerden giyinirim demek züppeliktir.. Bu şuna benzer bir nevi.. Ben meyve sebze almaya pazara gideceğim, tipin biri gelecek neden migrosun manav bölümünden almıyorsun diye bana kro dyecek.. aynı şey.. bu tipi bir an bile düşünmeden kapının önüne koymanı öneririm..
Baska alternatifin var mi da onun hakliligini soruyorsun bize? Egeer bunu kezbanlil sayacak bi erkekse hic olmasin daha iyi. Anlamiyorum insanin gittigi geldigi yedigi ictigi giyindigi mal varliklari parasina göre insan yargilayanlari. Önemli olan karakter degil miydi ya? Neyin kafasini yasiyorsunuz ben mi yanlis bi dünyada yasiyorum?
Sevgilin haklı değil pazarda koton zara adil ışık sezon sonu malları bile satılıyor. Millet uygulamalardan artık 2. El kıyafet alıyor hayat pahalı ama sevgilin karaktersiz. Kusura bakma ben olsam seviyor ya adam beni goya böyle küçük görmeye çalışan hakaret eden kendini bi bok sanan adamdan ayrılırdım. Çok parası varsa vakkodan alsın sana canta madem
Ne alakası varmış ya kendisi Lacoste'dan falan mı giyiniyormuş? Eğer ki giyiniyorsa zaten ilerisini düşünmemelisin kendi gelecegin için o kişiyle. En iyisini yapıyorsun markanın şu an için hiçbir önemi yok şahsen "aptallık" gözüyle bakıyorum mağazadakiler de enayi gözüyle bakıyorlardır zaten.
Bence imkanin neye elverisliyse ordan giyersin hatta nerden daha rahat hissediyorsan ordan bile diyebilirim maddi acidan imkani oldugu halde pazar urunlerini sevip alip giyen bi cok kisi biliyorum bunun. Kezbanlikla alakasi yok bence hem. Kezban tabiri ne oyle nasil oyle bi yakistirma yapmayi kendine uygun bulur ki bi erkek ne kötü
Alakası yok. Pazardan alışveriş yapanlar, marka takıntısı olmayan aklını ve parasını kullanmayı bilen insanlardır. Çünkü aynı tişörte markasından dolayı 50 lira vermekle pazardan aynı kalitedekine 5 lira vermek arasında büyük bir fark var. İlkini seçen ya marka takıntılıdır ya da aklında bir problem vardır. Sanıyorum ki eski sevgilinde marka takıntısı olan kesimden ☾
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya maddi manevi herşeyi önüne seren erkekler varken cidden sizi aşağılayan tipleri özellikle mi seçiyorsunuz? Sevgilimle mesela ikimizin malı da ortaktır. Bırak maddi manevi aşağılamayı ikimizde paylaşırız. Geçenler de bilgisayarım yavaşladı yenisini al dedi param yok şu an diyemedim ama o anladı. Yedekte bilgisayarı vardı onu verdi bana. Elinden bu kadarı geliyor çünkü.
Hayır değil bence ayrıca pazarlarda da çok güzel ürünler var, üstelik bir çok esnaf İnternet sitelerinde üyeliği bulunan kişiler, İnternetten alınan kıyafetlerde pazarcılar sayesinde çıkıyor, takılma derim, kendini üzmenede gerek yok bence :)
Sende kendine bak vizyonsuz varoş deseydin. Artı onu ara hemen ve senin gibi beynini kullanamayan asalak insanla birliktr olamam. Nereden giyindiğimi dert etmeyecek daha zeki bir insanla birlikte oşöak istiyorum seninle değil de geç.🤫🤫😏✌✌
Lcw'den ic camasiri aldim ayni gunun sonunda zedelendi hirpalandi. pantolon aldim 1 hafta giymeden rengi soldu. Pazarda markalardan daha kaliteli seyler olabiliyor bazen. O yuzden takilma ve boyle sekilci insanlardan uzak dur lutfen.
Bu derece laubali saygısız bir insanla aynı yolda yürümem bile üzüleceğini düşübmemiş mi öyle düşünüyor olsa bile kalkıp böyle düşüncesizce konuşması çok iğrenç neden böyle bir insanla berabersin lütfen bana söyler misin?
Çok pardon ama üzülüyorum Türkiye’nin bu durumuna. Zara dediğiniz marka burada beğenmediğiniz waikiki ile aynı oranda bir marka. Bir fred perry, valentino, dkny, kenzo olsa neyse diyeceğim. Sevgilin sacmalamis bu arada.
Ne alakası var ben bazen gidip bir şeyler alıyorum çok şık şeyler oluyor bazen de olmuyor almıyorum üzerindekiler şık duruyor büyük bir markadan aldığını söylesen kimse itiraz etmez soran olursa butikten aldım de geç
Sana yakışan tarzı bulduysan içinde rahat ve güzel hissediyorsan kimseyi dinleme uygun fiyatlı ürün aramak artık olumsuz algı oluşturmaya başladı bunun açıklamasını yapmak bile anlamsız uygun olması kalitesiz ve kötü olduğu anlamına gelmez genellemeler den kurtulun artık ve her ne kadar haddim olmasa da sana değer veren seninle konuşurken daha özenli kelimeler seçen bir partner ile olmanı ya da partnerini uyarmani öneririm.
Yıl olmuş 2022! Yani ne alakası var ki? O mağazanın etiketi kıyafette olunca daha iyi olunmuyor ki. Üstümüze yakışıyorsa ve mutluysak gerisi pek mühim değil. Ayrıca sevgilinin sana öyle demesi de oldukça kaba olmuş. İnsanları giydikleri ve yaptıkları şeylere göre yargılamamak lazım.
@Dunedân tanimadiginida yargılamak kötü ya. mevlananin dedigi gibi ne insanlar gördüm üstünde culu yoktu , ne cullar gördüm içinde insan yoktu. Bu söze kafa yormali bence..
Asla kezbanlık bi hareket değil onlarca mağaza gezip bulamadığın parçanın en kalitelisini şak diye pazarda bulabiliyorsun. ayrıca sevgilin 2010da falan mı yaşıyo kezban ne hahahas onu da geçtim eğer şaka yapmadıysa seninle konuşma biçimi çok yanlış bu üsluptaki bi insanla olan ilişkini gözden geçirmen uzun vadede kazanç sağlar sana. On numara fizik ve kombin go giirrlll 💖🙏🏼
Sana bir şey diyim mi aynı kalitede hatta daha kötü şeylere marka payı istiyor şu anda mağazalar. Pazarda da çok güzel şeyler olabiliyor. Ondan sevgili olmaz
Lc Waikiki Zara vs vs den giyinen biri ile sevgili olsaymış o zaman. Gerçi bu zihniyetteki birine öyle kızlar da bakmaz orası ayrı mesele. Ayrıl gitsin.
herkes bütçesine göre giyinir... Bu eleştirmeye kisenin hakkı yok. Sevgilinin bile... sen iliskini bi gözden geçir bence... sevgiliyi gömmek erkeğe yakışmaz... ayıp...
canım olduğu kesin aynı şeye 3 katı para vermek insanı üst kademeye çıkarmaz yakıştırabiliyorsan aynaya baktığında mutluysan istediğin yerden alışveriş yapabilirsin
Bu ülkenin yarısından fazlası pazarı gidiyor. Sorsaydın annenin karnından tahtaravall ile mi doğmuş diye. 😃 Öyle bir sevgili edileceğime intihar ederim daha iyi. 🤣🤣🤣
Pazarda olan şeyler mağazalarda yok o sığır pazarın giyim kısmına girmemiş belli. Ayrıca ona fazlasindir kesin resimdeki sensen gayet güzel giyinmissin
Keşke burada da pazar olsa da bende pazardan giysem mis gibi kombinler yapardım😅 ülkede giyim pazarı yok resmen şaka gibi, alışveriş merkezleride deli gibi pahalı shjsjd
Haklı tabii artık nasıl bir fakirsen orası burası sökülmüş yırtık şort almışsın acıdım şimdi hâline :/ Ekonomi kötü dersin, pazardan giyinirsin ama elinde 5 bin liralık telefon var.
Helal kız sana valla helal olsun salla sana laik değilmiş şimdiden ekonomik olarak güzel dusuncedesin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır haklı değil, herkes istediği yerden alışveriş yapabilir illaki pahalı elbiseler giymemiz gerekmiyor, nereden giyindiğinin ne önemi var önemli olan kişiliğin karakterin, utanması gereken sen değilsin bırak o utansın