Merhaba ben tek çocuğum 19 yaşımdayım ama 3 aydır bi korku sardı annem babam ölse tek olucam napıcam diyorum dostluk falan yalan?

Tek çocuğum kardeş istemedim 19 yaşımdayım. Ama 3 aydır korku sordu annem babama allah korusun bişey olsa ben naparım tek kalırım dostlukta yalan zaten gerçi kardeşlikte yalan anne baba ölünce araya miras kavgaları giriyo kardeşlikte kalmıyo sürekli tartışma annemler 6 kardeş babamda 5 kardeş onlarda miras konularında tartışırlar ayrı düştüler annemin tarafı kardeşlerinin hepsi birbirlerine küs zaten 5 sene oldu kardeşlikte yalan boş ver diyorum kendime ama sonra yine aklıma geliyo. Napıcam önceden düşünmezdim böyle şeyleri
Güncellemeler
+1 yıl
Neler neler görüyoruz miras yüzünden birbirini öldüren kardeşler kardeşlikte yalan geliyo. Bu padişahlıktan beri böyle kardeş katliamları hayla devam ediyo ya da öldürmeseler bile küs kalıp küs ölüyolar benim dedemde miras yüzünden kardeşiyle görüşmüyodu yıllar oldu kardeşi öldü herkes tek bence kardeşlikte biyere kadar dimi
Merhaba ben tek çocuğum 19 yaşımdayım ama 3 aydır bi korku sardı annem babam ölse tek olucam napıcam diyorum dostluk falan yalan?