Arkadaşlar Ailem Tarafından Zarar Görüyorum? Kafayı Yicem Sizce Ne Yapmalıyım? Nasıl Kurtulabilirim? Hayatımı Nasıl Kurabilirim?

Arkadaşlar çok yoruldum. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Ailem, ailem diyorum ama işte.. Hayatımın içine sı.. tılar. Hergün sebepsiz yere kesintisiz benim üzerimden olay çıkartıyorlar. Çevreden karşılaştırma yapıyorlar yok o bunu yapıyor, yok bu bunu yapıyor beni sürekli aşağılıyorlar. Ablam bile evli hergün bebeğiyle bizde bu curcunada o da karışıyor bebeği oradan ağlıyor Offff. Hak etmediğim hakaretlere, küfürlere maruz kalıyorum. Yani bu anlatmakla olmaz görmeniz gerekiyor. Bende aksine çok sakin, mütevazi, iyi bir insanımdır hatta çevrede bazı kişiler sen hiç onlara benzemiyorsun diyor. Bir insan yetimhanede büyümeye özenir mi? Ben özeniyorum keşke yetimhanede büyüseydim de böyle bir aileye doğmasaydım. Bunlar insan olamaz ya bildiğiniz iblis bunlar. Arkadaşlar; Aklımı oynatmak üzereyim bunaldım artık, bir an evvel bu evden, bunların yanından, hatta yaşadığım ilden gitmek kurtulmak istiyorum. Yks'ye giricem dedim en azından okul bari kazanır giderim ama Eksikliklerim var, kendimi derslere veremiyorum. Üniversite okumak istememe bile laf ediyorlar. Sizce ne yapmalıyım? Bu baskıdan nasıl kurtulabilirim? Lütfen bir çare önerin arkadaşlar..
Arkadaşlar Ailem Tarafından Zarar Görüyorum? Kafayı Yicem Sizce Ne Yapmalıyım? Nasıl Kurtulabilirim? Hayatımı Nasıl Kurabilirim?