Kucukken tacizlere maruz kaldim bu simdiki psikolojimi hala etkiliyor ne kadar cabalasamda napmaliyim?

Okul arkadasim, oyun oynarken arkadasimin abisi, ve abim tarafindan tacizlere maruz kaldim. Simdi ise hepsinden nefret ediyorum. Yetmedigi gbi bide bunu okuldaki arkadasim tecavuz gbi lanse etti butun okula mahalleye yaydi. Ki allah razi gelmedi onunda basina verdi ama neyse Şu an 27 yasindayim evlilik olmuyor dogru kismette gelmiyor vr gelsede ben acayip korkuyorum erkeklerden disardada boyle bu sokakta cafede avm de. Goren beni dioki ne efendi kiz erkkelerle muhattap arkadas olmuyor. Falan diyor. Tam evlenilcek kizsin diyorlar. Kske olmasayfim diyorum icimden. Instagramdan istek atanlardan bilr korkuyorum evden disarisi sanki cehennem gbi geliyor ki evde farksiz degil ama napcam ben. Cok cekingen korkak biriyim. Psikologa nasil gtcem gtsem ne diycem paramda yok ailem napcan diycrk oralarda pahali. Istiyorum iyilesmeyi Şu an herkes mutlu bana onu yapanlar ben hala anlatinca agliyorum. Bende mutlu olmak istiyorum
Kucukken tacizlere maruz kaldim bu simdiki psikolojimi hala etkiliyor ne kadar cabalasamda napmaliyim?