Fabrika da çalışıyorum, başlayalı 1.5 2 ay oluyor. Patronumun hareketleri dikkatimi çekiyor acaba mı dıye dusunuyorum kendisi bana sevgilin var mı diye soruyor biliyor sevgilimin olmadıgını toplu bir ortamda birisi sordugunda söylemiştim zaten ama buna ragmen 2 3 kere soruyor olması mı lazım dıyorum evet dıyor 1 2 kere parmağıma dokundu. Bana bakarken görüyorum. Giydiğim kıyafete bakıp süzüyor felan sizce ne yapmaya çalısıyor. Lütfen düzgün cevaplar verin. Teşekkürler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Patronun seninle beraber olmak istiyor demekki süzdüğüne göre bacaklardan başlamıştır göğüslere kadar incelemiştir birde çıtırsan
yaa açık bi kıyafet yoktu üstümde zaten
Açık kıyafet olmasına gerek yokki yinede bakar seninle yatmak cinsellik düşünmüştür sen yüz veririsen gerisi gelir vermezsen olmaz
yok yüz vermıyorum ben hatta adamı tersliyorum bunun içinde amir den de bi güzel azar yıyorum
Patronun evlimi peki canım terslemen iyi güzel amirden ne gerek var azar yemeye
patronun sevgilisi var işte amir de iş yerinde bu tarz seylerde yani adam benle uğraştıgı için bu tarz seyleri alttan almam gerektıgını söyleyip duruyo
Belliki senden iş ve aşk anlamında faydalanmak istiyor tam verimli hale getirecek seni. Sen ne düşünüyorsun? istiyormusun?
hayır tabiki de bana ilk zamanlar nefret edıyomus gibi davrandı kalkmıs simdi de konusmaya calısıyor sevmıyorum adamı gıcıgın teki
Yüz verme o zaman. Böyle sorularını duymazdan gel. Çok resmi ol. HAngi şehirdesin. İş imkanı var mı?
ben zaten muhattap olmuyorum ama ortamdaki kişilerin davranısları da dikaktımı cekıyo bana bişey mi analtmaya calısıyolar yoksa ima mı edıyolar onu da bilmiyorum ben cok zor buldum bu işi
Belki senden daha iyi tanıyorlar onu. Ve neticenin nereye varacağını biliyorlardır.
Böyle adileriden nefret ediyorum. İnsanlar çalışıp emeklerinin karşılığını alıp yaşamak isterken bunlar art niyetli pislikler. iş bakmaya da devam et bence kariyer sitelerinden falan
hayırr aksıne onların bana o mudurle yaklasımları daha farklı mesela bak 1 2olayını anlatım kısaca
Dahamı samimiler? sen onlara bakma. seviyeni bozma.
benden gecen arada kahve istedi kahve yapta içelim dedi bende tmam dedim sonra getirdim işte kahveyi sen içmiyo musun kahve dedi bende yok ben sevmem içmem kokusundan da nefret ederim dedim sonra bana sey dedi sana ilginç bi bilgi verim mi dedi bende verin dedim murat (patron) bey de hiç sevmez kahve o da nefret eder kokusundan felan dedi bende hııı o da beşiktaslıymıs dedim evet aynen sen hala murat beye laf söyle dedi bana yani banane kahve sevıp sevmemesinden ya gereksiz bi bilgi yani
Sohbeti ilerletmeye çalışıyor galiba. Sende az cümle kur ona. Fazladan cümle kurmamaya çalış. Senin tavrını kabullensin.
hayır bu kahve olayını söyleyen patronum değil patronumla aynı oda da çalısan amir o gun patron yoktu amir kahve istemişti işte sonra bana patronumun da kahve sevmediğini felan soyluyo banane napım yani
Patronun sana yakın davranışını farketmiş olmalı. Seni yokluyor anlaşılan
sadece bunla kalsa iyi orada bide bu üretimden sorumlu kadın var odasına gittim sonra ayy kahvem sogudu dedi sonra sen kahve içmiyo musun dedi bende yok ben sevmem dedim sonra bi insan nasl kahve sevmez gerçi muratta kahve sevmez bahsetti mi sana dedi bende yok amir bahsetmıstı dedim murat patronum oluyo bu arada sonra hee hiç sevmez gecen yapım dedim sakın sakın yapma dedi ondan beridir de sormam felan dedi kadın bana hayır ben anlamıyorum murat beyin kahve sevıp sevmemesinden banane ya napım yanı sevmıyosa sevmıyo yeter anladık ne ha bire bana soyleyıp duruyolar anlamıyorum
:) adamı tanıyorlar bence. Seni yokluyorlar. acaba sevişmeye başladılar mı diye. Çok uyanıklar. Belliki muratın ne halt yediği hepsinin dilinde
kahveyle ne alaka bee efsgdds
O kadarını öğrenmişmi acaba diye :) ah ne cinlerdir onlar
hee yok hayır bilmiyodum bide sey oluyo mesela bi iş cıkıyo orada yusuf beyle genelde beraber bakıyoruz bi ara murat beyin odasındaydım patronumun yani neyse canım sıkıldı kapının oraya gittim nereye gidiyosunuz ömür hanım dedi bende yusuf beyin yanına gidicem dedim hayır gitmiceksin buraya gel dedi bende hayır gidicem dedim gittim😂 neyse bi defa da ordaki ahmet beyle işimiz vardı hadi gitmicek miyiz dedim once patronundan izin al dedi bende muray bey ahmet beyle gidebilir miyiz işi halletmeye dedim hayır gidemezsin dedi nıye dedim işte gidemezsin dedim hayır onane ki amir bana git diyo sorun etmıyo bu adama ne oluyo acaba
yusuf beyle bi konu hakkında konusuyoruz felan işte ordan murat bey sen ne anlatıyosun ya dedi bende ya bunu yapamıyorum hem ben yusuf beye soruyorum dedim murat bey de işte sey dedi bundan sonra yusufa soru sormicaksın bana sorucaksın dedi
:) Dikkat et kendine. Bu tür diyaloklara tanık oldum ve netice değişik illişkilere vardı. Giyim kuşamına dikkat et. Ciddi ol hep
değişik ilişki derken nasıl mesela
tkp et anlatırım. burada olmaz
tmam
Patron dediğin böyle olur zaten , çalışanının özel hayatıyla ilgilenip parmaklarına dokunur , bence sorun yok
emin misin yani bence boyle olmamalı özel hayatım beni ilgilendirir.
İroni
senden hoşlanıyor da olabilir sadece seni arzuluyor da olabilir.
arzuluyor olabilir derken nasıl mesela
yani seninle birlikte olmak istiyor olabilri.
Patronun kaç yaşında olduğuna göre iş değişir sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
ben 21 yasındayım o da benden 9 10 yas buyuk sanırım
Ya kullanıp atmak gibi bir derdide olabilir sen dikkatli ol
ben zaten yuz vermıyorum
Üretimde mi calsiiyosun ya bende girsem mi diyorum daha önce hiç çalışmadım çünkü birde sorumlu mu genel müdür mu yazdı sana belki Hoşlanıyo dur ama yaş farkı çoksa uzak dur genelde amaçları başka oluyo onlarin
düzgün cevp vereceğim de hoşlantı deyip duygusallığa yormuşsun umarım cinsel bir eğilim değildir bu !
yanlıs bilmiyosam sevgilisi var adamın
o daha kötü değil mi?
kötü adam sevgilisi varken baska bi kıza yakın davranıyo karaktersizlik bu etrafımdaki diğer kişilerde bişey ima edıyolar ama onu da anlamıyorum
bence anlamaya da çalışıp kafanı bulandırma.
uzak dur derim ben.
ısrar ederse sert ol tersle falan.
müdürün ya da patronun da olsa sana özel hayatın ile alakalı abuk sabuk sorular soramaz.
evet tabiki soramaz yani onane ki ben ona sormuyorum bile gelip whatsappta konusmama bakıyo ben bakıyo muyum hayır onane cins adam zaeten herkes gıcık oluyo ona
adama ben sinir oldum seni tahmin bile edemiyorum :)
😂😂 nefret edıyorum zaten bide bana gıcık oluyosun dımı dıyo bende yoo olmuyorum dedim hadi hadi yalan soyleme gıcık oluyosun dımı dedi bende hayır gıcık olmuyorum dedim ama ben sana gıcık oluyorum dedi ayy cokta umrumda banane
iyiymiş :)
Hayatına birini almıyorsan yanına erkek arkadaşını al uzaklaşır. Sevgili değil bak erkek arkadaş.
amacı ne olabilir peki sevgilisi var dıye biliyorum
Amacı çok basit tadına bakmak bacım, bunu düşenemiyor musun? Yetişkinler bir kadınla yetinmeyi pek bilmez.
ben pek anlamam bu aşk işlerini yani birinin benden hoslandıgını bile anlamam errafımdakiler anlatmaya calısır ama ben yok yaa oyle değildir felan derim
Saf olma aç gözünü
doğru dıyosun ben zaten ona karsı hep mesafeliydim orada amir var bizim onunla beraberler yani yakınlar amir bana işte neden bu tarz davranıyosun müdürüne karsı dıyıp benı azarlıyor bide bana imada mı bulunuyolar anlamıyorum
Dediğimi yap ya da hayatına birini almaya bak. Arkadaşın varsa durumu anlat anlayış göstermesini iste, biraz yakın olun görmesini sağlayın. Az hoş olmayan yakınlık onların uzaklaşmasını sağlayacaktır. Gerçi sevgilin olsa buna gerek kalmaz da.
tenhada yakalamasın :D
seni beğeniyor ve sevgili olmak istiyor gibi..
ama zaten sevgilisi var
Kanka bana amacı cinsellik gibi geldi
öyle mi dıyosun ya nerden anladın peki
Evli ya da sevgili var falan yazmissin
evet sevgilisi var
Evet tamamen cinsellik amacı burdan beli
Sapık işte
diğerleriyle sohbet muhabbet içinde ama onların parmağına dokunmuypdur herhalde ya da durduk yere dönüp bakmıyodur
Abaza işte uzak tut kendinden yanına bir erkek al çıkışına gelsin falan
yok ki kimse gelmez hem erkeğe gerek yok ben kendımı koruyabiliyorum
Korumak için değil azıcık namusu varsa yanında biri olan kızla uğraşılmaz bunu bilir o yüzden
sana atlayacak dikket et ya ada ayrıl o işten
Galiba hoşlanıyor
Evet bence.
Olabilir
Niyeti kötü olabilir