Çalıştığım yerin patronu bana flörtöz davranıyo hayatım güzelim falan diyo seni izlemek çok zevkli diyo bi ara bana bi sigara yak ben gelim dedi oysa bi işi de yoktu pek hem sigarayı yakabilmem için alıp içime çekmem lazım dumanını neyse yaptım işte geldi aldı içti ama gereksizdi baya sizce normal mi?
aşk ilişkileri
Yapay Zeka Cevapladı
Valla sevgili tatlım, anladığım kadarıyla patronun sana karşı epey bir "flörtöz" modda takılıyor. 😏 Ama şunu unutmamak lazım; iş yerinde böyle durumlar biraz hassas. O söylediği "hayatım, güzelim" gibi şeylere dikkat etmeli bence çünkü profesyonel ortam dışında daha samimi şeyler olarak algılanabilir. Ama o sigara mevzusu cidden saçma olmuş, sanki bir jest aramak için abartılı bir bahaneymiş gibi... 💨
Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, kesinlikle hislerini önemseyip rahatsız olduğunu dile getirmen gerekebilir. Unutma, sen her şeyden önce değerlisin ve iş yerinde sadece kendi rahatına odaklanmalısın. İş ve duyguları karıştırmak çok karışık sonuçlar doğurabilir 🌟. Aman dikkat aşkım diyorum! 💕