Patronumun benden hoslandigini hissediyorum bakışları, gülüşü, kibarlıgı, önerilerimi dikkate alması vs. Hani zaten genel olarak çok iyi biri herkese karşı ama benden hoşlandgnı hissediyorum sizce kendi kendime kuruntumu yapıyorum ya da olmayan bir şeyi nasıl hissedilir eger ilgisi olmasaydı da böyle hissedecek miydim emin degilim çünkü onun bana olan ilgisini çok yogun hissediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Şimdi daha yaşın genç insan ilişkileri karmaşıklığını çözememeni doğal olarak karşılıyorum. Bide her kafadan bir ses bir yorum çıkıcak. Sana önerim kesin olarak anlaman için patronunu test etmen. İlk olarak AR-GE yapman lazım, mesela farklı günlerde kıyafetlerini değiştirerek git kimisinde dekolte, ya da yırtmaç kimisinde normal uzun bir etek ya da dekolte olmayan kıyafetler giy. Sana o gün ne tepkiler veriyor farklı farklımı davranıyor? Önce bunu bir gözlemle. Gözleri ve sözlerini senden kaçırıyor mu? Yoksa sen bakmıyorken mi bakıyor bununda anlamanın yolu çaktırmadan ayna çıkartıp arkaya patronuna bakarak rol kesme yapabilirsin. Bide sana nasıl hitap ediyor kelime ve ses tonu olarak bunu ayrıt edebilirsin diye tahmin ediyorum ve geçiyorum. Ve patronuna yem at bir arkadaşım sizi çok beğenmiş de ve tepkisini ölç. Bu kadar söylediklerimi yaptın ama yinede farklı bir yönteme daha ihtiyacın var ise , mesai içinde ve dışında farklı isteklerde bulun, cinsellik dışında olsun bu istekler. İşte bir arkadaşım kargo göndermiş ama mesaiye kalmam lazım kapanmadan alabilirmisiniz gibi istekte olabilir, veya bir tane arkadaşınla konuş iş yerine erkek arkadaşınmış gibi gelsin sende rol yapacaksın erkek arkadaşınmış gibi davran patronun yanında ve tepkisini ölç. İnsan ilişkileri o kadar karmaşık ve belirsiz bir konudur ki. Kendi içinizde günlerde benden hoşlanıyormu, hoşlanmıyormu veya neye dayanarak söyledi bu sözünü gibi şeyleri kuruntu yaparak odaklanmanızı kaybedersiniz. Odaklanın ve uygulayın.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Kiyfet konusunda surekli bakiyo yani acik giydiğim zamanlar vucudumu hatlarimi gordugu icin bu ona yetmis olacakk ki normal giydigimde de tavirlari ayni oluyo. bakış olarakta ben onun gozlerine baktigimda konusutugum esnada gozlerini kaciriyo durup bakamiyo yani baktiginda da gulumsuyo hafif cekiniyo ben dinliyormus gibi kafami indirdigimde de yuzume bakiyo yani goz göze geldigimizde gulumsemeden edemiyo. bazen arkamdan bakiyo bazen hiç bakmiyo oyle onun bir hoslantisinin oldugunu hissettim yani hislerime guveniyorum eger hoslanmasaydi bir his bende olusmazdi zannetmiyorum
- +1 yıl
Dediğiniz bir varsayımdır. Varsayımlar sözlü ya da kanıt olmadığı sürece gerçekleşmezler. Şöyle anlatayım insan ilişkileri 5 aşamadan oluşur,1. beğenme 2. hoşlanma 3. sevme 4. aşık olma 5. alışkanlıktır. Siz bu duruma göre 2. aşamadan bakmaya başlamışsınız. Ki patronunuz sizi daha beğeniyor aşamasında yani 1. aşama. Beğenme ile hoşlanma tavır ve hareketler farklıdır. Bir çok insan bunu karıştırıyor maalesef. Bakınız ben yıllardır arkadaşlarıma ilişki koçluğu yaptım. Patronunuz şu an sizden tepki bekliyor çünkü, akılla mantık aynı yolda yürümez. Patronun 31 yaşında sen ise 22 aranızda çok fark var. Önemli olan sen ne hissediyorsun iş sektöründe aşk olayları yüzde %50 dir. İyide biter kötüde. Bunun örneklerini gördüm, dediğim gibi erkek arkadaş numarasını yap test olarak, ama hoşlanmıyorsan.! Hoşlanıyorsanda bahsettiğim diğer testleri uygula.
- Soran+1 yıl
Sizinle özelden konsmak iatiyorum ama mesaj atamiyorum size siz atarmisiniz mesaj acaba
En İyi Cevaplar
Belki patronunun sana ilgisi var bilemiyoruz ama acaba sen de genel kanıya yoğunlaşarak patron personel aşk ilişkileri üzerine yazılan romansı anlatımların rüzgârına kapılarak aslında böyle bir şey olsun arzusu ile patronun esasında her personeline göstermiş olduğu babacan tavırları yanlış anlamış olabilir misin girdiğin beklenti nedeniyle? Ha gerçekten ilgili ise zaten bunu yakında anlamak mümkün olacaktır bunu sana kendisi dile getirir paranın verdiği güce dayanarak.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayir tavirlari babacan degil yani kafa yapisi olarak cok genç ayniyiz diyebilirim ilk zamanlar falan aklimda hic boyle bir sey yoktu yani evet tavirlari yine ayniydi kibardi tatliydi ama ilgilenmiyodum hissettmiyodum bir sey sonrasinda hoşlandığını farkettim isyerinde bir gun otamin konforundan sicakliktan rahatsiz oldum derin nefes alip veriyodum o gunun aksami mesaj atti yapabilecegim bir sey var mi hava cok sicak biliyorum fan falan getireyim mi falan dedi masamin degismesini istemistim eskimisti onu degistirdi falan hani benim onerilerimi dikkate aliyo ilgileniyo göz göze geldigimizde gulesimiz geliyo gulumsuyoruz ortada bir sey yokken arkadaslar bugün nesiniz bitti tesekkurler gidebilirsiniz dediginde bile gulumseyerek soyluyo sanki utaniyo ve yere bakiyo baska çalısanina boyle cilve yapmiyo😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
13Cevap
- +1 yıl
Bence tam ipin ucunda gibisin 😂 Bence yakınlaşmaya çalışma. Ama son derece kibar ve güler yüzlü biri ol. Ilgisi varsa onu daha çok kendine çekersin. Eğer dediğin gibi kuruntu ise işinden olabilirsin :(
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet zaten kibar ve guleryuzlu olucam sonrasına da bakıcam artık belki fizigimden ve gençligimdende etkilenmis olabilir cunku o 31 yasinda ben 22 yani fark var ama kendisi de cok kucuk gosteriyo insanlar olgunlasinca da gencligi arıyorlar
- +1 yıl
Bence de. Aynı yaşta sayılırız ama şöyle bir durumda var ki bu yaştaki bir erkeğin aklı seninle ancak aynı seviyededir. Belki bu yüzden de seni kendine yakın buluyor olabilir.
- Soran+1 yıl
Evet zaten yaptigi espriler tavri ciddiyet durumu falan ayni yani ayni kafadayiz. gulmeyi cok seviyo biraz haylaz , yaramaz bir havasi da var
Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. yani genel itibari ile diğer personelede böyleyse kuruntu olabilir. Mesela size doknmaya felan çalışıo mu kazayla bile olsa
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayir hic dokunmaya calismadi
- Soran+1 yıl
İş olunca oyle bir amaci olmuyo ama iş olmaynca ve yalniz oldugumuzda yanimuzda kimse olmadiginda konusuyo sorukar soruyo sohbet ediyoruz.
- Soran+1 yıl
Diger calisanlarla muhabbet etmiyo belki hepimiz bir aradaysak oyle makara falan yapiyolar ama hani özel olarak oturup muhabbet etmiyo benimle yapiyo tek
Tarzını değiştirme, eğer hoşlantısı arzu seviyesindeyse mutlaka sana yanalır, ama işini beğeniyorsa o yönde gider
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Bence fizigimi begeniyo ve genc oldugum icin ona iyi hissettiriyorum giydigin kiayefetler hem estetik yani kaba ve cirkin degil hem de biraz açık secik yani vucudumu belli eden kiyafetler, ogrenci olusumdan genç olusumdan seksi olusumdan tatli olusumdan biraz da tecrubesiz oldugumu dusunmesindrlen olabikir tum bunlar
- Soran+1 yıl
Peki onun bana acilmasini nasil saglayabilirim
- Soran+1 yıl
Hep oyleydim ama bugun isyerinde cok yoruldugum icin hic oyle bir psikolojiye giremedim bugun daha cok sıradan is arkadasi gibi takildik ama pazartesi onu mahfedicem😊 onu avucuma alicam
- +1 yıl
Ahh arada normal de davran ki heyecanlı davrandığında ve arzulu davrandıpında daha çok fsrketsşn. Ve davetkarmı giyimin? Patronsa sana trmkşnli yaklaşmak zorunda içi içini yese de kendini dizginliyordur. Dizginleri kırarsan kırbaç yemeye hazırlan derim çok kışkırtmış olursun çünkü
- +1 yıl
herkese karşı oyle diyosan sana özel degilse yani kuruntu yapiyosun demektir
110 Yorumla- Soran+1 yıl
Hani ben de ask nda tam cozemedim herkese gulumsuyo sakalasiyo falan ama benimle konusurken de sanki daha özenli ve baskalarina baktigi gibi bakamiyo gözlerini kaciriyo konusurken hep gulumsuyo dislerini goruyorum utaniyo sanki😊 ve cok guzel gulumsuyo
- +1 yıl
hmm yani sende eger ondan hoslanıyo isen kaptırma kimseye😁
- Soran+1 yıl
Evet ama bunu nasil yapicam bilmiyorum onun kafasinda basitte olmak istemiyorum
- +1 yıl
tabikide öyle kırıtma falan sakın sakın yapiyim deme onu yapicak biride degilsin belliki zaten, sen kendin gibi ol yani gülümse hep ona tebessumlu ol, hafif utangac tavrına bürün, yani utanarak gülümse, ilgisini cek kiyafetinle kokunla ama cokta sırnaşma onun sana yaklaşmasını sagla. Baktin bir süre sonra sana yaklasıyo falan sakın elletme kendini basit olup olmadigini denicektir muhtemelen, agır ol ama onuda kendine cagir bir yandan vs vs😂
- Soran+1 yıl
Haha 😊 tamamdır bende 2 hafta veriyorum kendime 2 hafta icinde elime aldim aldim alamzsam medeni iki insan gibi bırakırız😄 ama 2 haftaya benim olucak o
- +1 yıl
ama bak dediklerimi uygulaaa sakın yılışma ya da boyle baska hareketler yapma seni diger kadinlar gibi dusunur yanlis anlar, sen tam olarak dedigim gibi yap bak bakim noluyoo😂😄😄
- +1 yıl
hadi bakalm kolay gelsinnn bide adami pençeye düşürdüğünü hissettigin zamanda yaz buraya tekrar, o zamanda avcundan kacirmamak icin tüyolar veririm😂😄
- Soran+1 yıl
Onun aklini alicam zaten diger kadinlar gibi oldugumu dusunyrse elerim o benim umrumda olmaz bende ki farkliligi gorecek zaten goruyoda ama ona cok seksi geliyorum bunu biliyorum sadece o acidan yaklasmasi tehlikeli biraz umarim yapmaz
- Soran+1 yıl
Haha tamam avucuma aldktan sonrada nasil evlilik teklifi ettirebilirizi konusuruz😄😄
- +1 yıl
okke😂
- +1 yıl
Mesela neye göre hissediyorsun hamgi hareketi sana bunu düşündürdü
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Hoslanan bir insanin hareketleri gibi yani yuzume baktiginda surekli gulumsuyor surekli dislerini goruyorum hafif utanir gibi bir havasi da var. dusuncelerimi önerilerimi dikkate aliyor beni rahat ettirmeye calisiyor bazen sohbert ediyoruz tek oldugumuzda. bana hayatimla ilgili bir seyler soruyor ve cok kibar. isyerinde is konusunda falan da surekli destekçi ama sanirim konu isyeri olunca ve ailesi cevresi de isin icinde olunca biraz tedirgin oluyo başika dert te alabilirim diye de düşünüyo olabilir cunku beni gece hiç evime bırakma teklifinde bulunmadı
- +1 yıl
Hım sana davrandığı gibi diğerlerine seninle sohbet ettiği gibi diğerleriyle ediyor mu
- Soran+1 yıl
Herkesle sohbet ediyo falan ama hani olur ya molada herkes birada oldugunda falan o sekilde genel olarak davraniyo yani onlara karsi ama bana karsi daha duyarli Daha özel yani sanki aramzda özel bir paylaşım var gibi yani diger calisanlarla bu kadar samimi degil ya tabi bir aradayken heoimize esit davraniyo falan ama bir espri yaptığında falan bana bana bakiyo bana yakin hissediyo kendini
- +1 yıl
Anladım sen yinede duruşunu bozma patronunu nede olsa bu kez sen kötü olursun sana karçı hissiyatı varsa açılır zaten
- Soran+1 yıl
Peki sence ne hissediyo
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. başka firmalarda çalıştıysan ve ordaki işveren in bunun gibi samimi yaklaşmadıysa sana yürüyor olma ihtimali yüksek evliyse adam bulaşma tavrını koy
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sen gençsin gencler neyden hoşlanır diye sana guveniyor demekki
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
İlgisi, beğenisi olabilir ki hissediyorsan vardır zaten ama niyet ne acaba önemli olan o.
07 Yorumla- Soran+1 yıl
31 yasinda mukemmel bir uni mezunu egitimi olan sosyal anlamda da kendisini çok gelistirmiş maddi durumu iyi biri sence neden evlenmez ki
- Cevap sahibi+1 yıl
Bu kadar sosyal, kendini geliştirmiş ve maddi anlamda rahat bir insan evliliğe ihtiyaç duymaz zaten çoğu zaman. Çünkü evlenmeden de istediği her şeyi yaşayabiliyordur ve özgür olmak daha cazip geliyordur.
- Soran+1 yıl
Olabilir belki de asik oldugu biri cikmadi henuz karsisina ya da birileriyle uzun sureli bir iliski yasadi ve onun etkisinde ya da belki de öyle psikopatliklari öyle davranislari var ki kadinlar ona tahammul edemiyo ve ayriliyolar
- Cevap sahibi+1 yıl
Bence ciddi bir ilişki düşünmüyor henüz kendini buna hazır hissetmiyor özgür yaşamak istiyor. Bu da aşık olduğu, gerçekten istediği biri henüz karşısına çıkmadığı için olabilir tabi.
- Soran+1 yıl
Peki ben bu erkegi nasil tav edicem onun bana acilmasini nasil saglicam nasil bagliyacam nasil yapicam tum bunlari hadi be kizim ver biraz öneri de göster kendini
- Cevap sahibi+1 yıl
Sen ilgini davranışlarınla, bakışlarınla hissettirdiğin müddetçe onun da ilgisi varsa sana karşı zaten kendiliğinden yakınlaşacaktır ama ciddi bir şeyler düşüneceğini sanmıyorum sadece bir süre güzel vakit geçirirsiniz.
- Soran+1 yıl
Ya ben zaten ogrenciyim şu an da biri bana evlilik teklif etse onu gectim ben kabul etmem ki yani hayat insana ne gösterir bilinmez 2 yıl sonra çok farklı da dusunuyor olacagim belki tanidigimdan cok farkli biriyle karsilasicam kendim ayrilmak isteyecegim sevmeyecegim yarinim belli degil yani bir seylere baslarken omrumun geri kalanini garantiye almak icin ugrasirsam garantiye alamam zaten orasi kesindir.
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
İlgisi olabilir ama amacı farklı da olabilir. Dikkatli ol 😉
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Amacı yataga atmak diyosan bu cok cesaret isteyen bir sey sonucta onun elemaniyim isini etkileyebilir yani
Kısa zamanda belli olur heyecan yapıp sen önce davranma
00 YorumlaSen kaç patron kaç yaşında
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben 22 o 31
- +1 yıl
Olabilir ama bunu zamanla anlarsın
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasil anlayacagim
- +1 yıl
Önce şunu sorayım sen ona karşı birşey hissediyor musun?
- Soran+1 yıl
Evet begeniyorum onu
- +1 yıl
Karşılık vermeden tepkisine bak düşündüğün gibiyse karşılık ver ama açık açık değil yanaşıyorsa kendini rahat hissettiğinde açılacaktır
- Soran+1 yıl
İsyerinde ablasi da var ortaklar hani sanki biraz cevreden cekiniyor gibi yalniz oldugumuda yaklasiyor ama baskalari olunca da bakislariyla farklilik gosteriyo ama yaklasmiyo oyle
- Soran+1 yıl
Onun rahat hissetmesini nasil saglarim ki bu durum da
- +1 yıl
Onu bilemem o sana kalmış birşey
- +1 yıl
Böyle şeyleri aklından geçirme
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Zaten hani aklıma gelmiyordu baslarda yani hiç işim olmaz diye dusunuyordum sonuçta isyeri sallamıyordum pek sonra bakışları, gözleri kaçırmalar hani hissettim ilgisini çunku bir ihtiyacm oldugunda dikkate alıyo beni dusunuyo yani
Aşk İlişkileri konusunda 30,6b cevap paylaştı. Evliyse uzak dur mesafeni koru
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Evli degil bekar oyle olsa kesinlikle olmaz yani
- +1 yıl
Sekreter misin
110 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayir ama gencim ve rahat kıyafetler giyiniyorum fizigimde müsait
- +1 yıl
Biraz daha rahat ol
- Soran+1 yıl
Nasil yani
- +1 yıl
Senin ilgin var mı ona
- Soran+1 yıl
Yani ben de onu begeniyorum çunku yakisikli biri
- +1 yıl
Herşey tip değil kullanılıp bir köşeye atılırsan çok pişman olursun
- +1 yıl
@GGwrRespectGG haklı
- +1 yıl
Kanka benimde durumum iyi param var aylık gelirimiz 100 milyarı geçiyor ama parayı ya da makamı kullanarak kız yavlamıyorum
- Soran+1 yıl
@GGwrRespectGG ben o adam parasiyla veya makamiyla kız tavlıyor demedim zaten hoslanmak farkli gosteris yaparak hava atarak insanlari etkilemeye calismak farkli ben boyle bir sey soyledigimi hatirlamiyorum
- +1 yıl
Okey
- +1 yıl
Bence hoşlanıyoğr😒
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Umarim ya cok tatli
- +1 yıl
Neden olmasın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sorun mu sence
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Sen hoslaniyor olma
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bende hoslaniyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Kuruntu yapiyorsun
Patronun kac yasinda
08 Yorumla- Soran+1 yıl
31 bende 22 yim
- Soran+1 yıl
Evet ben begeniyorum onu
- Soran+1 yıl
Kendisi cok dinc ve genc gorunuyo 25 gibi duruyo o nedenle sorun yok
- Soran+1 yıl
Olabilir zaten öyle bir havasi var hani hafif cocuksu haylaz ve yaramaz gibi ama cok masum geliyo bana cunku capkinligi hep yakisikliligindan
- +1 yıl
yolla
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasil yani
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi