Patronum dediğime bakmayın benden bir yaş büyük. Durum şöyle; aynı iş yerinde çalışırken beni hep överdi burada çalışmaya devam et derdi. Arkadaşlarım beni ziyarete geldiğinde bu adam senden hoşlanıyor falan diyorlardı ama hiçbir zaman dile gelmedi bu. Sonra ben işten çıkmak zorunda kaldım başka bir şehire gittim okul yüzünden. Hiç konuşmadık sonra. Aradan aylar geçti baktım o arıyor açtım adımı söyledi sen misin dedi evet benim dedim sonra yanlış oldu aynı isimde başka birini aramıştım daha sonra görüşürüz dedi kapattı. Sizce bilerek mi yaptı yanlış olma ihtimali de var mı?
Cevabın nedir?
Karışık geldi bana, aynı iş yerinde çalışırken nasıl göndermelerde bulundu, yani herkes hoşlanıyor demesi hoşlandığı anlamına gelmeyebilir, tesadüfen de aramış olabilir. İkinci ihtimalde seni unutmamışsa zihninde bir kopukluk yaşamış olabilir, biraz bekle tekrar arayacak mı, aramazsa sen onu ara bu sefer sen de yanlışlıkla aradım başka birisini arıyordum de bakalım ne olacak
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Mesela yanıma gelirdi sevgili konusu açılırdı 'bana senin gibi birini bulsana' derdi şakasına. Yakın bir erkek arkadaşım vardı yanıma gelirdi arada o gelince sinir küpü olurdu yüzüme bakmazdı sonra bir daha gelmesin demişti çocuğu kötülemişti bana o nasıl bir tip öyle falan diye. Arkadaşlarım da bana bakışlarından öyle düşünüyorlardı. Bunlar normal şeyler değil bence. Aramakta istemiyorum aslında ama belki denerim bir ara.
- Soran+1 yıl
İş yerinde yasaktı ilişki olması o yüzden kendini çekmiş olabilir. Ben çalışırken başka bir şehire gitmek zorunda kalmıştım erkeklerle aynı evde kalacaktım sen benim sevgilim olsan döverdim yine göndermezdim demişti bunu herkesin yanında demişti ama. Aşık boyutunda değildir yine de.
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
sanmıyom bence sen yanlış anlamışındır. o adam elini sallasa ellisi. iş hayatında başarıyı yakalamış biri sonuçta. niye böyle bişey yapsın ki. yanlışlık olmuştur bence.
112 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama mesela ne zaman sevgili konusu açılsa senin gibi biri olsa daha ne isterim derdi. Yanlışlıkla olabilir ama bence bir şeyler hissediyordu.
- +1 yıl
eğer bunu şakayla olmadan ciddi ciddi söylediyse, sana karşı hoşlantısı var ama söylemeye çekiniyo olabilir. çekingen biri mi bu peki? bu tip iş hayatında başarılı olan insanlar genelde karı/kız ayağında becereksiz olurlar. kendimden biliyorum bunu çünkü :D
- Soran+1 yıl
Yok aslında çok sevgilisi olmuş tam tersi baya açık biri. Bence patron olduğu için çekinmiş olabilir çünkü iş yerinde çalışan iki kişinin ilişkisi olması yasaktı.
- +1 yıl
evet dediğin de olabilir, mantıken yasak etmiş olabilir bunu kendine ama duygusal anlamda kendine hakim olmayı becerememiştir bence o. yani bir hoşlantı olmuş gibi sana karşı.
- +1 yıl
kısaca ikilemde kalmıştır. mantık öyle diyo, duygular farklı diyo, sonuç beyin sapıtıyor işte :D
- Soran+1 yıl
Evet bence de öyle bir durum oldu. Bana okulu bırak gel dedi hep yanımda çalış falan. burada da çelişki var aslında hep yanında çalışırsam yine ilişkimiz olamazdı.
- +1 yıl
git sen arayıp söyle. önce hal hatır sor, sonra konuya gir benden hoşlanıyor musun diye sor. muhtemelen şaşıracak ve mutluluktan havalara uçacak eğer hoşlandıysa. eğer böyle bir durum zaten olmadıysa telefonu kapatırsın ve daha da görüşmezsin olur biter nasıl olsa seni artık göremiycek :D
- Soran+1 yıl
Yok ya o kadar cesaret yok bende yapamam hayatta :D
- +1 yıl
iyi de seni göremiycek ki neyden korkuyon :D bak hayatında bir çılgınlık yap pişman olmıycaksın bana dua edersin :D
- Soran+1 yıl
Ya sonra aramızda bir şey olursa bana güler sürekli :D
- +1 yıl
ohoooo sen gurur yapıyon olmaz bu iş.
- Soran+1 yıl
Evet gurur baskın bende
- +1 yıl
Yanlis aradim tum platonik insanlarin taktigir 😁😄 bence getcekten senden hoslaniyo
211 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet arkadaşlarda öyle dedi sonra görüşürüz dedi bir de sonunda sanki o bekliyormuş gibi.
- +1 yıl
Bence sende biraz hoslaniyosun konusmaniz gerektigine inaniyorum hemde acil 😁😄
- Soran+1 yıl
Evet var biraz hoşlantı ama benim sıkıntım arayamam öyle :D
- +1 yıl
Bende arayamiyorum valla anliyorum seni ama adim atmalisin biraz o seni aradiginda muhabbeti falan uzatsaydin keske😢
- Soran+1 yıl
O beni aradığında aynı iş yerinden bir kız arkadaşım vardı yanımda ve o da ona aşıktı :) o yüzden uzatmak istemedim kızın hayalleri yıkılacaktı yoksa :D
- +1 yıl
Hahaha bir bahane bul sen ara ama guzel bir bahane yani aramana sebep olacak cinsten amator isi gibi yanlislikla deme sende 😄
- Soran+1 yıl
Bir iş konusu var aslında ama o zaman da işi düştü aradı diyecek çünkü uzun zamandır görüşmüyoruz :)
- +1 yıl
Oyle dusunmez bence ilk once hal hatir sor guzelce konus hem nasil davranicak falan olcersin sonra da yardiminiza ihtiyacim var aslinda deyio isi sor hem oyle onun gibi komik durumada dusmmessin 😄
- Soran+1 yıl
Kararsızım ben de çekiniyorum biraz ama cesaretimi toplayıp ararım belki sonra :)
- +1 yıl
Yapmamlisin ins hayirlisi olur 😉😍
- Soran+1 yıl
İnşallah :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Çalışma stiline tarzına hızına aşık olmuşta olabiyu :)
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Sadece iş konusunda değil bir gün ' bana senin gibi birini bulsana' diye şaka yapmıştı. Bu ne demek?
- Soran+1 yıl
Ya hayır sevgili konusunda dedi bunu.
- +1 yıl
Bence yanlislikla aramis olmali bilerek arasa yanlislikla aradim der muhabbeti uzatirdi hemen kapattigina gore gercekten yanlislikla aradi
18 Yorumla- Soran+1 yıl
Tabi olabilir ama kapatırken sonra görüşelim dedi o mu bekledi acaba aramamı sitem etti gibi.
- +1 yıl
Ole olur hep sitemin sebebi senin aramaman degil ki
- Soran+1 yıl
Ne olabilir ki başka?
- +1 yıl
Ya ole derler bizaman cok samimisinizdir aradan gecen 5 6 ay hic grsmemis konusmamissinizdir bu sekilde bir raslantidan dolayi konustugunuzda neden konusmadiginizi aciklamak icin genelde karsi taraf suclanir hani hic aramiyon sormuyon gibisinden
- Soran+1 yıl
Evet ben de onu diyorum o patron olduğu için benim aramamı beklemiştir.
- +1 yıl
Sen hoslaniyomusun ondan patron adammis guclu zengin tam istedigin gibi dimi
- Soran+1 yıl
Zenginliği güçlülüğü beni ilgilendirmez yanında mutlu olmam yeter ve yaşanılacak biri.
- +1 yıl
Kekimi ye beni yeme ;))))
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. yanlıslıkla aramıs gıbı muhabbet etme cabası yokkı burada direk kapatmıs hoslandıgınıda nerden cıkarıyorsun..
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Diyorum ya beni her konuda överdi o aralar normal bir erkek arkadaşım vardı yanıma gelirdi arada sinirlilenirdi yüzüme bakmazdı çocuğu kötüleyip dururdu. Bunlar normal şeyler mi?
Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Sen hoşlanıyorsun ama
110 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet biraz ama ilk başlarda gıcık oluyorum sonra onun ilgisinden hoşlandım biraz
- Soran+1 yıl
Yok ya aramam aradan da zaman geçti biraz neyi bahane edeyim şimdi.
- Soran+1 yıl
Nispet yapar gibi :)
- Soran+1 yıl
Belki yapabilirim bilmiyorum
- Soran+1 yıl
Tamam ararsam yazıcam buraya :)
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Yanlis degil bilererk
18 Yorumla- Soran+1 yıl
Erkekler yapar mı böyle şeyler?
- Soran+1 yıl
Umarım öyledir
- Soran+1 yıl
Sevmek değil ama hoşlanma var
- Soran+1 yıl
Daha önce hiç yapmadım yapamam da cesaret edemem
- +1 yıl
Aman hoslanıyosa ne olcak olmasa ne olcak
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Merak ettim sadece
hatlar karışmış
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyle midir?
- Soran+1 yıl
Anladım tabi hepsi ihtimal. Zor olmuştur senin için.
- Soran+1 yıl
Geçti mi şu anda?
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sana aşık patronun.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Aşık olmadığını biliyorum
- +1 yıl
evet amacı götürmek
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Sanmiyorum
- +1 yıl
yakında görürsün ;)
- Soran+1 yıl
Aradan baya zaman geçti
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında