Arkadaşlar lütfen ''psikoloğa git'' demeden kendinizce mantıklı yorumlar yapıp yardımcı olur musunuz çok önemli benim için?

sizi sıkmak istemiyorum ama lütfen sonuna kadar okuyun. benim sorunum yaklaşık 6 yıldır var ve artık tükendim yıkıldım bittim diyebilirim. insanlarla konuşurken kendimi aşırı derecede kasıyorum , yüzlerine bakarken kendi tipimden utanıyorum , hele ki karşımdaki karşı cins ise göz teması bile kuramıyorum. sanal ortamda telegram gibi yerlerde sesli sohbette bile konuşurken kendim olamıyorum. Bir cümle kurarken sürekli düşünüyorum ve bocalıyorum. Özgüvenim 0 diyebilirim. 24 yıldır sevgilim bile olmadı ve sevgi açlığı çekiyorum bir yandan ama sırf bu yüzden sevgili bile yapamıyorum. Dışarıda toplum içinde çok geriliyorum , mesela otobüs duraklarında bekleyemiyorum bile çünkü bir otobüs geldiğinde içindeki tüm insanlar bana bakacak diye tribe giriyorum. Artık gebersem de kurtulsam psikolojisine girdim. Her gece tek kaldığımda şuanki anlattıklarımı düşünüp kendime kızıyorum ve ağlama krizlerine giriyorum. Napacam lütfen yardım edin ben artık dayanamıyorum.
Arkadaşlar lütfen ''psikoloğa git'' demeden kendinizce mantıklı yorumlar yapıp yardımcı olur musunuz çok önemli benim için?