Arkadaşlar ben 1995 doğumlu, 28 yaşında bir erkeğim... Geçmişe dair çok keşkelerim ve çok pişmanlıklarım var. Arkadaşlar ben ilk okulda ve orta okulda mutlu bir çocuktum, hedefleri olan, kendini gelecekte güzel yerlerde görmek isteyen iyi arkadaşlarım vardı. Sonra takii liseye geçene kadar, liseye başladıktan itibaren, sanki bir papatyanın teker teker yapraklarını kopartmak gibi, lise yıllarımdan itibaren hayatım büyük bir dönemece girdi, bu dönemec iyi bir dönemec asla değil. Çünkü, hedefleri olan, idealleri olan, aydın görüşlü, iyi arkadaş grubu ortamlarımı kaybetmiştim, sonra eski mutluluklarımı, heyecanlarımı da kaybettiğimi fark ettim. Kendimi ait olmadığım tipte insanların, ortamların arasında buldum, bu durum beni acaip derecede özgüvenimi zedeledi. Bu bende daha sonra liseye başlayınca inanılmaz derecede özgüven problemlerine kadar sorunlara yol açtı, sonra hala 1 arkadaşım dahi yok mesela, kapattım baya kendimi... (ben düz liseye gittim bu arada) sonra, yıllar geçti, lise öylede böylede bitti ve sonra ben 2 yıllık bir bölüm kazandım, okudum ve mezun oldum...
Yani şunu söylemek istiyorum, ben tabiri caizse bir kuru yaprak misali gibi farkında olmadan, gelecekte ne olmak istediğimi planlayamayan, bir insan olmuştum ve artık iyi bir arkadaş, nitelikli arkadaş gruplarına, kafam da istediğim modelde arkadaş ortamlarına dahil olamamış hale gelmiştim...
Sizce sorun nerede?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sorun da kaynağı da çözümü de sende. O değişimin başşadığı zaman çevrende kimler vardı, neler yaşadın, kimlerin dümen suyuna girdin, kimlerle fazla samimiydin ve onlar hangi ruh halleri içindeydi bunları analiz et.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!