Algı yapmaya toplumda kadına şiddete dikkat çekmeye çalışan birçok yapım var. Ama şiddetin alt yapısında yine kadın figürünün acizliğine dikkat çekiliyor. Kadın aciz değil karakter olarak zayıf kadın karakterler aslında şiddete dikkat çekmekten öte meşrulaştırıyor. Kabul etmiyorum kadın aciz değil. Hiçbir zaman da olmadı. Dizilerde yapılan algı gerçekten üzücü bir noktada. Ama zaten toplumun geneline bu algıyı yerleştirdiler. Algı yönetmeyi öğrenmeyi sırf bu yüzden çok istiyorum kadının gücünü herkese göstermeyi.
Bu tür dizileri yaoanalr hep "şiddete tepki için çekiyoruz"doyorar şiddete şiddetle tepki cekemezsiniz. insanimiz yani çoğu cahil bu ülkede dizi karakterine cenaze düzenlendi kimse dizilerden etkilenmiyoruz demesin etkeilenen var . izliyorar adam tecavüz, taciz, şiddet vb yapıyor sonra da rahat rahat hayatına devam ediyor bunalrin kafainda anam demek ki böyle diyip cesaret geliyor
Dizilerin çok fazla etkisinin olduğunu düşünüyorum. Farklı bir dünya kurup bireyleri de buna çekiyorlar gereğe adım adım yaklaştırıyor bu kültür. Asimile diyor.
Dostun ondna sana imkansix geliyir ya YouTube Murat Soner var yerli dizileri eleştiriyor dinlesene anlarsın beni yanlış anlama sana karşı çıkmıyorum bak ama gelinen nota bu
Bazıları sanki tecavüzü ya da şiddeti özendirir bir hal alıyor, böyle oluncada gittikçe insanların beynine sanki normal bir şeymiş gibi yerleşiyor olabilir.