Insanları çığırtkanlık yaparak çağdaşlık adı altında medeniyet adı altında ilericilik adı altında sömürerek kadınların özel dünyalarına olan saygıyı kaybettiren Kadınların kendi özeline dahi kendilerine dair özel hisse niyetlerini ve özgürlüklerini dokunulmazlıklarını kaybettiren zihniyetler aynı zamanda yine bu zihniyetlerle değerlerimizden kültürümüzden uzaklaştırılmış olan toplum içinde bu oluşumların zihniyetlerin fikirlerinin etkisi altında kalmış olan kadın ve erkekler maalesef kadına şiddet konusunda her geçen gün artış göstermeye devam ediyor evet yanlış okumadınız maalesef kadına kadınlarda şiddet uyguluyor Bunun sorumlusu olarak yine devlet yönetimini suçlu bulanlar olacaktır onlar boşuna klavye kahramanlığı yapmasınlar hiç kimse Sana karşındaki insana saygı duyma karşındaki insanın özeline saygı duyma demiyor durum bu kadar açık net eğer içinde biraz insanlık varsa vicdan varsa kadın olsan da erkek olsan da hiçbir kadına veya hiçbir erkeğe de diyelim sözlü fiili fiziki psikolojik her ne anlamda olursa olsun hiçbir şekilde şiddet uygulamaya hakkında haddinde yoktur kardeşim olayın en açık en net en özet hali budur
ebeveynlerin dünyaya getirmiş olduğu bir erkek evladı ile başlıyo (genelleme yapmıyorum) ve yanlış eğitim şiddete tecavüzü kadar gidiyo, aslında herkes bebekken bir melektir bütün bebekler. ama doğumdan itibaren yaşadığı aile ortamı, ailesi, çevresi bunlar çocuğu değiştirir. çünkü bunlarla büyür, sen çocuğa daha 8-9 yaşlarında "aç p1pini oğlum göster amcalara" dersen çocuğun sapık olmama ihtimali yoktur. çünkü çocuk senden örnek alıyo ve o organın çok önemli olduğunu düşünüp beynine böyle kazıyo.. yemek yerken sadece kız kardeşi ve annesi sofrayı kuruyosa, baba, abi bu kişiler de yardım etmiyosa çocuk şöyle düşünür: kadınlar bizlere hizmet etmekle görevlidir, herhalde annem ile kız kardeşim babama abime ve bana hizmet etmekle yükümlüdür* diye düşünür. ve ilk önce erkeğin konforu sağlanması gerektiğini aklının bir köşesine koyar, ve çocuk kadının bir köle veya hizmetçi olduğunu düşünür, çocuk biraz daha büyüyüp ergenlik çağına girdiğinde amcası ona "oo erkek oldun ha şimdi ne kızlar vardır söyle bakim nasıl kız alalım sana?" diyip çocuk şöyle düşünür: demek ki kızların rızası olmadan o kızı alabilirim diye düşünür.. kız kardeşi dışarı çıkıp eve geç saatte gelirse yemediği azar, dayak, küfür kalmaz. ama aynı şeyi o çocuk yapsa, erkek o tabi gezecek, onun namusu yok o yapar ama sen yapamazsın çünkü kızsın* demeye başlarlar..
işte bu yanlış eğitimsizlikler böyle şeylere yol açar. aslında o şiddet veya tecavüz uygulayan kişilere değil, onları eğiten iki insana sormak lazım. kız veya erkek cinsiyet ayrımı yapmadan, bi çocuğa öğretilmiş şeyi öbür çocuğa da öğretilseydi, türkiye de ne şiddet kalır ne tecavüz.. eğer çocuğunuz sorunluysa veya başta iyi bir çocuk olup, sonradan bazı etkenler yüzünden agresif ve sorunlu bir hale geliyosa ( nası geliyosa artık) o çocuğun başkalarına da zarar verebileceğini düşünüp psikoloji tedavi almasını sağlayın. hiçbir aile kızının bir erkek tarafından öldürülmesine dayanamaz.
Feministler ve kadına şiddeti devamlı haber yapan basın yüzünden. Ama bunu bile anlayacak zekaları yok mlsf. Adam belinde silah ayrılmak isteyen eşinin evine gidiyor, ve zeki kaynana adamın yanında 155 polisi arayınca adam bütün aileyi kurşuna diziyor. Yani herkes bir şekilde kendi5 seçimlerinin sonucunu yaşıyor. Erkekleri biraz daha potansiyel katil, tecavüzcü.. vs diye etiketlemeye devam ettikleri sürece bu durum artarak devam eder.
Öncelikle eğitim seviyesinin düşük olması sonrasında cezaların hafifliği, ekonomik unsurlar, iş ve geçim sıkıntısı, insanların saygısız ve bencil olması say say bitmez..
Çünkü sarıklı şeytan din tacirleri kültürsüz ve kişiliksiz erkek denen hayvanları o yönde etkiledikleri için.. Hayvan hayvandır en sevdiğiniz hayvan bile tirmalar çünkü hayvandır zeka yok.
Kadına yönelik şiddet artmıyor zaten hep vardı ve her zaman da fazlaydı. Sadece gündemde değildi. İnsanlar saklardı korkusundan. Şimdi her şey ortada erkek bir vursun kadınlar çoğu susmuyor. Tabi susanlar da var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Söylemek istediğim şeylerin 3-5 yıl yatarı var, o yüzden susuyorum