Bugün Samsun da eşi tarafından şiddete maruz kalan kadını duymuşsunuzdur Peki neden kadına yönelik şiddet artışa geçti? Toplumsal olarak erkek çocuklarını yanlış yetiştirdiğimizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben sizin bu konuda fikirleriniz nelerdir? Ve de kadına şiddettin son bulması için neler yapılabilir?#kadınaşiddetedurde
Çünkü dövünce kendilerini bi halt sanıyorlar. Diyorlar ki bu ülkede adalet yok kadın cinayetleri, hayvan cinayetlerini işleyelim bir şey olmaz. Nasıl olsa serbestiz. BÖYLE DİYORLAR ve dedikleri oluyor bence bu yüzden arttı. Cezasız kaldıkları için ama bu dünyada belki adalet yok ama diğer tarafta adalet var onu unutuyorlar.
Lincleyenler olabilir beni ama yinede yorumumu yazacağım erkeklerin yetişmesinde kaynaklı ama hatayı tek taraflı aramamak lazım aşk sandıkları şey aslında aşk olmuyor kadınlarda da o yüzden kendi katillerini şiddete meyilli insanları seviyorlar bu konu detaylı bir konu sadece erkek suçlu diyip işin içinden sıyrılmak saçma genel olarak erkekler suçlu ama kadınlar masum değil her iyi duyguyu aşk zannediyorlar yok öyle temiz bı dünya maalesef
Geçen çiğköfte acılı olmuş diye çalışanı döven bir hayvan gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Bu şiddet olayı sadece insan üzerinden değil hayvanlar üzerinden de arttı. Sence sebebi ne olabilir
Çocuk yetiştirirken yanlış yetiştirme hata yetiştirme değil doğurup atıyorlar kenara sonra bir tane daha sonra bir tane daha ilgisiz sevgisiz merhametsiz insanların dünyada çoğalmasına neden olan aileler yüzünden
Neden arttigini bilmiyorum ama bende cok buyuk etkisi oluyor bu haberlerin biriyle konusurken en ince ayrintisina kadar tanimaya calisiyorum eger asiri kiskanclik ya da benzeri davranislar gorunce hic iliskiye falan baslamadan kesiyorum konusmayi ne olur ne olmaz
@candlleee bence dogru insanin yaninda korku suphe ya da kisitlanmis hissedilmez kimin yaninda tamamen guvende ve rahat hissediyorsan o dogru insandir ama zor tabi bu kadar çürüğün icinde dogrusunu bulmak
ne ailemde ne etrafımda bu tarz olaylar yok çok şükür böyle şeyleri görünce çok şaşırıyprum bu insanlar nerde yetişiyo nasıl bi eğitim alıyo hangi kafada bilemiyorum Allah uzak etsin bunlardan sanırım zihniyet meselesi ve çoğunlukla psikolojik bi rahatsızlık acil tedavi edilmesi lazım toplumdaki bu yaratıkların
erkekler birbirlerinden örnek alıyor kadınlarımız ölüyor çocuklarının psikolojilerini etkiliyorlar annesiz bırakıyorlar ne kdr canice ne kdr kötü bir durum hiç mi canları yanmaz? hiç mi evlatlarını düşünmezler? artık bu duruma bir el atılmalı öyle 2,3 ay hapisle olmaz idam getirin Ülkemize
Çünkü kadınlar eskiden haklarını arayacak kadar cesur değildi ve insanlar kadının şiddet görmesini normal karşılıyordu. Eskiden de vardı ama durum böyle olduğu için bu kadar duyulmuyordu yani
Ben bu konuda birşey düşünmekten nefret ediyorum, Kadına şiddetten daha çok nefret ediyorum, Diğer bütün şiddetlerden çok şiddetli nefert ediyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben herzaman şunları söylerim, Bazı insanların vahşi hayvan olması gerekiyormuş, Bazı ehli hayvanların da insan olması gerekiyormuş, Tabi bu kadınlar için de geçerlidir, Nitekim kadınlar arasında da zihniyeti bozuk, feyili bozuk, çirkef, şirret, ayarsız, dengesiz vs sıfatlar mevcuttur...
Cunku Avrupa Anlasmasi gibi kadin (ve insan) haklari ile ilgili dunyaya ornek olabildigimiz tek tuk ornekleri dahi ortadan kaldirmaya gayret eden bir zihniyet hakim ulkeye ve topluma ne yazik ki :/