şiddet ve cinayet ile sınırlandırıalmaz.. toplumsal sorunların temeli yanlış yaşamın içinde yaşıyor olunmasından kaynaklanmaktadır. Asosyal toplumlar her şeyi yapabilir. Toplumu asosyallik`ten kurtarmak için ekonomik refah ve özgürlük sağlanması gerekir. 2 inci aşama olarak heyacanı, zevki, mutluluğu doğru ve güzel olan unsurlarda bulmaları sağlanması gereklidir.
seyahat etmenin, tarihi yapıları görmenin, balık tutmanın, sanat ile uğraşmanın, hokey-buz pateni-bovling-tenis-masa tenisi, Badminton oynamanın, yazılım-oyun geliştirmenin, rafting yapmanın, araba yarışı-arazi yarışı v. b etkinliklerin yapmanın güzellikleri anlatılmalı, heves ettirilmeli, teşvik edilmeli ve yapılması için geniş bütçeli imkanlar sağlanması gerekir
Asosyal yaşayan toplumlardan fazla 1 şey beklemeyin07 Yorumla- 1 yıl
Millet ev gecindiremio sen sosyallikten bahsedion ki sosyal takılan insanlarda bunları yapabilio
- 1 yıl
yeterince iyi okumamışsın
Zaten sorunda o
Hükümetlerin görevi refah seviyesini arttırmak ve sosyal halk yaratmaktır.
Bu dünyada Sadece kadını ve şiddetin varlığını bilen, tek sosyallik olarak kadın ve şiddeti bilen toplumlar ne yapsın
zenginlerde de benzer durumlar görülüyor. onların kinin sebepleri başka onu da Ayrı devletin ele alması, incelemesi, sebeplerini bulması ve önlenmesi gerekir
sebepleri bulmadan, çözmeden, evden çıkamıyoruz ki sosyalleşelim falan filan demekle, kadına şiddete hayır demekle-kadına şiddete hayır yürüyüşleri yapmakla falan filan bu sorunlar çözülmez
sen 1 cihazın, araban doğru çalışmıyor ya da çalışmıyorsa suç şunda bunda diyip kenara mı atarsın
bir elektrik var mı, şarjı var mı? yakıt var mı, pilin ömrü hala var mı diye bakarmısın, arıza sebeplerini bulup makul ücretli ise yaptırır değilse öylece satarmısın - 1 yıl
Sığ düşünceyle ne alakası var dedgmin devlet bunlari düşünse çoktan önlemini alırdı anca lafta devlet icraat sıfır bu konuda
- 1 yıl
şöyle ki
millet evden çıkamıyor diye toplumsal sorunları,. cinayetleri, şiddeti kabulkenmek yerine
çözümü aramak bulmak ve
bunu nasıl yaparız diye sormak ve cevaplara göre hareket etmek gerekiyor
benim sorum belli cevabı belli.
olanları sağlayacak hükumeti seçmek yoksa da kurulmasını sağlamaktır
ülkenin yarısından çoğu senin gibi düşünür oturup bize bir şey olmasın diye dua etmekten başka 1 şey yapmazsa
ülkede değişen 1 şey olmaz
aynı olduğu yerde sayar da durur
En İyi Cevaplar
Sosyal medya
Bozuk zihniyet
Caydırıcı cezaların olmaması
Erkeklerin yetiştirilme tarzı00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBeyin ve saygı yokluğu.. vahşileşme..
01 Yorumla- 11 ay
Eig için teşekkür ederim
“Erkeklerin hormonları ya da zihniyeti bozuldu diye genelleme yapmak, meseleyi anlamamak demektir. Her insanın davranışı kendi seçimidir, sorumluluk almaktan kaçmak için bahaneler yaratmak sadece zayıflığı gösterir. Hormonlar geçici etkiler bırakabilir, ama olgunluk ve saygı kalıcıdır. Kişisel gelişimini erteleyen herkes aynı bahanelerle savunma yapabilir, ama bu, değişime kapalı kalmayı haklı çıkarmaz.”
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin artmasının sebebi, sadece bireysel öfke patlamaları ya da psikolojik sorunlar değil, çok daha derinlere kök salmış toplumsal bir çürümenin sonucudur. Erkekliğin tahakkümle karıştırıldığı, kadınların hala bir eşya gibi görüldüğü zihinler değişmedikçe bu yara kabuk bağlamaz. Hukuk caydırıcı olmazsa, eğitim sevgiyle değil korkuyla verilmeye devam ederse, vicdanlar susturulur, eller rahatça kirlenir. Kadını susturmak isteyen bir toplumun en büyük çığlığı da yine kadının sesiyle yükselir. Bu sadece kadınların değil, insanlığın da meselesidir. Ve unutulmamalıdır ki, susan her dil, yaşanan her şiddete ortak olur.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 719 cevap paylaştı. Caydırıcı ve uygulayıcı bir adalet sistemininden çok yargının suçu, suçlunun yanına kâr etmesi.
Ülkenin güncel sosyoekonomik sorunlarından kaynaklı psikolojik ve sosyolojik dağılma
Kronikleşmiş bir sorun olan mağara aile yapısının hala nesillerce aktarılması20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin artmasının temel sebebi toplumsal cinsiyet eşitsizliğidir. Erkeklerin kadınlar üzerinde üstünlük kurmaya çalıştığı ve bunu bir hak olarak gördüğü kültürel yapı, bu tür şiddeti besler. Eğitim eksikliği, çocukluktan itibaren sağlıksız ilişki modellerinin öğrenilmesi, öfke kontrolü sorunları ve empati yoksunluğu da şiddetin yayılmasında etkilidir.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı.
m 1 yılDini inanclarinin bitikligi. Bunu yapan kişilerin yüzde 70 i oruç tutan dine bağlı kişiler. Kız red ederse Allah bizi öyle yaratmadı gibi bitik bı inanca sahipler. Mesela bir erkek istediğini yaparım. Karım yakalasa bile benden bisanamaz kimseyle gorusemez kafasinda. En sonunda da öldürürüm diyor. Burdan bu şekilde düşünen bütün erkeklerin suyunu so. kim
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 767 cevap paylaştı. Kadınların artık erkeklere köle gibi yaşamaktan vazgeçmeleri artık kişi olarak özgür olarak yaşamaları erkeklerin onları yönetemeyip üzerlerindeki hakimiyetinin azalması sebebi ve küçücük beyinleri bunu algılamaya yetmediği için kas gücü kullanarak başarıya ulaşabileceklerini zannettmek
19 Yorumla- 1 yıl
Yıl olmuş 2025 millet atom bombası yaptı sakız orucu bozarmı kadınlar özgür olmalımı erkek ne yapmalı 😂 yakında görürsünüz ne olacagını...
- 1 yıl
Ölen kadınlarımızın çogu ya bilim insanı ya da zihniyeti bozuk kadınlardır aksini idda eden çıksın karşıma bekliyorum?
- 1 yıl
@Thırdate35 peki sizce çözüm olarak ne yapılabilir ya da yaptırılabilir?
- 1 yıl
Derin konular girersek başımız yanar seçimlerimizi yaparken dikkatli olalım ve lütfen okuyalım ögerenelim dine degilde bilime yönelelim artık ne kadınlarımız ölsün nede erkeklerimiz canileşsin sıkıldım artık böyle soruları tartışmaları görmekten usandım bir erkek olarak utanıyorum bunları tartışmaktan
- 1 yıl
@Thırdate35 evet aynı fikirdeymişiz önceliğimiz iyi insan yetiştirmek olmalı
- 1 yıl
İyilik iyidir tanrı camilerde degil senin kalbinde yüreginde ilim de bilimde nekadar iyilik yaparsan tanrı seninledir saygı sevgi iyilik bu kadar basit ibadet etmek istiyorsak önce insan olmalıyız arapların bize uyguladıgı din saçmalıgı yüzünden bu hallerdeyiz aslında o yüzden bu konulara girdim anlayan anlar zaten kadınlarımızı üzmeyelim her zaman saygı sevgi ve bilimle kalalım
- 1 yıl
Kadınlara erkek seçimi ogretilmeli
- 1 yıl
👏egitimi verilmeli
1 yılKadınların zihniyeti bozuk degilmi hiç bir insan canı sıkılınca insan öldürmez aldatır yakalanır gururuna yediremez ölür ya da öldürür ayrımcılık yapmadan önce kendimize çeki düzen verelim sözde müslüman ükeyiz ama rezillik içindeyiz ne ahlak ne edep ne saygı nede sevgi kalmış yazıklar olsun
03 Yorumla- 1 yıl
Kadınların doymak bilmeyem iştahıda olabilir mesela açık giyinip özgür yaşamak istedigimle takılırım kimse karışamaz sonra erkek gururuna yediremez ve hazin son
- 1 yıl
Kimsenin kimseyi öldürmesine bahane değil bu saydklarn,
- 1 yıl
Tabikide degil erkegi kadını yok bu işin bozuksak hepimiz bozuguz düzgünsek toplum olarak hepimiz düzgünüz bu kadar basit neyin peşindesin neyi kabullenemiyorsun derdin ne ben burada tüm türkiye bozuk diyorum erkegiyle kadınıyla başaramadık
11 ayErkeklerimizde hata kesinlikle var ama kadınlarımız da boş değil. Gereksiz eril takılan veya fıtratına uygun olmayan davranışlarda bulunan kadınlarımız da var.
Tek taraflı değil tabi de şiddeti ya da cinayetleri meşru göstermez. Bizim insan olarak gelişmemiz lazım.
00 Yorumla
1 yılnufusun artmasi. bunun sebebi sadece bu. dunyadan 20 erkek 20 kadin varkan bir erkek bir kadina vurdugunda oran ve sayi cok dusuktur cunku sayi 1 dir. ama 85 milyon insanin 20de 1i kadina vurunca bu sayi otomatik olarak artmis oluyor. oran degil sayi artiyor.
00 YorumlaBiraz sosyal medyada dolanan "prenses erkeklerden bıktık" cümlesinin fenomenliği, biraz da işlenen hiçbir suçun cezasının olmamasıyla alakalı. Aslında tamamen sosyal medyayla alakalı olmuş oluyor, çünkü ceza verilmediğinde de sosyal medya piyasaya çıkıyor, hırt merakının artışı da sosyal medyadan çıkıyor. Umarım en kısa sürede sıfıra kadar iner...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
1 yılBöyle saçma bir sebep görmedim. Kadın şiddeti ve cinayetleri bütünüyle politiktir. İktidarların politikalarından, kadına dönük ayrımcı yaklaşımlardan, siyasetçilerin nefret söyleminden, kadınları ikinci sınf vatandaş olarak konumlandıran zihniyetlerinden bağımsız ele alınamaz.
00 Yorumla Adaletin olmaması, caydırıcı sebeplerin olmaması, ata-erkil düzenin desteklenmesi, erkeklerin hormonlarının bozulması, feminizm ideolojisi adı altında bastırılan kadınların artık cinselliği rahatça dillendirip reklam etmesi vb
10 YorumlaYok bence geçmiş yıllara göre daha azdır. Ama önemli olan sayı değil. 1 tane bile olsa olmasın. Cinayeti kadın erkek diye ayırmıyorum. Ne yazıkki insan oğlu kötü ve saplantılı. Allah herkesin çocuğunu korusun kötülerden
10 YorumlaYani bence bu iki tarafı bir şey ama şöyle genel anlamda gerçketen kötü kadınlar dayak yemeği aldatılamyı hakareti aldatılmıyıe gün görüp sefa sürüyor ama iyi saf masum kadınlarsa her türlü hakarete darbeye şiddete cinayate maruz kalıyor
00 YorumlaKadınların bunun arkasına sığınıp erkeklerin üzerine fazla gelmesi bence. Kadın özgürdür vs vs diye diye bazı kadınlar bunu aşırı şekilde art niyetli şekilde kullanmaya başladı... (herkes için demiyorum)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. bir insanın canına kast etmek hiçbir şekilde affedilir bişi değil ama insanların ne yaşadığını bilmeden yargılamamak lazım o psikolojik durum çok ağır olmalı
10 Yorumla
1 yıl1- suc isleyenin buyuk oranda yanina kar kalmasi
2- erkegi ailesinin yetistirme sekli
3- erkek ne derse o seklindeki gelenekler
4- ekonomik sorunlarin getirdigi stres birikimi10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı.
1 yılCehalet ve yetiştirilme tarzı erkek hovarda olunca aslanım erkektir yapar. Kadında ise tam tersi bir durum var
00 Yorumla Hiç bir sebep bunu açıklayamaz. Siddetin her türlüsünü kabul etmemiz meşrulaştırmamız mümkün degildir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKadının edepsizliği ile erkeğin merhametsizliği at başı gider bu meselede
00 Yorumla
1 yılKadınlarınların erkekleşmesi ve erkeklerin yozlaşması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGenel olarak şiddet arttı da psikolojik şiddetten niyeyse hiçbir zaman söz edilmiyor erkeklere de yoğun bir psikolojik şiddet var kadınlar tarafından bunlar neden arttı çünkü teknoloji geliştiği şiddet her zaman vardı sadece eskiden gözler önünde değildi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin bozulan hormon ve zihniyeti derken nelerden bahsediyoruz?
00 Yorumla
1 yılTürk toplumunun yozlaşması ve görmemişligin artması
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHepsi tatminsizlik ve sadakatsizlik ile ilgili. Toplumun yapısı bozuldu.
10 YorumlaKadınların ilk tercihi maddiyat olduğu için yanlış kişiyle oluyorlar bu da bir gerçek
01 Yorumla- 1 yıl
Sorsak herkes doğru düzgün tersini iddia edip d bn buyum dien görülmemiştir
SapkınlıkCahillik
Eğitimsizlik
Ve en önemli sosyal çökünüde olmamız :(10 Yorumla
1 yılKadına uygulayacağım tek şiddet poposuna vurulan saplak
00 Yorumla
1 yılKarşılık alamayan psikolojisi bozuk erkek bence sus daha iyi
00 YorumlaErkeklere sallayımda sorumu doldursunlar sorusu
01 Yorumla- 1 yıl
İşine gelmiyorsa boş ver gidebilrdn yorum yapmana gerk yoktu istedgm soruyu sorarm sana sormicm
- Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı.
1 yılSosyal medya etkisi
04 Yorumla- 1 yıl
Sosyal medya kadinasiddet ve cinayeti nasl etkiliyor anlamadm
- 1 yıl
Sorun tam burada başlıyor. Senin anlamıyor oluşunda.
- 1 yıl
Ciddi bsi soruyorm mantkli yazcksan yaz
- 1 yıl
Ciddi cvp veriyorum ama senin ne kadar mantıklı düşünebildiğini de görmeye çalışıyorum
- Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yılBence bazı erkeklerin karaktersiz olması
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 739 cevap paylaştı. Akıl mantık işi değil.
00 YorumlaKadınlar daha iyi biliyor
00 Yorumla
1 yılÇünkü caydırıcı suçlar yok
00 YorumlaYobazlik tabiki din kitap takilan yobazlar genelde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı.
1 yılEğitimsizlik ve yobazlık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkadınların yanlış erkek seçimi
05 Yorumla- 1 yıl
Kadn cinayetlerinde teklifini kabul etmeyen erkeklerde var
Cevap sahibi1 yılcogu kadin cinayeti kadınların eşi ya da sevgilisi tarafından uygulanıyor senin dediğin istisna
- 1 yıl
E ona bakılırsa herkes düzgün herkes efendi erkek tersini iddia edn görülmedi
Cevap sahibi1 yılaynen kadın cinayetini işleyen erkeklerin eli yüzü düzgün temiz insanlar olduğu çok belli değil mi çoğu dövmeli façalı tipler
- 1 yıl
öyle olmayanlarda var sank hepsi o tipmis gbi konuşma
- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 aysüresiz nafaka uygulaması bence
041 Yorumla- 11 ay
Tabi oncesnde yoktu kadına şiddet
- 11 ay
Öncesi diye bir şey yok ki 🤣🤣 bildim bileli var bu nafaka olayı
- 11 ay
2012 den önce nafaka yoktu sonrasnda çıktı bu 2012 den sonra mı doğdun sn
- 11 ay
88 de girdi diye biliyorum ama kısmen o zaman doğmamıştım😅😅😅
- 11 ay
Sene yanls olabilir belki ama akp hükümeti getrdi bunu e haliyle 2000den sonra mı doğdun
- 11 ay
12.05.1988 tarihinden itibaren yürürlüğe giren bu düzenleme, yoksulluk nafakasının süre sınırlaması olmaksızın ödenmesini öngördü. Bu tarihten itibaren nafaka, mahkeme kararıyla kaldırılmadıkça veya nafaka alacaklısı yeniden evlenmedikçe süresiz hale geldi.11 Ara 2024
https://kulacoglu.av.tr - 11 ay
Yanls biliomusm demekki ama o zamanlar bukadr gündem olmuyordu sanrm bu kadr cigirtkanlk yapan yoktu demekk😄
- 11 ay
Ama değişen bsi YK nafakadan önce de sonra da kadına şiddet cinayet hep vardı bunun suclusu kadn değil erkegn zihniyeti
- 11 ay
Ya o zamanlar kadinlar dayak yese de aile evine gitmiyordu ki dönüş yoktu belirli bir zamandan sonra kadın ile erkek hakları esitlenince erkekler kadinlar karşısında kendini güçsüz hissedince dövmek gibi çağ dışı hareketlere giristiler diye düşünüyorum boşanmak gibi medeni bir şey dururken oysa ki
- 11 ay
Babasının evinde daha beter dayak yiyecekleri zulm görecekleri icn mecburdu erkeğin kahrını çekmeye smdi kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil haliyle boşanmak isteyen boşanır ama erkek kişileri red yemeyi hazmedemio olduruo köpek gbi kulübeye kapatlmayi kendine hak goruolar
- 11 ay
Ya işte Kadın doğru erkeği seçmeli böyle malum saç traşlı kişilerle evlenince aşık olunca geri dönüşü olmuyor. Her erkek sonuçta bir değil ki sinirlense bile erkek hani boşanma noktasına geldiyse boşanır medenice bunu yapamayanlara zaten erkek demek bile hata
- 11 ay
Sonradan değişen çok kişi var kavun değil ki imzadan sonra degsmez die kesin konuşmaya
- 11 ay
Ya ben erkek olarak açıkcası şuanda ne isem evlenince de oyum. Şuna dikkat etmiyor insanlar evlenince özel hayat diye bir şey kalmayacak senin sınırın olmayacak özel bölgen olmayacak diyorlar. Buda ister istemez zamanla çatışmaya dönüyor eşler arasında saygı olmazsa zaten Poposunu koklasan da işe yaramaz :D
- 11 ay
Sen böyleyse da tam tersi olack eşin kesin maalesef hep böyle oluo
- 11 ay
Evlenmiyorum ya o yüzden kaçıyorum :D Ben iradesine çok sahip bir insanım yani kolay kolay sinirlenmem kavga etmem. Kafa dengi bir insan olsun onunla her şeyi yaparsın bu önemli oda daha denk gelmedi maalesef :D
- 11 ay
Daha da gelmez millet siyirmis
- 11 ay
bak sana ne anlatacam 2 ay sonra 30 olacam aşağı yukarı bir tane KS de çok sevdiğim bir kadın vardı 2018 de tanıştıydım evlendi boşandı tekrar evlendi ama kocasıyla mecburen duruyor ama ben onu seviyordum boşandığı sıralarda gel evlenelim dedim yok dedi. Geçen gün bir başkasını sevdiğini söyledi onu sevdiğimi bile bile nisbet yapar gibi çok kırıldım. Bu yüzden ben kadınlara güvenmiyorum artık
- 11 ay
Sende ölesiye ne muhatap oluon daha sende kasinion
- 11 ay
Ya ben biraz insanlar üzgün olduğun da dayanamıyorum yardımcı olmaya elinden tutmaya çalışıyorum da. Demek ki insanlara iyilik yaramıyor onu anlamam gerekiyor galiba
- 11 ay
Bu devirde yaramio
- 11 ay
Milletin işi gücü cinsellik olmuş. Tamam bir erkek olarak bizde istiyoruz ama doğru kişiyle duygusal olarak istiyoruz Bu yüzden insanlara yaklaşamıyoruz kadınlar da bizi yanlış anlıyorlar Erkekler de doğru kişiyi bulamıyor bu yüzden bence ya
- 11 ay
Kudurmuslar
- 11 ay
Altına imzamı atarim gerçekten bu yüzden zaten kadınlara eziyet ediyorlar ya gereksiz varlıklar
- 11 ay
Eziyet ediosan bedelini de odersin haliyle nafaka veriyorum die zirlayanlar kadına evliyken hertuelu şiddeti gösteren çöpler emin ol
- 11 ay
Orası oyle ya kadinlar durduk yere nafaka istemez bana gore de zaten kurtulayım diye ama işte şiddetin tek geçerli denilecek yeri ilişkide olabilir bir ihtimal tırnak filan oda
- 11 ay
Tapusu ölene kadr ustune geçmiş gbi görüp de istedgn gbi davranirsan ağzına da edilirken de sesini cikartmio ne gram acimiyorm bahane çok vermemek için
- 11 ay
Fazlasıyla oyle ya insanlar ne istediklerini kendileri de bilmiyor bence sonra boşanmak bile mesele oluyor işte
- 11 ay
Nafaka ceza onlara
- 11 ay
Bu arada sana bir şey söyleyeyim seni KS de epey görüyordum da bu kadar sohbetinin saracağını hiç düşünmezdim açıkcası. Seninle evlenen kişi nafaka istesen de ceza saymasın :D
- 11 ay
Nieki
- 11 ay
Sıcak kanlı ve samimi geldin ya ondan galiba evlensen de eşine de kesin böyle olursun ondan pek ceza gibi görmezler bence
- 11 ay
Ahahah HC öyle düşünme
- 11 ay
tabi içinden şeytan çıkarsa bilmiyorum :D Hiç evlenmediğim için bu konularda tecrübesiz sayılırım
- 11 ay
😄😄😄
- 11 ay
Sen evli misin sormadım ama özel değilse tabi
- 11 ay
Evet
- 11 ay
İlginç ya bekar saniyordum senu
- 11 ay
Gelinlikle mı gezmem lazm evli oldgmu anlasnlalr die zaten dünyanın parasını veriyoruz nie bı iki gün giyiyorz ya keşke belli günlerde de gysek 😄😄
- 11 ay
Giyebilirsin bence ya hem görürdük nasil bir seh tercih etmişsin düğün de🤣🤣
- 11 ay
Modası geçti
- 11 ay
Seksi kıyafetlerin ne zaman modası gecti ya 50 yılda her kadını harika gösterir bence
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılÜstünlük çabası kadını otekilestirme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayKadınların akıllanmaması
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlar akıllı durmuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkelerden nefret ediyorum
00 Yorumla
11 ayKadınların doyumsuz olması
016 Yorumla- 11 ay
Bunun bile suçlusu kadınlarsa erkekler kusursuz mu yani
- 11 ay
Kusursuz değil ama eskiden kadınlar idareyi biliyormuş erkekde sahipleniyormuş şimdi ikiside yok.
- 11 ay
Erkeğin saçma sapan hallerini eskiden kadnlar mecbur cwkiyordu nie smdi cekmek zorunda der misn sen nie kendin düzgün olamiosun da birinin seni idare etmesini bekliosun ya da siz nedn kadnlari idare etmiosunz eskiden kadnlar ediodu smdi nie siz etmiosunz çünkü işinize böylesi gelmiyor kadına zulm edip sesinin çıkmaması sizin icn çok daha kolay
- 11 ay
Akşama kadar tiktokda instagramda orasını burasını paylaşan kadınımı idare edecem. Eskiki kadınlarda en azından yuvasını düşünme diye bi duygu vardı şimdi beğeni alma derdinde buna da öz güven diyorlar kendi ayaklarının üstünde durmakmış
- 11 ay
E sen tiktokta tüm gününü gecireni hayatına alirsan ne bekliosun ki senin yanls secimn bu.
Evlenilecek insan seçerken manavdan elma seçer gbi secersen tabi boylesacma şeyler yasarsn. Ayrıca bu dedgn şeyler boşanma sebebi öldürmenin sebebi de bahanesi de olmaz madem öyle ayrl gtsin ayrlmak isteyeni öldürmek ve ya dövmek çok mu mantkli - 11 ay
Manavdan seçmeyle ilgili bişey değil bu tatlım şu an bütün kızlar öyle kapalısı açığı hepsii sosyal medya meraklısı hayatını paylaşma bilmem ne zımpırtısı içlerine işlemiş özene özene. Düzenin bozulmasının köklü sebebi bence bundan kaynaklanıyor. Ha şunu da belirteyim bende şiddete karşıyım zaten inancım gereği kimseyi öldürmem. Ama bazı kanı bozuk kahbeler haketmiyor değil
- 11 ay
Bütün kizlar mı öyle nasl bı çevren varki herkesi öyle sanion sosyaledyayla alakası olmayan binlerce kişi var kadn erkek duzgn kullanan var sana nasllar denk gelmisse artk 😄
- 11 ay
Bana deng gelmesi önemlimi sence 😄 yeni dünya düzeni böyle boktan olmaya başlamış. Bu arada sosyal medyayı düzgün kullananlara lafım yok
- 11 ay
Yeni dünya düzeni değil bozulan insanlar böyle. Hala düzgün insanlar var dikkatli seçimler yapmak önemli
- 11 ay
Bu hayattaki en önemli seçim eş seçimi zaten onu kötü yaptınmı mokoko 😂
- 11 ay
Kesinlikle ama sonradan degisenler de oluo o daha berbat
- 11 ay
Herkes asıl karakterini gizler bunu unutma hele biz erkekler o köprüyü geçene kadar sana tavsiyem uzun süreli nişanlı kal evleneceksen
- 11 ay
Evliym zaten ve bana islemez o d gsie da karakteri o degsrse bnde degsirm ölmeden kabir azabını yasatrm görür o vakit degisim nasl oluomus
- 11 ay
Hayırlısı olsun değişmez inşallah kabir azabından ben bile korktum şimdiden 😂
- 11 ay
Ahahha
- 11 ay
sjsjsh😅
1 yılKimsenin kimseye tahammülü kalmadi
02 Yorumla- 1 yıl
Tahammül edemiosan ayrilirsin ama bizimkiler ayrilani da öldürüyor
- 1 yıl
Maalesef öyle...
1 yılSosyal medya
10 Yorumla
1 yılCahillik.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayortadoğuda mı?
02 Yorumla- 11 ay
Bizim ülkemizde
Cevap sahibi11 aybizim ülkemizde yaşamak herkes için pamuk ipliğinde değil mi?
11 ayPiskopatlik
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne