15 yaş ergendir, peki 23 yaşta ergen sayılır mı?
Yetişkin
Ergen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ulan eskiden 14 yaşında çocuğa yetişkin diyorlarmış. Şimdi 23 yaşında koca bir insanın ergen olup olmadığı soruluyor.
23 yaşındaysanız vücudunuz gelişimini tamamlamış, fizik yapınız oturmuş, kişiliğiniz büyük ölçüde temelini almıştır daha ne ergenliği?
Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır.
Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
Fiziksel olarak yetişkin olabilir. Kafa yapısı ruhu vs vs neyse ergen bir birey olabilir. Aslinda yaşantı hal hareket tavir gösterir ergenmi değil mi 23 yaşındaki bu birey.
23 yaş, genç sayılır. Ergen demek zor ama tam anlamıyla yetişkin demek de zor. Bildiğin ülkemizin "gençleri" sınıfına girecek yaş olarak değerlendiriyorum. Ergen denilmez ama bunu da belirteyim.
Cevap
36Cevap
Ergenlik başlangıcı meninin geldiği yaştır malesef Türkiye'de adamlar 30 yasa bile çocuk diyor bu yorumumda küfür yok lütfen citfe stqy yapmayın modlar sizi yüksek bir merciye de şikayet edemiyoruz lütfen adaletli olun ülkede adalet yok lütfen siz adaletli olun
Bu kişinin kendisinde bitiyor 15 yaşında birş çoğu zaman 20liklerden daha olgun olduğu da görülmüş yani. Olgunluk yaş ile ölçülen bir şey değil sadece..
Ergen 18 yaşına kadar olur 23 yetişkindir çocukluk ve ergenlikten çıkmıştır
Ergenlik askerlik gibi kısa donem yapard in bedelli yaparsın ya da teskere bırakırsın 23 yaşında rütbeli ergen olursun
Ergenlik yaş ile alakalı bir durum değil. Zihin ile alakalı bir durum.
Ergenlik yaş aralığından bahsediyorum.
Genel olarak Ergenlik yaşı 12 - 20 olarak belirlenmiş İnternetten yaptığım Araştırmaya göre.
Zihin olgunluğu bazen 18 yaş altındayken bile başlayabiliyor
23 yaşın nesi erken hıc bir şey yetmez olmuşda kartlaşmaya başlamış
eski zamanlarda genç yetişkin kişilerdi şimdi bir çoğu çoluk çocuk.
Yaşadığı hayata göre değişir öğrenciyse ergendir hayatın tozunu yutmaya başladığı anda olgunlaşmaya başlar
Davranışa bağlı 30 yaşında ergeni de gördük dicem de o ergen değil başka bir sıkıntısı vardı 😂
Yetiskin sonucta artik resit ve kendi kararlarini alabilecek yasta.
Yaşa bakmaz ergenlik. 25'inde de ergenlik sıfatını hakkedenler var.
Ergenlik 18 maksimum 20dir sonrası gençlik ve gençliğin son demleri
yetişkinlik ya da ergenliğin yaşla alakası yok. kişinin kendi olgunluğu önemlidir , kusura bakmayın ama 23 yaşında bebekler gördüm. bir dakika bile aynı ortamda durmaya tahammül edemeyeceğim insanlardı.
ben 23 yaşındayım 30da olsam ergen kalacağımm, büyüyemiyorum ben
Kişiye göre değişen bir durum bu bence. Bazı insanlar 40 yaşına da gelse ergen gibi davranıp düşünebiliyorlar. Yani bana göre tamamen kişisel bir durum 😇
23? açık konuşuyum genlerde bi oynama falan yoksa 23 yetişkindir bir insan o yaşa kadar ergenlikte kalamaz ya da giremez
23um bazen ergen gibi hissediyorum bazen olgun biri gibi bence tam ortada bir yas ne ergen ne de yetiskin olgun
Normal şartlarda yetiskindir ama günümüzde insanlar olgunlaşmadığı için bu yaşlarda ergen görmek mümkün
kişiye göre değişir 40 yaşında ergen gibi insanlar da varr
Aldığı eğitim ve kültüre ailesine göre değişir ama olgun sayılmaz
Insanin olgunluguyla alakali bence bu durum yasla degil.
Ikisi de değil. Bu yaşlar genç sayılır be
Yetişkin benim bildiğim 12-18 arası ergen
Kadınlar 30 a kadar ergen
Kişisine göre değişir
Bu biraz kişide bitiyor bence ama yetişkin bence
duruma ve çocukluk travmasına göre değişir.
Bu yaşlarda ergenlikten bir şey kalmaz bence
yetişkin..
ergenlik bitti..
Kişiden kişiye değişir çoğunluk yetişkin ama
ergenligin net bir yaşı yok.
erkekler için ergenlik kadınları bilmiyorum
Yetişmiş ergen
Yetişkin..
yetişkin tabiki
Yetişkinim 😏
genç yetişkin
Ortada bence.
23 yetişkin sınıfına adım atan ilk uyelerdir
Yetişkin
Yaşanmışlıklara göre değişir
Yetiskin
rrsim ne alaka
Yetişkin
23 yas genç yetişkin. Ergenlik 18 yaşında bitiyor.
Yetişkindir
yetişkin
Tam ortası
Yetişkin
Yetişkin.
Hayir
En güzel yaş
Yasli6
Genç
Yetişkin
yetiskin
Yetişkin