@kovboykızlar şöyle düşün eğer ikisinin kafasında çocuk kafasıyla aynıdır. Ama aynı şekil ikisinin kafası da yetişkin kafası ise. Akıl yaşta değil baştadır boşuna dememişler 😉
O zaman niye 15 yaşinda ki suç islediginde ceza az aliyor cezai indirim yapiliyorda, diğerine yapılmıyor. Çünkü 15 ile 20 yaş bur değil. Cidden bir olarak düşünmüyorsun değil mi?
18 im ben , kuzenim var 15 yaşın da hala çocuk. 20 yasinda birisi öyle onun gibi olamaz. Olursa utansın halinden. 15 çocuk ama 20 yetiskin. Ondan dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bence yetişkin o yaşta insanlar işte çalışıp yüklü sorumluluk alıyorlar ama erkekler birazdaha ergen kızlara gore gec olgunlaşıyorlar
Yani ergen de denemez yetişkin de öyle bir yaş. bunu daha çok hal ve hareketleri, tavırları belirler o yaşta.
Bunu sayılarla degil hareketlere göre belirlemek daha doğru olur sanırım.
O yasta kizlar olgun oluyo erkekler ergenlikten yeni cikiyo pipileri buyusede kisilikleri yeni yenj oturuyo askerlik dőnüsu
Kesinlikle ergen, kendimden biliyorum sonradan keşke yapmasaydım denilen şeyler çok oluyor , dikkatli olmak lazım :D
18 yaşında iki aile gecindirip 2 çocuk okutan biriydim
Ne ergeni
Ne ergen ne yetişkin. İkisinin ortası. 25'den sonra yetişkin olmaya başlıyor insan.
Yetişkin ama ergenlik o yaşlara kadar da devam edebiliyor.
ergen fızık olarak degıl beyın olarak ergen.
Ergenin önde gideni. 24 ve üzeri yetişkindir
27 yaşta binevi ergendir bence
Ciddi misin 🙂
Yaş sayıdır, olgunluksa bi seçim.
Ve sen bu soruyu sorarak ne kadar ergence düşündüğünü kanıtladın.
Askerlik yapmış mı 😀
Yaşadığı şeylere baglu
Beyne bağlı bunlar yaş değil
Yaşta etkiler. 15 ile 20 bir olur mu hiç
@kovboykızlar şöyle düşün eğer ikisinin kafasında çocuk kafasıyla aynıdır. Ama aynı şekil ikisinin kafası da yetişkin kafası ise. Akıl yaşta değil baştadır boşuna dememişler 😉
O zaman niye 15 yaşinda ki suç islediginde ceza az aliyor cezai indirim yapiliyorda, diğerine yapılmıyor. Çünkü 15 ile 20 yaş bur değil. Cidden bir olarak düşünmüyorsun değil mi?
Ya da hayatında hiç 15 yaşında birisini tanımadın galiba :D
@kovboykızlar ya tabiki bir olamaz imkansız hatta. ben şunu demek istiyorum 15 yaşında çok olgun bir kişilik olabilir nadir de olsa. Anlatabildim mi 😊
@kovboykızlar 21 22 yaş kanunen yetişkin sayılıyor beğin ya da zeka yaşına bakmıyorlar 🤣🤣🤣🤣 ve onunla değerlendirmiyorlar
@kovboykızlar yaş 15 sanırım 😉
@kovboykızlar 15 yaşında tanıdım tabi ki ama benim için özel olan biri olmadı o yaşta
18 im ben , kuzenim var 15 yaşın da hala çocuk. 20 yasinda birisi öyle onun gibi olamaz. Olursa utansın halinden. 15 çocuk ama 20 yetiskin. Ondan dedim
Tamam sağol fikrin için
Ooo ne ergeni yetişkin tabi ki
Yeni nesilde ergenlik 30 yaşında bitiyor
Yok 45 yasinda bitiyor abartin nasil olsa bedava
@Rayrayrayram_ sen niye üstüne alınıyorsun, sen çoktan geçtin ergenliği.
Hareketlerine göre değişir
Yetişkin ! Ama insanlarda bahane çokk
Bence ergenler
Genç
Ergen
Yetişkin tabi
yetişkin tabiki
tabi ki yetişkin
Yetişkin