21 yaşında ki bir kişi genç yetişkin mi yoksa , ergen mi oluyor?
21 yaş yetişkin
21 yaş ergen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genç yetişkin kategorisine girer fiziki ve biyolojik anlamda. Yalnızca ergenlik sadece bir yaş skalası değildir bana kalırsa. Düşünceler, hayata bakış açısı, yaşam tarzı vb. konularda da hala çocuksu ve ergence davranılabilir. Örneğin ben hala kendimi ergen, çocuksu diye tanımlarım. Hayatı ciddiye almam, sorumlulukları sevmem, sürekli eğlenirim gülerim, hiçbir şeyi kafaya takmam.
Cevap
4Cevap
21 ergen aslında Şu an 21 yaşındaki hareketlerim düşüncelerim duygularım hayallerim cocukca geliyor. Şuanda olgun sayilmam gerçi. Ben memnunum çocuk olmakdan
28 yaşında da 24 yaşın ergen olarak gelecek. 32 yaşında da 28 yaşın :) Ergenlik 19 da biter dünya sağlık örgütüne göre , daha sonrası ise edindiğin tecrübeye göre gelişir.
Ergenlik 19 da biter dünya sağlık örgütüne göre , daha sonrası ise edindiğin tecrübelere göre gelişir.
Bilmiyorem bende 21im xnksms
99 lu musun 2000 mi?
99 22 olcam bu yıl😏 yaşlanıyoruz be
çok gençsin daha sen yaşlanıyorsan , ben napıyım yavrum?
Zaman çok çabuk geçiyor abla sanki daha dün 16 17ymişim gibi geliyor aslında yaşlanmak değil de hiç bişey yapmadan zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bide bakınca yaşımın 40 50 olmasından korkuyorum :d aslında bunu farketmek de iyi bişey zaman çok hızlı geçiyor bişeyler yapmalıyız niye yapmadım diye pişman olmadan yaşlanmalıyız diye düşünüyorum iyi mi düşünüyorum sence? 😄
21 yaş tamamen yetişkindir
Daha sen toysun derler o yaşlar
Yaşındaki diye yazılır bu arada 😒
Ergen tabiki 30'a kadar
:)
Yaş değil yaşadıkları önemi
Evlenebilirsin yani😉😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?