Sevgilinizin annesi sizi istemiyor fakat sevgiliniz sizi çok seviyor.. Sevgilinizin haberi olmadan çanta dolusu parayı evladını bırakmak şartı ile size verse kabul eder misiniz?
Sevgilinizin annesi "Evladı mı bırakırsan bu çanta dolusu paralar senin!" dese parayı alır mısınız?
Bu kadarcık paraya olmaz o iş. Şunun 6-7 katını teklif ederse bi düşünürüm. Malum paranın bu enflasyonda pek değeri kalmadı. Hiç bişi yapamadan biter bu. Sevgilimi terk ettiğimlen kalırım. 😂 Şu görseldeki gibi paraya sıkışacağım bir para lazım bana. Yoksa olmaz.
Annesinden türlü hakaretler duyduğum biriyle evliyim köpek gibi de pişmanım.. paraya gerek yok şimdi ki aklım olsa zaten bırakırdım. Çünkü annesi sizi istemiyorsa huzur olmuyor
Eğer para karşılığında bugün bunu yaparsanız kim bilir yarın neler yaparsınız.. o yüzden bu dünyada paradan daha değerli bir şey olduğunu bilin.. onurunuz şerefiniz
piff ben sevdiğimde isterse dünyayı önüme serseler umuruma gelmez ama burda takıldığım annesinin beni sevmemesi neden beni istemiyor ki acep diye kahrolur insan :/
Sevgilimse alirim baska sevgili bulurum Sevdigimse asla birakmam ama parayi alir ikikize guzel bir hayat kurarim arada kaynanayi cagirip once kahve sonra soguk su ısnarlarim
Annesi zenginse çocuğu da zengindir eğer evlenirsem daha çok paraya sahip olurum ya da alırım ama ayrılmam annesi çocuğa söylersede inkar ederim evt arkadaşlar gurur falan kalmadı bizde