Evden kaçmak istiyorum, ailem beni bulabilir mi?

Arkadaşlar bana sakın 'o senin ailen, sağ olsunlar da gerisi önemli değil' şeklinde beylik laflar etmeyin çok pis küfür ederim. Bir ben biliyorum bunların elinden neler çektiğimi. Akrabalardan, babamdan, hayatimdan nefret ediyorum. Hayallerimi çaldılar, istemediğim bir sekilde hayatimi surdurmem konusunda direttiler, zorla başimi orttuler, istemediğim okula gönderdiler, mezun olamadım dalga geçtiler, tekrar okumak istedim imkan vermediler, kardesimle başka şehirde çalışmak istedim izin vermediler sonra eve ekmek getirmiyorum diye bir daha eziklediler. Gitmek istiyorum, hayallerimin peşinden koşmak, bütün bu insanciklari arkamda bırakmak istiyorum lakin anneme üzülüyorum. Ben gidince herkes onu, beni simartmakla suclayacak, kahrından ölecek belki de. Bir kez bile arkamda durmayan annem için üzülüyorum evet, onun gozunde bile hiç var olmadım. Ya bunu göze alıp kaçicam, ya da hayatima son vericem; artık dayanamıyorum. Tek korkum var, gittigim yerde beni bulabilecekler mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar çok şükür sabrettim ve istediğimi aldim. Yakında başka şehire tasiniyorum. Umarım çalişirken okulumu da bir yandan devam ettirebilirim. Şu anki tek gayem bu.😊
Evden kaçmak istiyorum, ailem beni bulabilir mi?