Çok korkuyorum aile evinden kaçmam gerek kimseyi bulamaz mıyım?

Benim yaşadığım şeyleri kimse yaşamamıştır. O kadar kötü bi annem vardı ki her gin durduk yere küfür hakaret eden ve seni evde köpek olarak besliyorum git kendini sat ev bul diyen.23 yaşıma kadar mutfak bile kullanamamıştım. Ve hep beni evsiz hissettirdi hep burası benim evim defol köpek olarak besliyorum dediği için en büyük isteğim artık üniversite 4. sınıfta bari bi eve çıkmaktı. O zamana kadar mutfak bile kullanamadığım ve hiçbir yere sığamadığım için artık bi evde yaşamam şarttı babam parası olmasına rağmen vicdansızca beni Kyk yurduna attı cimriliğinden ve ben gece seste ışıkta uyuyamam orada ise ses ışık olmaması imkansız 3 ayda 4 kere oda değiştirdim ses ışık hassasiyetimden. Sırf o yurttan kurtulmak için para karşılığı masaj yapmayı kabul etmiştim bir kişiye ve şeyine değildi normal masajdı ama o da ezik olduğu için 2. seferde para vermedi. Bi de 2. swferde beni kıyafet üstünden elemişti. Ve taksi parasını bşle bana ödetti ben de hayatımda ilk kez elendiğim için buna çok üzüldüm ve yurtta yanıma gelen bi kıza çok kötüyüm özel bi şey anlatsam dinlemek ister misin diyip evet diyince anlattım kız 2 ay sonra Kyk müdürüne söylemiş hem de iftira atarak esc iftirası atarak ve uzak durmaya çalıştıkça ahlak dışı şeyler anlattı diyerek ve bu kızın beni nedne şikayet ettiğini de yurtta bi arkadaşım sordu ona kimseye söylemeyeceğine yemin et diyerek istemediğim halde o ısrar edince anlattım ondan 2 ay sonra da o idareye gidip arkadaş bile değildik kediden korktuğumuz için tanıştık ve bana böyle şeyler anlatması dedi ve memura yalan söylüyo iftira atıyor arkadaş değilsek niye arkadan dokunuyordu bana her gördüğünde dediğimde kızın dokunuyordum samimi olduğum herkese öyle yaparım demesine rağmen memur bana anlatmıycam demesine rağmen ertesi gün müdüre söylemiş müdür şerefsizi ise annemi arayıp o bi kere aldığım 700 tlye kadar anlatmış. Ve son odamdaki iğrenç kızlar çok zorbaydı aralık ayında devamlı camın açık durmasını istiyorlardı ben de diyordum ki 10 saat hava alsın oda ama ben sabah uyurken açmayın ve bi de gece lavabo ışığı açık uyuyorlardı ben kapıyı kapatıyordum diye müdüre gitmişler müdüre duş almıyo kokuyo demişler tamamen yalan hiçbir odamda kimse böyle bi iddia yapmadı bu 4. senem ve müdür bunu benim pslik anneme söylemiş annem denen iğrenç kadın bunalrı 6 ay önce öğrenmesine rağmen ve bu 6 ay boyu bana telefonda iyi davranmasına rağmen yaz tatili için üniversiteden geldiğim ilk günden beni zorla banyoya kitleyip psikopatça bana iğrenç gözlerini kocaman açarak sen yurtta herkese ben esclik yaptım diyomışun dedi ne yemin ederim Demedim diyprum ama kadın deli olduğu için susmuyor. Ve böyle ruh hastası bi şekilde birden ben banyoda saçımı tararken gelip banyoya ikimizi kitleyip zorla bana hakaret etmek için orada tutmasına rağmen bana sen hastasın bak ayak tırnağını kesmemişsin hastasın dedi ne alaka tırnakla dedim ben biliyorum oda arkadaşların bu kendi kendine konuşuyo gece bizi öldürebilir demişler dedi
Çok korkuyorum aile evinden kaçmam gerek kimseyi bulamaz mıyım?