Evden Kaçsam Beni Bulabilirler mi?

Arkadaşlar yaşım reşit no. Lütfen bana yapma etme gibi mesajlar yazmayın. Bilgilendirici olun. Ben ailemden şiddet de görüyorum, hem fiziksel hem de psikolojik birde benim özgürlüğüm kısıtlanıyor. Yaşıtlarım şort, göbek üstü Crop mini etek giyerken ben sadece bol pantolon tişört kazak başka hiçbir şey yapamıyorum ve yaşım daha kaç oje süremiyorum saç boyatamıyorum böyle bir erkek arkadaşım bile olmuyor bakın sevgiliyi kastetmiyorum o konuya girmiyorum bile normal sohbet edeceğim arkadaşlarım bile yok. Bir kere Instagrama fotoğraf sadece çok hafif göbeğim görünüyordu. Telefonumu aldılar öldürmekle dövmekle tehdit ettiler o günden sonra hayatımda hiç fotoğraf bile çekilmedim özgüven diye birşey kalmadı. Annem babam çok cahil ikisinden de nefret ediyorum hele abilerim onlara abi denmez Allah belalarını versin biri beni te ca * etti taciz vs. Diğeri ile düşman gibiyiz diğer zaten bu evde yaşamıyor ayrı ama eve çok yakın evli karısını dövüyor karısı da çocukları ben story attım Rihanna şarkı söylüyor aramış cahil annemi o çıplak o.. paylaşmış eve gelirsem katil olurum cümleye bakar mısınız? Annem daha okuma yazma bilmiyor erkek kız ayrımcılığı yapan bir yobaz diğerlerinin aklı 1900'lerde kalmış şimdi buraya bir sürü şey yazardım da parmaklarım yorulur anlatmakla bitmez. Sizden istediğim ben ne yapabilirim gitmek kurtulmak istiyorum ablam reşit değilken evden kaçmaya kalktı tam 3 kez polis yakaladı ablam gitmek istemediğini söyledi sonuncu da zorla alıp verdi abla al kızını döv gebert kaçmasın daha dedi bunu bir polis dedi "Kendi ülkemin polisinden korkar oldum" Gerçekten bana yardım edecek kimse yok mu ölüm tehditleri alıyorum psikopat abim de dayanamıyorum gitmem gerek artık yakalanır mıyım ne yapayım
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Evden Kaçsam Beni Bulabilirler mi?