Toplumda böyle bir genel algı var sanki, "Arabası olan oğlanlar neden bir adım önde?"

Kekoluğun ve kezbanlığın büyük bir katkısı var bunda. Bir arkadaşım vardı evlenicek kendisine iş kuracağına gitti araba aldı. Evleniyorum karım olucak arabam olsun dedi.
Bu insanları anlamıyorum cidden.
Tamam araba sahibi olmak güzel bir şey bazı durumlarda gerekliliktir evde birisi acillik oldu hemen alıp hastaneye yetiştirmek için vs ama bizim toplumumuzda arabayı tamamen bir prestij olarak görüyorlar ve bence bu çok gerzekçe bir durum.
Erasmus ile Türkiyeye gelmiş fransız bir kızın ülkemiz ile ilgili yorumları vardı onedio yayınlamıştı onu okumanızı öneririm. Kız ülkemizde ki nesildeki vasatlığı gözler önüne sermiş
Katılmıyorum, böyle düşünenler de bana göre para avcısı basit tipler. Araç var araç var zaten, her aracı olan oğlan bir adım önde olmuyor bazı kızlar için aracın marka ve modeli de önemli.
Çünkü araba bir başarı olarak görülüyor.
18 ile 34 yaş arası kadınların %68i arabası olmayan erkeği başarısız bulduğu için olası eş adayları arasından eliyor. Mesela ben :D
İhtişamın kadına yansıması olarak herhalde.
Kadın daha bir aşık zannediyor kendini. Adam fiziken yakışıklı olmasa bile kadın algıda arabayı fiziksel bir artı olarak algılayıp hipnotize oluyor belki. Ya şu gökyüzü zaten bir gün yıkılacak. Hepimiz altında kalacağız... O vakte kadar aurası güzel bir erkek bulalım, adamın sağlıklı ve yürüyebilir olduğuna şükredelim, adamla elele tutuşup yürümenin tadını çıkaralım arkadaş...🍀🦄❤️
Cevap
21Cevap
Aslında olay araba değil, tamamen arkasında ki güç. Yani para. Geçmişten bu yana kadınlar hep en güçlü olan erkekleri kendine eş seçmiştir. Bu iç güdüseldir. Paranın bu kadar top güç olmadığı zamanlarda bu durumum fiziki güç ya da soyluluk derecesiydi. Şimdiler de en büyük güç para olduğu için. Araba ve benzeri varlıklar maddi güç istediğinden. Vs vs vs olay bu yani
Arabam var; ama arabamın dandikliğinden, tek bir kızın yanaşamaması en kötü dezavantajı. Benim için bir adım önde değil. LüKS BMW 5'i olan erkek ile Renault Clio Symbol'ü olan erkekle (ben) kıyasla listenin en sonundayım.
Kişilik, karakter sahibi olmadıkça arabası olması neye yarar ki?
Evet, arabaya tav olan çok kişi var. Valla bana olsa da olur, olmasa da olur. Önemli olan kişiliği.
Benim icin onde falan degiller ozellikle su arabasiyla tavlamaya calisan karakteri bes para etmez baba parasi ile kendini adam sanan tipler varya hah iste lesss onlarr.
Aklı sadece mal varlığında olan için bir adım önde olur. Aklı başında bir insanda bunun işe yaradığını sanmam.
Çoğu kızin buna ilgi duymasindan kaynaklı avrupada insanlar bisiklette geziyor burda yapsa fakir derler
Kadınların paraya, mala, mülke olan zaaflarını erkeklerin cinselliğe olan zaafını silah veya ödül olarak kullanarak elde etmeye çalışması.
Kim demişş..
Arabanın benim için hiçbir önemi yok.. arabayla aşk yaşamayacağım..
Hala böyle düşünen var mı ya 😂 çok komik bir düşünce.
arabam varken öndemiydim hiç bilmiyordum :)
şimdi arabam yok geriye mi düştüm :(
Parası vardır yani kızın tüm ihtiyaçlarını da karşılar.
Paraya gösterişe düşkün olan kızlar için bir adım önde
Bence motosiklet bir adım önde gibi ne zamam motorla gezsem erkekler dahil kızlarda ilgili oluyor 😆
Bilmem eskiden kızlar çok fazla etkileniyordu artık eskisi kadar değil gibi sanki.
bizim kızlar arabalı erkek sever beni gezdirsin dolaştırsın kafasındalar
Parası ve arabası olan güç sahibi oluyor dostum bu hayatta en büyük gerçek.
Kızların hafifliliğinden paraya zaaftan gösterişe zaaftan başka neden olacak.
İyi arabası olanda onlardan bir adım önde
Çünkü ekstra beygirlere sahip 😁
Trde araba almak zor ondandır belki de :D
Öyle mi ki? Bence yanlış bir değerlendirme...
Biz yürürken onlar gaza basıyor 😂
Arabası olduğu için...
e arabası var hızlı gidiyo
Arabada pompake devam da ondandır 😎
Öyle mi
Beence öyle bir şey yok ya
Öyle değil bence
cidden neden böyle?
Onun arabası vaaar😂
Güzel mi güzel😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?