Arabası olan erkekler bir adım önde mi?

Pek sanmıyorum. Daha önceden Renault Clio Symbol arabam varken, diğer erkeklerin aksine en az 3 adım geride hissediyordum. Bu sedan aile arabamı son zamanlarda sevmemeye başladım. 1 hafta önce Clio Symbol'ü satıp Volkswagen Polo-3 (6N2) aldım, eskisine göre 4-5 adım öne geçeceğime inancım tam.
Görüş
39Görüş
Sadece araba olmasi yetmiyor. O arabayi görmemiş gibi milletin gözüne sokacak sekilde cafenin önüne koyup kimler bakiyor diye izleyen. Sonra anahtarini marka kismi gorunecek sekilde masaya koyabilecek kadar yüzsüz olanlar gercekten bir adim onde oluyor. Sasirtici sekilde kizlar dusuyor boyle yapinca. Ama o kadar yuzsuz olmakta belli bir karaktereizlik istiyor. yani zor iş arabayi alinca bitmiyor..
Öyle gözüküyor, avantaj sağlar tabi olmayana göre
Araba var araba var benim ilgimi çekmiyor açıkcası zaten biniyorum
Kimin
Markası ne
Baya öndeyim çünkü onlar yürüyor ben arabayla gidiyorum 😊😝
100 bin dolar üzeri arabası varsa bir sürü kız düşer karakterli kızlar istisna
Hayir kesinlikle bir adim onde degiliz.1000 adim ondeyiz😁
Paragöz kızların sonu arka koltukta biter. Sonra da erkeklerin hepsi aynı yaa diye ağlarlar
Kızlar için bir erkeğin arabasının olması 5 adım öne çıkarıyor o erkeği bunun aksini iddia eden etmesin
Bir hurda olmasına bakar. Sonra kaç adım geriye düşer sen bile şaşarsın.
Motorum, arabam, evim ve küçük bir teknem var. Çok şükür maddi yönden iyi durumdayım ama parama gelen kadın hiç gelmesin daha iyi 👍
Arabası olan erkekler 1 adım öndemi evet çünkü bazı şeylere imkan saglayabiliyorlar. Ama yeni arabası olan bir erkek 2 hatta 5 adım önde oluyor genelde.
Çok şükür iyi kötü bi arabam var ama bu bir etken olmamalı bence
Hayır değil. Aksine bununla böbürlenip hava atmak da bir erkeği 10- 0 geriye düşürür. Maddiyatla hava atılır mi ya
Neye göre kime göre awk saçmalamış millet arabası olupta bi ton * var o nasıl olacak
Arabası olmasi benim gözümde bir adım öne taşımaz kimseyi.
Evet. Para fizik boy pos varsa 5 6 adım öndedir. Sizin tercihleriniz bu yönde olduğu için durum bu.
Türk kızlarının gözünde öndedir maalesef
Niye
Arabalı erkekler egoist oluyor sevmiyorum
Ben hep o zaman geride kalicam
Iki arabam var iki adım ondemiyim ben
En İyi Görüş