Sadece bir adım öndedir.
En az 10 adım öndedir.
Arabaya bakmam, geridedir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

10 adım öndedir ünlü rahmetli filozof Ankaralı Namık'ın der ki ''Arabada 5 evde 15'' 15-5=10 sonucu bize doğru sonucu kesin bir dille göstermiştir.
Öte yandan bu tez doğa da para ile beslenen hipotalakamusparaqayıverendüdügücalarakus cinsi iri tırnaklı vakumsugillerden dişi cinsi için geçerlidir. Bu cins genç yaşlarında dolar ve euro ile beslenmek isterken orta yaşlarda Türk Lirası ileriki yaşlarda bozuk paraya bile razı olup ortalık malı olur.
Bu cinsin büyük hayalleri olmakla beraber sömürücü ruha sahip cins paraya doymayan bir yapıya sahip olduğundan ve metabolizması çok hızlı olduğundan kilo almaz ve doymaz ve sürekli açtır buna bir de yardımcı olan sadık arkadaşı pezevenkusonabunapeşkeşçekekuscebidoldurakus cinsi sivri kahverengi ayaklıgillerden sürüngen de eklenince yediği para miktarı azaldığından durum daha beter hale gelir.
Bu türlerin yaşam ömürleri de azdır. Genelde yine farklı bir cins olan dostumyaptımakusiyiparaveriyekusparayıkesincetekmeyiatakus adını verdiği hırçın ve yırtıcı tür ona yiyecek sağlamakta zorlandığı anda tepki gördüğünde avını öldürür.
Araba benim için önemli değil ( ayyy kzlar mercevedesi varmş. s. s. s. s)
şu soruları anlamıyorum. biri soruyor "hemşire kız kaç adım öndedir" öteki soruyor "mühendis erkek kaç adım önde" noluyor böyle olunca aşırı seksapalite mi yükleniyor bir anda :D arabası olması onu ultra çekici yapmaz öne taşımaz :D sadece gezme açısından rahatlık sağlar avantajı olur :D
3 milyar 750 milyon adım
Cevap
65Cevap
arkadaşım yabancı biri ile evlenecek ukrayna kızı ama ne kız of diyorum bizim şerefsiz türk kızları gibi değiller tipe bakmıyorlar ya da paraya mala beni seviyormusun bana sadıkmısın tek takıntıları bunlar ha geçim de önemli onlar için gerekirse bende çalışırım diyorlar bizim şerefsiz türk kızları ne yapıyor yakışıklı olsun yakışıklı gelir parası olsun parası olur arabası olsun göttümü gezdircem oda olur evi olsun olur ama manzaralı olsun bitmez bana da ev bitmez bana da araba bitmez düğün çırağanda olmazsa havuzlu yerde olsun kına olsun evi sen döşe yap yap yap...
Valla yalan söylemeye gerek yok, arabam var kampüse hep arabayla giderim sırf onun için tanışmaya gelen okadar basit insanlar var ki nefret edilesi. Ve arabada ayım şahım bir şey değil 3 sene çalışıp okuyarak bir polo almıştım, şimdi 2014 clio ile takasladım.
Acaba önemli değil. Yani arabası olması onu ne geride, ne ileride yapar.
Araba* olucak ilk kelime 😑
Arabasin olan 1 adım efendi kalbi temiz olan 10 adım öndedir bana göre 😊
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Arabam yok ama evim var. Hem İstanbul'da yaşıyorum araba stres demek burada ki işimdeki stres yükü oldukça ağır. Arabası olan ve kullanmayı sevene artı. Birde araba kullanırken kurallara uyun trafik hayattır.
Ne önde ne geridedir. Araba bir insanla ilişkide aşk olsun arkadaşlık olsun bir kriter olamaz. Oluyorsa o çıkar ilişkisidir.
Kadın erkek farketmez. İnsanlarda tamamına yakın bir kitle vardır onlarda tek kural var. oda PARAN KADAR ADAMSIN. lakin lafa gelince hepsi bunu inkar ederler.
Bir dip not. yeni sevgililerimle ilk buluşmalarımda hep araçsız gittim. bildiğin akbil kuvveti ile. Tıpkı asetonun öjeyi sökmesi gibi. ne maske kalıyor karşındakinde ne makyaj. yalın net çirkin bad bir surat.
arabamdan kıza ne olum onun içinmi aldım a. koyim kendi ihtiyacım için aldım. ayda bir derler işte derlerse oda rica amaçlı sınava götür beni diye öyle götürürüm diğer türlü s1kerim.
Arabası var diye her erkeğe aşık olmam ama aşık olduğum evlenecegim adamın arabası olsun isterim. Benim de olabilir farketmez evde 1 arabanın olması kolaylıktır.
25 kız önemli değil .19 kız önemli demiş. Yani yarısı onemli dior. O yüzden önemli.
Ama araba alıp 5 sene kredi ödeyen bir erkek mi yoksa parası olan mi bence bu da önemli.
Karakterli bir kocam olsun ben her yere tramvay metrobüsle giderim 😂 yani karakteri olan insan daha öndedir bunu bil
Helal sana umarim yürekten söylemişin dir
Çok saçma sonucta arabayi degil adamı seviyorsun adamla evleniyorsun arabasıyla degil beni sevsin değer versinde yürürüm ben onla 😍😊
Hayat hızlı, ama dört teker üzerine daha hızlı Kesin ve net bir şekilde söylüyorum ki arabası var olan erkekler 4 teker önde
Mala mulke tamah eden onun kolesi olmaya mahkumdur kisilige onem vermeli insan arabadivardiye o kisi secerse okisiyle degil arabayla birlikte sayarim
Arabasının olması ya da olmaması bir şey ifade etmez ama arabası olduğu için birkaç adım önde olduğunu ya da aynı şekilde arabaaı olmadığı için birkaç adım geride olduğunu düşünen erkek dönüp baktığında seçemeyeceğin kadar uzaktadır...
Eskidendi o çalışan bir bayan araba alabiliyo artık 2016 model micralar 45bin.
önemli değil... erkeğim benim gönlümü uçuruyorsa işte benim jetim ajajajaj
Oneydi giz 😂😂😂öyle
o biçim
Arabaya falan bakmiyorum, sonrada halledilebilir o, (ama eve bakarim :djdjjd) , daha çok bana ve cevreme nasil davrandigi önemli :)
Arabası olması onu benim gözümde ileride yapmaz. Arabası var diye bir insanı sevecek değilim..
Kendi arabam olmadığı sürece kimse ne adım bir önde ne geride umrumda değil
bir erkegi arabasi var mı yok mu diye secmem. arabam var ehliyetim var, karakteri düzgün olsun arbasi olmasin kabulümdür ben sürerim arbayi sorun yok
sadece bir adım öndedir, o da buluşmalara gezmelere tozmalara hızlı gelip gitmek için :D
Kendini mal olarak goren kızlar önemser bizde arabaya bakmayanı onemseriz.
sıfır.
arabaya bakan kız varsa zaten öbür tarafa baksın mümkünse
artık bayanlarında arabası olduğundan bir önemi yok.
Araba boş iş. Evi var mı yok mu ona bakın ona :) 4 tekerin içinde mi yaşayacaksınız :D
Arabaya bakmam önemli değil. bana davranışına sevgisine ilgisine bakarım
bu ne saçmalık ya kaç adım öndedir ulan sanki bana ferrari kullanıyorsunuz da artistlik yapıyorsunuz gerçi ferrariye araba diyen zihniyetten de bir şey beklemem
Arabalı erkek çok öndedir ama beraber yürümenin tadıda ayrı bir güzel 😂
arabasi kendine
hem arabam var bakmam baskasinkisinde gözüm olmaz
Hiçbir anlamı yok arabanın. İnsanların algısıyla ilgili
Aaltın gumus pirlanta zumrut sedef yakutla kim mutlu olmus dunyadaa sarkisi aklima geldi
arabası varsa adımla ölçmez kilometrelerce ileriye gitmiş zaten :)
1 0 ondedir ama onemli olan guzel kullanması :) kotu kullaniosa onde degildirr
Arabası Olmayan Kızlar İçin Milyonlarca Adım Öndesindir O Araba Sayesinde Kızla %80 İhtimalle Sevişebilirsin :) Arabası Olan Kızlar İçinse Modeline Bakarlar Kıyaslama Yaparlar :) Birde Bizim Ev Kızlarımız Var Tabi :) :D
1 adım bile önde değil karakterine tipine bakarım araba faso fiso
Soruyu yanıtlar mısın cevabını merak ediyorum.. www.kizlarsoruyor.com/.../q8256104-hic-buyuk-bir-bocek-ya-da-hasere-oldurdunuz-mu
Araba için benle çıkacaksa, öpücüğü anahtara kondursun, yüzüme diil :D
Arabası olması onemlı degıl ne marka oldugu onemlı unoda araba bmw de 😂😂😂
yeah iste durust😂 En azindan kendine
😂😂😂
Toplu taşıma kullanması beni bozmaz bende öğrenciyim 😂
😂😂😂
Evet yilin en güzel cevabi bu olsa gerek 😂😂
Teşekkürler 😂😂😂
Araba mühim değildir insan olsun terbiyeli olsun adam olsun artis olmasın önemli olan bu
Beyni önemli araba olsa ne olmasa ne , Önemli değil hiç bir şey.
Arabası önemli değil benim için olsa da olur olmasa da olur
Araba ne bir adım öne alır nede geriye bir anlamı yok
benzin bittiginde vergi zamani geldiginde goruyorum ben o arabasi olanlari. hepsi ağlıyor. arabaya para harcicaz diye tostla karin doyuruyorlar her gun.
10 adım falan olabilir. O da paragöz kızlara karşı.
Eğer resimdeki gibiyse en öndedir. Ama cehennemde yanacaklar listesinde.
Araba erkek için şart ama
Ülke araba cehennemine döndü trafik malum acikcasi araba sürmek sıkıntılı
Arabaya önem veren kızları da hiç anlamam zaten arabadan çok daha önemli şeyler var
mal varlıgı bır ınsanı başka bır ınsandan daha ustun yapmaz bu zıhnnıyetı degiştirin
şimdi şahinde araba bmw de araba onlarda içlerinde ayrılır :)
Arabası olmayan erkek fakirdir. Fakir erkek yarışa bile katılmaz.
Arabaya bakmam kişilik önemlidir araba sonra da alınabilir
Arabaya bakan kiz ve kizlarin sadece paraya baktigina inanan erkekler evlensin bence... biz de kurtulmus oluruz
bu çok saçma bir takıntıdır kızlar arabaya bakar hal bu ki karaktere
ses tonuna gülüşüne dişlerine davranışlarına vs vs bu gibi özelliklere bakarız
kıcının ustunde rahat oturucam dıye bı ılıskıye baslayan kızdan hayır gelmez.. rahat duskunu bı kız senıde ac bırakır kardesım ..
araba para mal mulk fasa fıso bana gore ben bızzat yasamıs bırısı olarak buna sahıdım
Türkiyede durum içler acısı ne yazık ki :)

Arabam Honda jazz kendi 1 adım öndeydim şu an audi a5 10 adım ondeyim
Bu soruya 2xper verilmiş enteresan..
Adam zeki diilse, tip yoksa sadece arabadan etkilenen kızlar da varsa çok iyi ya erkeklerin işi.
Arabaya bakmam diyen kızlar yalan söylüyorlar aadfsf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar