Arabası olan erkekler arabası olmayan erkeklere göre bir adım önde midir?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arabası olan erkekler arabası olmayan erkeklere göre bir adım önde midir?
Modeli yüksek veya lüks araç kullanan erkekler bir adım öndedir. Bende Clio Symbol'üm varken, diğer erkeklerin aksine 5-0 geriden geliyordum. Renault Clio Symbol'ü satıp aynı yaştan Volkswagen Polo aldım, 2-0 öne geçtim. Clio Symbol'le tek kız düşüremiyordum ki ne alabilirdim? Volkswagen Golf-4 alternatifim olurdu; ama çok pahalıydı! Düğün birikimi nedeniyle model yükseltecek durumum yoktu. Hiç olmasa Renault 11 Flash'a, Skoda Felicia'ya, hatta minicik Suzuki Maruti'ye bile razıydım!!! Performansta sınıfta kalsa bile sevimli arabama kaç kız gelirdi kim bilir?
Araba ile ne alakası var isterse villası olsun karakteri davranışları ucuzca ve saygısız ise ben o insanı yok sayarım ama arabası yok evi yok ama adam gibi adam ve asil birisi ise isterse BMW si olan bir embesille değişmem niyet önemli ölünce yüce Allah senin araban var senin yok diye yargilamiyor unutmayın ve Türk kadınları çok aşağılık ve basit ucuzsunuz yani o arabaya bile degmiyorsunuz ederiniz neki? Daha sizin ülkenize bile faydanız yok ayriyeten şuda varki siz Türk kadınlarını araba para ile satın alıp kullanıp atıyorlar işte zihniyetiniz bozuk ve ne kadar basitseniz 👌👌
Araba tek başına yeterli değil. Lüks araba belki bir tercih sebebi olabilir, zengin algısı yaratarak. Yani şöyle düşünmeli; 500 bin lira olan iki araba düşünelik, biri Kia, diğeri BMW. Kia'ya sahip olan erkek pek de önde değildir diğerlerinden ama BMW öne geçirebilir.
Tabi olum kızların öyle konusmadiklarina bakma arabalı erkek varken gidip de arabasıza vermezler kızlar için rahatlık lükslük ön plandadır kendilerini mal gibi kullandırirlar bı bakımdan. Araban varsa her türlü karı kız bulursun sen bulamazsan bile onlar seni bulur
Cevap
49Cevap
Arabayı bir statü objesi olarak gören insan çok.
türk kızları gözünde öndelerdir
Siz kadınlar o kadar aşağılıksınız o kadar rezilsiniz ki, sizin için her şey herifin parası (makamı mevkisidir).
Siz ancak sevişmek, mal gibi kullanılmak için varsınız.
Haksızlık yapmayacağım, bazen kendisine saygısı olan kadınlar da çıkıyor aranızdan. Ama istisnalar...
Hayır. Bir türlü anlayamadım zaten bu önde olma olayını. Neden herkes sürekli boy, maddiyat ya da meslek olarak bunlardan bahsediyor? Ruhun, zekanın, karakterin, kalbin hiç mi önemi kalmadı yahu? Arabası var diye normalde bakmayacağım birine bakmam. Çünkü gerçek zenginlik kalptedir. Parada pulda değil ¢
Bence hiç alakası yok. Ben asla bu tür şeylere takılmam. Ne önemi var hem arabası var veya yok. Olanda olmayanda aynı benim gözümde. Sanki arabasi olunca ne oluyor. Bana ne gibi yararı oluyor ki. Ben açıkçası açıkçası tür şeyler ile pek ilgilenmiyorum.
Yooo bana göre arabayı temiz ve dikkatli kullanan erkek öndedir. Arabanın kendisini baz alan kadına göre Symbol kullanan adam da Mercedes kullanana göre geride kalıyor. Halbuki ikisi de araba yani. Sizin gibi kezolara yaranilmaz.
Benim için önemli değil, benim arabam yok her yere toplu taşıma ya da taksi ile gidiyorum. Araba ya da maddiyat benim için kriter olamaz.
vay be demek sende :D
ohooo biz unutulmuşuz bile eskiler bile değişmiş
Vallahi bir çok kız arabaya düşüyor. Arabanın markası ve modeli arttıkça rağbet artıyor. Bugün iş yerindeki kız şu arabayı kimin sürdüğü önemli değil, çağırsa biner istediği yere giderim dedi.
Benim için değildir. Hani söz var ya “ Ne insanlar gördüm üzerinde elbisesi yok, nice elbiseler gördüm içinde adam yok” Adam gibi adam olsun da arabası olmasa da olur
Buraya hayır yazan kadınlar dümenden şimdi açıkca itiraf edin arabası olan erkek arabası olmayan erkekten bir sıfır önde gelir bunu bile bile hayira basmanız çok komik
Kadının ne dediği değil ne yaptığı önemlidir.
Kavradım diyebilirim ama icraat sıfır.
Yine yorumlarda "ne alakası var. Karakter, zeka, dürüstlük, efendilik, saygı" bol bol kullanılmış.
Araba adamlığa katkıda bulunmuyor ama kadınlar 4 tekeri seviyor buda arabası olan erkeğe 1 puan yaziyor
Tabi ki arabası olmayan dolmuş beklerken arabası olan gider öne geçer. Tek fark bu yani başka hiç bir farkı yok
Elbette. Ama ilk başta arabamı göstermiyorum. Zaten aracım lüks, görünce bakışları ve tavırları değişiyor.
Kızların geneli alakası yok falan demiş karakteri önemli demiş de it kopuk serserilerde ne arıyorsunuz madem
Akılsız kızlar önde görür. Bir insan seveceği kişiyi arabasına göre seçmez.
Böyle şeylere önem vererek ilişkiye başlayan kadınlara gıcık oluyorum. Hayır. Önde falan değil.
benim arabam var ama , şuana kadar bana bir avantajı olmadı. olmasınıda sitemem zaten
Kizlarin yorumunu okuyup gulmek isterdim ama yeterince guldum bugun😄 evet arkadaslar kizlarimiz maalesef paragozdur. Turk erkekleri nasil kiz abazasiysa, kizlarimiz da para ve luks abazasidir.
burada sosyal duyar kasan hanımlar 5 dk sonra gizliden ne tür sorular sorduğunu iyi biliyoruz🙃
Arabası olan erkek parası olan erkek demektir parası olan insanda her zaman bir adım önde demektir.
Motoru olan erkek diğer erkeklerden öndedir asıl 😄
Elbette ki hayır çünkü benim arabam geçirmiş olduğum kazada pert oldu 🤣
Ajajajaja
Evimde arabamda isim de var hiçbir faydasını görmedim.
Cezalar arttı, gaza basıyorsa evet
buna evet dedim ama hani daha iyi anlamında değilde hayatları belki birtık daha kolay olur ne bilim evlenirken sevgilisi olduğunda o manada evet dedim yani.
Evet ancak arabası olan değil, lüks arabası olan
Çünkü kadınlar ayağını yerden kesen erkekleri tercih eder genelde.
arabası olması hiçbir şey değiştirmez canım olduktan sonra. O yüzden ilk öncelikle ön planda bulundurulması gerekenler para değil kişilik ve zekasıdır teşekkürler.
Paralı erkek sömürmek isteyen hatunlar için araç markası mühim.. aşk, sevgi arayan hatunların zaten arabayla işi yok. Cadde kenarına park eden gt3 AMG'nin içinden inen kardeşim bişeye benzemesede para onda..
Öndedir ben araba yüzden çok ilişkim ofsayta düştü. Araba istiyor bu şeytan gacılar
Alakası yok ya şu para pul giyim kuşama göre yargılamayı bırakın artık yıl 2023 olacak düşünceler hala değişmedi bu ne ön yargıdır yazık gerçekten
Birinin kendi arabası olması büyük lüks. Kadın erkek farketmez bir adım önde olabilir.
Birinden hoşlandığım zaman hiç arabası var mı diye düşünmem aklıma gelmez.
ulaşım rahatlığı ve özgürlüğü konusunda tabiiki
size göre evet sizin tek derdiniz para ev araba
Tartışmasız evet arabam olsa :) peşimde koşarlar 3 ise 5 olur
Erkek diye ayırmamak lazım bence bu ekonomik şartlarda arabası olan insan diğer insanlardan öndedir
Bu devirde araba önemli.
Benim nazarımda bir artısı yok
1 sıfırdan daha büyüktür
Uzatmaya gerek yok, evet.
Sanırım evet diğer erkeklerden öndeyiz
Açıkçası çoğu insana göre öndedir.
Tercih genelde arabadan yana
Türk kızları gözünde tabiki evet
Hayır diyen erkeklerin arabası var galiba.
Arabaya ve kıza göre değişir
Bakmayın kızların hayır demesine falan. Öndedir
Kadınlar bu duruma artı puan veriyor galiba
Hayir ne alaka ya
Bence alakası yok
bi tık evet
Hayır tabiki
Parası olanı diyelim
Yani
Alakası yok bence
Öndedir evet.
hele benim gibiyse