Dini anlamda "ZİNAYA YAKLAŞMAYIN " ayetini biliyorum lakin ben de başı kapalı dindar bir insanı sevemiyorum. Kendine fiziksel olarak bakan birisi daha çekici geliyor ve bu kadınların görücü usulü ile evlenebileceklerini düşünmüyorum. Siz ne dersiniz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
türkiyedeki çoğu kız her b-ku yedikten sonra kapanıyor. örneğin benim okuduğum lisede tam bi or tayfası vardı. hep üst sınıflardaki çocukları bizim sınıfa getirir kucak kucağa otururlardı. son sınıfta hepsi kapandı dfşglkdfsşlgsd ve hepsi de evli şu an.
Yaşadığınız il/ilçe?
İzmir ama merkeze yakın değildi okulum. şehirle alakası yok yani. her şehirde böyle tipler var. ben kapalı değilim ama barlarda sürtmüyorum ya da erkeklerin altına yatmıyorum. zaten örtünenlerin çoğu ya yedikleri haltlar çıkmasın diye koca parası yemek için kapanıyor ya da aile baskısıyla
Yaşınız kaç bu arada (sadece merak ettim)
21
Ben eğitimli biriyim bu hayatta en büyük korkum gold diggerlar fakat eğitimli kadınları da kendime çekemiyorum zaman zaman isyan edesim geliyor bu halime sonuçta ben de erkeğim gerçekten çok bunladım
biz kızlar ilk adımı hep karşıdan bekleriz o yüzden, özgüvenliymiş gibi karşındakine yaklaş. belki o da senden hoşlanıyordur. denemeyip başkasına yem etmektense atıl ve ele geçir. nobel ödüllü bi fizikçi galiba richard feymandı ama tam konuşmasını bulamadım ama şöyle diyordu. bi projedeki sorunu çözsün diye çağrılmış, projeyle ilgili tek bi fikri bile yokmuş ama oradaki insanlar o an ona muhtaç olduğu ve fizikçi diye ağzına düşmüşler. o da renk vermemiş saçma sapan yerleri kontrol ettirtmiş sorunu çözmüş :D hepimiz insanız, hepimiz ilgiye açız. ona ilgi ver. sohbetin kontrolünü sen al ama karşındakini de dinlediğini belli et, kollarını bağlama, kafanı salla, gözlerinin içine bak, hafif dudağını ısırıp gülümse.
mesela house of cards ya da mad men izle. her durumda özgüvenli ve hiçbi şeyi iplemeyen tipler. youtubea body language alpha male vs yaz izle. Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı diye bi kitap var çok güzel, oku. friendzonea düşmek istemiyosan eski sevgililerini anlatma, o sana bişi anlatınca "ben sevgilin olsaydım seni hiç üzmezdim" gibi şeyler sakın sakın söyleme. yazışıyor musunuz arada ses at şaşırsın. normal konuşmalarınızda sevgililğe yönelik küçük flörtöz şakalar yapıp işle.
ince beyaz gömleğin olsun, içine atlet giyme berbat oluyo, kollarını dirseğine kadar kıvır, ilk düğmeleri aç. gri eşofman giy. basketbol şortu boyutunda şortların olsun. saçlarını kıpkısa kestirme ama uzatma da keko gibi, elini geçirdiğinde saçınla oynanabilsin yani. aksesuar kullan, mesela ince zarif bi kolye, metalik bi saat. siyah takım elbisen varsa şeytanlı yüzükler al, elin damarlıysa zaten düşmeyen kalmaz. tırnaklarını dipten kesme, beyaz çizgi görünsün. son tırnağını uzat, gitar çalıyon sansınlar. eve gitar dinletmeye çağırırsın dflşgkds instagramın varsa bioya mesleğini ya da çalıştığın yeri-mezun olduğun okulu yaz. bu bi statü göstergesi olacak. takip ettiğin sayısı takipçi sayından az olmalı. çok fazla karı kız takip etme. paylaştığın fotoğraflar dışarıda, güzel bi arkaplanla olsun, bikaç hayvanlı, bikaç insanlı fotoğraflar at ama insanlar senden uzun olmasın, uzunsa hepiniz otururken at mesela çimlerde piknik yaparken ya da bi yerde yemek yerken falan. story olarak arada şiir sayfalarından şiir paylaş.
gold digger istemiyosan biosunda üni yazanlara yürü?
Herkes cennete gitmeyi ister ama günahlardan da vazgeçemez...
Her kadın farklı, yani hepsi aynı değil onun için genelleme yapmayın.
Öyle zaten.