Pampa ihtiyacın olan malzeme güzel bir yapıştırıcı onu organının olduğu yere suruyon pantolonun üstüne sonra kızın popona yapışıyon böylece got senin oluyor
@AmericanDeltaSoldier sana mı hahahah güldür me beni kimseye aşık olmam ben konuşmaz san sen bilin bro tipim değil sin ayrıca gaylara bile o gözle bakmayan birisiyim beni kesin yanlış tanımış sın dır sen neyse eyw kardeşim
Yemin Billahi Bana Aşık Olmuştun Hatta Bana Sende Gay Olsan Kaçardık Demiştin 😂😂 Olum Ben Zaten Senin Nonoş Olduğunu Anlayınca Yolun Uzununu Gösterdim Bide Tipim Değil Diyo 😂😂😂😂 Yol Al Hadee
@AmericanDeltaSoldier ne zaman dedim lan yemin et tobe demem kimseye öyle bir şey eğer dediysem de şakasına derim yoksa sana o gözle bakmam ki ben kardeşim
@AmericanDeltaSoldier hım öyle mı dedim e sevmiyor san tâbi konuşmanın anlamı yok ki kardeşim benden nefret eden biriyle nasıl arkadaş olayım beni seven bir arkadaş olsa neyse yani ama sen çok ön yargılı birisin anladığım kadarıyla gaylar lar genelleme yaparak nefret ediyor sun bu yanlış beni tanımıyor sun sonuçta
@AmericanDeltaSoldier insanlık hali unutmuş olabilirim kardeşim sorunlar çok büyük keyfim yok pek gel kardeşim takibe al beni özelde biraz konuşalım lütfen asilmam sana kardeşim gel hadi yok diyor san başka yazmam
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Anketler > Bu kadar güzel popolu kızlarla niye tanisamiyoruz? Evet beyler bu kadar güzel popolu kızlarla çıkan var mi aramizda?
En İyi Cevaplar