Fena degil lakin kiz sanki senden az da olsa daha guzel sanki ama sen de siritmiyorsun kizin yaninda Allah mesut etsin. Uzmeyin birbirinizi kulaklarinizi cekerim bak ona gore😊 Bu arada Pisa kulesine gidip de o pozy vermeyeni dovuyorlar sanirim 😃
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eyvallah dostum teşekkürler. Aynen, sevgilim dünyalar güzeli farkındayım, onun yanında tabii ki altta kalıyorum ve bunu da normal karşılıyorum :)) Dediğin gibi şu pozu vermeyeni dövüyolar diye biz de verdik :D
Burda paylaşmanız sebebiniz ne çünkü bu seviyenin bir üstü gavatlık.
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kişi herkesi kendi gibi bilir derler. Burdan sizin sağlam bir güzel kardeşim olduğunuzu anlıyoruz. Kendinizi tanıttığınız için teşekkürler bay yobaz gavat!
Küfürlü konuşma ammını ırzını severim tipine sıçtığımın ala gavatı boynuzlu güzel kardeşim karının mini eteği var p. c bide yakışmış mıyız ayağına yatıyor a5m6k gavatı esas bu paylaşıma bakarak senin sağlam orrospu çocu görgü görmemiş bir icat olduğun aşikar.
Ya suç bende ya ga5vatı iltifat olarak kabul eden bir mahukata ga5vat diyerek hakaret ettiğimi sandım baksana yazık mutlu oldu du bida söyleyeyim ala ga6vaatt 😁
yani kız arkdasın güzel sende yakısıklısın fakat sana bıraz fazla gıbı yanı daha yakısıklı bır erkekle olabılırdı ama senı tercih etmıs ıyı tavlamıssın tebrıkler
En İyi Cevaplar