Gizli Üye(36-45)+1 yıldağmı orası aman dağda kaybolma
gezelim-görelim tarzı bir tv programı yapan ekip pek az kişinin yaşadığı bir köyü tanıtmaya gitmiş. inin cinin top oynadığı köyün diplerindeki evlerden birinde yaşayan yaşlı bir amcayla röportaj yapmak istemişler ve amca da kabul etmiş. kameralar açılmış ve röportaj başlamış.
muhabir: "amcacım bize burada başınızdan geçen mutlu bir anınızı anlatabilir misiniz?
amca: "anlatayım. bir gün dağda muhtarın eşeği kayboldu. bütün ahali dağın dört bir yanını aradık taradık ve eşeği bulduk. hepimiz çok sevindik ve eşeği s*ktik."
muhabir: "amcacım bu nasıl anı? biz bunu tv'de nasıl yayınlarız. siz en iyisi başka bir mutlu anınızı anlatın bize."
amca: "peki anlatayım. bir gün dağda hıdır emminin karısı kayboldu. bütün ahali dağın dört bir yanını aradık taradık ve karıyı bulduk. hepimiz çok sevindik ve karıyı s*ktik.
muhabir: "ohoo amca biz bunları tv'de yayınlayamayız valla. en iyisi sen bize başından geçen kötü, mutsuz bir anını anlat."
amca: "bir gün ben dağda kayboldum!"31 Yorumla- +1 yıl
Hahaay Allah iyiliğini versin :D
En İyi Cevaplar
+1 yılbence sen cok güzelsin masallah sevdiginde fena degil ama sen daha öndesin güzelik bakimindan, boyunda bence tam uyumlu uzun kadinda peki biseye yaramaz senin boyun ideal allah mesut etsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok çok tesekkur ederim amin canim Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sorunun önemi, "Birbirimizi çok seviyoruz askerden sonra sözümüz olacak inşallah" dediğin an bitti. Birbirinizi seviyorsanız, birbirinize herkesden fazla yakışıyorsunuz. Allah tamamını erdirsin.
*iç ses* Hala birbirini sevenler kalmış, ne kadar güzel.81 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ettim ne güzel konuştun öyle ağzina sağlik arkadasim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKimin ne dedigine bakma masallah yakisiyorsunuzda allah utandirmasin ve hayirlisi ise olsun insallah cok mutlu huzurlu olsun her sey gonlunuzce olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Çok sağol arkadasim seninde herşey gönlünce olsun
- +1 yıl
Amin cumlemizin sagolasin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
adam toprağaaam ya.. görür görmez kan çekti... hadi verdim onayı.. karadeniz uşağı on numaradır on :D
12 Yorumla- +1 yıl
Karadeniz kizi tesekkür etti uşak :)
+1 yılyakisiyonuz ama ben onu bunu bilmem 2. fotodaki yerin ismini soylemeZsen vallahada billahada -1 lerim seni manzaraya bayildim <3
16 Yorumla- +1 yıl
Uzungöl arkadasim teşekkür ederim
- +1 yıl
eyvallah tesekkur ettim oraya gercekten gidecem ;)
- +1 yıl
Git git ama yemeklerinden yemeden de dönme :) ne demek rica ettim
- +1 yıl
yemek mi? bayilirim yemek yemege ne var soyle zeytinyaglilardan tavsiye edebilecegin :))
- +1 yıl
Biz kahvalti yapmistik kuymak falan çok zengin sofrasi var tavsiye ederim :)
- +1 yıl
tamam gidecemm cidden manzrasi muthis ama ilk durak trabzon ;))
Ya cok TatLi Bir Ciftsinizde de si Kiziyorum Ben Bu sorulara yaaaa kime Ne sizin yakisip yakismamaniz! Mutlulugunuz Daim olsun ins:)
11 Yorumla- +1 yıl
Amin çok sağol canim haklisin doğru dedin :)
@Semihabdglu kardeşim edepli terbiyeli birine benziosun çokda güzel diilsin sevgilinde öyle diil. tam bir biriniz bulmuşsunuz Allah bence sizi yakıştrmışsa bize laf düşmez estağfurallah. ama yakışıosunuz %75
13 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim arkadasim :)
tanıdık geldi acayip hemde burak diye bir dostuma benziyor :) ama neyse allah mutluluklar versin :)
11 Yorumla- +1 yıl
Çok tesekkur ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzelsiniz bitanem allah bol bol mutluluklar daim etsin..:)
12 Yorumla- +1 yıl
Amin inşallah canim :)
- +1 yıl
..:D
+1 yılAllah mutluluğunuzu daim etsinn :) çok da yakışıyosunuz birbirinize :) darısı benim başıma artık :D
12 Yorumla- +1 yıl
Darisi bütün bekar kizlarimizin basina :) çok tesekkur ederim canim sağol
- +1 yıl
Amin :)
Yüzün güzel ama kilolusun ayrıca oğlanın yanında çok kısa kalmışsın.
14 Yorumla- +1 yıl
Ne kilosu fotoğrafta öyle yinede yorum için sağol :)
- +1 yıl
Olsun olsun kilo bana yakisiyo öyle takintim yok ama şasirdim dediğine :)
çok yakışıyorsunuz maşallah Allah tamamını erdirsin :)
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim amin inşallah :)
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. sadece ''maşallah'' diyebiliriz. gerisi kalbinizdekidir zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel dedin çok sağol :)
+1 yılCok yakisiyorsunuz.. tu tu masallah diyorum nazar deymesin :D Allah ayirmasin insallah :))
12 Yorumla- +1 yıl
Amin canim çok sağol :)
- +1 yıl
rica ederim :))
allah devamını getirsin inşallah... maşallah çok yakışıyorsunuz.. boy farkı pek de yokk.. önemli olan da boy değil kalp zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle canim amin cok sağol yorumun için :)
siz birbirinizi sevdikten sonra başka lafa gerek yok :) hayırlısı hakkınızda :)
12 Yorumla- +1 yıl
Aminn hepimizin hakkında hayirlisi :)
Gayet yakışıyorsunuz fakat dost adayı acı söyler ileride kilo alırsan kaçırırsın bu çocuu:)
14 Yorumla- +1 yıl
Keşke alsam yiyip de alamayanlardanim reflü yüzünden :/
- +1 yıl
Onun ağirmis demek :( tabi kötü doya doya yiyemiyorsun
Çok tatlisiniz canm Allah mutlu etsin bir omur. Erkek dediğin uzun olur sende gayet iyisin takma.
11 Yorumla- +1 yıl
Ayni düşünceye sahibiz çok sağol canim :*
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılYandaki fluence daha çok dikkatimi çekti az yakar iyidir :)
24 Yorumla- +1 yıl
Aynen az yakiyor :D
- +1 yıl
Ablacım 1 sevgilinin izni var mı bunu yayınlamana 2 bir erkek olarak sevgilimle çekilen fotoğraflarımın kamuya açılması benim pek hoşuma gitmezdi kıskandırma eniştemizi
- +1 yıl
Bilmiyor tabi ama merak iste sormak istedim
- +1 yıl
Kaldır biranönce sizin özeliniz yok mu
Fotoğrafları açarken salak 2 ergen bekledim ama çok şükür onlardan çıkmadınız. Allah birbirinize bağışlasın gayet güzel yakışmışsınız birbirinize :)
12 Yorumla- +1 yıl
Çok tesekkur ettim amiiiin darisi hepinizin başina :)
Ablam 158 eşi 188 :)) takma kafana gaayet iyisiniz :)
12 Yorumla- +1 yıl
Takilmamasi gerek ablanda benim gibiymis demek Allah onlarinda mutluluğunu bozmasin teşekkür ettim canimm :)
çocuğa yazık olmuş:P şaka şaka yakışmıssınız:) sen kilo almışsın ama sanki profildekine göre yani:)
14 Yorumla- +1 yıl
Yani doğrudur aldim biraz çok sağol yorum için :)
- +1 yıl
Düsüncene saygi duyarim diyecektim kalkip da takacak halim yok :))
Valla sevdikten sonra hiç niyet sorun olmaz :D iyisiniz :ad
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen gönüller bir olduğu için sıkıntı yok çok sağol :)
Anlamıyorum sevdiğim insanı gözümden kıskanırken millet herkese sevgilisini gösterme peşinde.
34 Yorumla- +1 yıl
Benim kadar kiskanci yoktur merak etme :)
- +1 yıl
Evet çok kiskancim ömür boyu bu fotoğraf burada kalacak değl disarda da gören görüyor erkek koysa çok sorun olur sitedeki erkeklerden dolayi ama kizlarda kalkip saçma salak yorumlar yazmaz herhalde direk müdahale ederim sağol yinede düsüncen icin
+1 yılMaşallah çok yakışıyosunuz Allah ayırmasın ayrıca dedikleri gibi aşırı bir boy farkıda yok gayet iyisiniz bir omur boyu mutluluklar dilerim
14 Yorumla- +1 yıl
Amin çok sağol @cimcimeeee
- +1 yıl
Rica ederim hem ne demisler kizin boyu erkekten kisa olsun ki sarildiginda kalp atislarini duyabilsin
- +1 yıl
Hay ağzına sağliiik 👏
- +1 yıl
:))
böyle resim paylaşan çok genelde pek yakıştıramazdım kimseyi. ama sizi yakıştırdım Allah mesut etsin :)
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim amin amin darisi başina :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizde manzarada müthissiniz. Neresi burasi? Özellikle ikinci fotografa bayildim.
11 Yorumla- +1 yıl
İkinci fotoğraf uzungöl tepelerde cafeler var oralarda asil manzara tesekkürler sağol :)
tencere ıle kapak olmussunuz, sevımlı cıftsınız.. alemın ne dedıgıne degılde kendı ıc sesınıze kulak verın, mutluluklar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım çok yakışmışsınız masallah hiç canını sıkma aynı boydayiz bende boyuma takıyorum bazen ama yapacak bişey yok önemli olan gönüller bir olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Boyu çok takan var neyse ki öyle sıkıntm yok tabikide önemli olan gönüllerin bir olmasi sağol canimm :)
bir elmanın yarısı biri sensin biri o :) ne güzel :)
12 Yorumla- +1 yıl
Umarim sende diğer yarini bulursun belki de bulmussundur :)
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yıluymlu görünüyorsunuz fakat oğlanın kulaklar biraz büyük gibi
12 Yorumla- +1 yıl
Çok sağol :)
- +1 yıl
önemli değil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHarika canimmm :) allah birbirinize bagislasin :) kullar ayirmasin!
11 Yorumla- +1 yıl
Amin inşallah canim hic kimseyi ayirmasin Rabbim :)
Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Ay maşallah Allah ayırmasın her daim korusun sizi... :)
11 Yorumla- +1 yıl
Amin aminn tesekkur ederim canim :)
+1 yılDüztaban ayakkabı giyseydin öyle gösterseydin boy farkını. Ama zaten boy farkı normal bence 158 180
13 Yorumla- +1 yıl
Düz taban var zaten ayağimda doğa gezisine topukluyla çiksam ölürdum herhalde :)
- +1 yıl
Ama bişey var böyle aranızda 22 cm değilde 7 cm var gibi duruyo
- +1 yıl
Bulunduğumuz yerle alakalidir o canim ikinci fotoğraf normalde öbüründe alçakta kaldi o
Yalismissiniz canim sen guzel o yakisikliymis da ben asil 2 fotodaki manzarayi merak ettim nere ora karadeniz tarafi kesinde neresi
12 Yorumla- +1 yıl
1. yer Sümela manastiri 2. yer uzungöl ama tepeye ciktkk asil manzara orada tavsiye ederim canim çok sağol :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok yakışıyorsunuz ayrıca saçların boya mı? Rengi ne :)
12 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle çok sağol :) tam bilmiyorum kuaförüm yapti çikolata kahve ama koyu duruyor güneşte parliyor
Cevap sahibi+1 yılay çok güzel ya bayıldım :)
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yakışıyorsunuz da adam seni öpmek için ikide bir eğilirse bel fıtığı olur ^_^
12 Yorumla- +1 yıl
Olsun onun sorunu gülü seven dikenine katlanir :D
+1 yılbence çook yakışıyosunuz Allah tamamına erdirsiiin :))):):))) <3
10 Yorumla
+1 yılAyyyy inanamiyorummm cok guzelsiniz valla. Uzun zamandir gordugum en yakisan ciftsiniz. Hepsi ergen. 12 13 yasindaki kisiler yakisiyo muyuz diyo amaa bayildim sizeee 😍😍
01 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ettim canim Rabbim gönlündekini nasip etsin sanada :)
Evet çok yakışıyorsunuz. Allah mesut bahtiyar etsin :)
10 Yorumla
+1 yılGayet hoş duruyorsunuz her ikinizde ve yakışıyorsunuz. Allah ayırmasın diyelim.
10 YorumlaYuzlerinizdeki mutluluk eksilmesin. Düğün davetiyenizi bekleriz :D
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah :) tesekkur ettim
+1 yılEvet yakışıyorsunuz. Mutluluğunuz daim olur umarım :)
10 Yorumla
+1 yılAllah mutluluğunuzu daim etsin bence birbirinizi tamamlamışsınız maaşallah
10 Yorumla
+1 yılHER ZAMAN MUTLU OLUN DİLERİM
banada isterim güzel kadınım olsun tek amacım onu mutlu etmek olsun
OFFFF
OFFFFFFFFF10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe var benee 1,58 boyundayim sozlum 1,85 boyunda :)
12 Yorumla- +1 yıl
Kimileri anlamiyor iste canimm mutluluklar sizede :)
Cevap sahibi+1 yılSagol canim sizede yakiaiyorsunuz valla aldirma kimseye :)
Ayy ne tatli ya Rabbim bissuru uzun omur versin iliskinize insallah evlenirsiniz mutlu olursunuz canim masallah totonu kasi bir oku ufle bir suru insan gordu kiskananlar catladi nazar degmesin hic birakma onu sabret Allah ayirmasin :)
12 Yorumla- +1 yıl
Agzina yüreğine sağlik canim cok sağol inşallah devamini getiririz aminnn :)
+1 yılBu onay arayışı nedir ya seviyosan bitmiştir kim ne derse desin
10 YorumlaSen çok güzelsin oda yakışıklı ve ayrıca çok ta yakışıyorsunuz umarım hep mutlu olursunuz
10 YorumlaÖnemli olan yakışıp yakışmadığınız değil, birbirinizi seviyorsanız sorun yok. Allah ayırmasın..
10 Yorumlayakışıp yakışmadığınız önemli değil seviyorsan iş tamamdır.
10 YorumlaMaşallah Maşallah De :) :) Yemin ederim böyle mutlu insanları görünce gerçekten mutlu oluyorum :) :) Anasını satayım bizim karşımıza da kaşarlar çıkıyo Neyse Darısı başımıza diyelim :) :)
12 Yorumla- +1 yıl
İnşallah gönlünde kim varsa onu versin sana Rabbim :)
Şimdi ki kızlar büyük istiyor. :) Bu dediğimin cevabını fotoğraf iyi vermiş. bende aşkım demeseydin abin zannedicektim he birde paran varsa en iyi neyse anladınız siz onu :))
16 Yorumla- +1 yıl
Ah arkadaşim ah acimasiz yorum yapmişsin ama ne araba onun ne de boya önem veren bir insanim beni tanimadan öyle bir kaniya varman da olmamis önyargina sahip cik yine de yorum icin sağol :)
- +1 yıl
Ben minyon tipli olduğum için pek yaşimi göstermem ben 21 o 22 :) doğru paran varsa her olanak mümkün etrafta örnek çok anladim ne deemek istediğini :)
- +1 yıl
Gerçekten öyle hic gostermiyosun :)
Mutluluk için boy bahane :) söyle bakalım ömrünü senin için feda edebilecek mi? ve sakın soyledıgı soze aldan ma onu soylerken gözlerıne bak o sana cevabı verecektır ;)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çocuk çok temiz yüzlü birisine benziyor inşallah içi de öyledir.
10 YorumlaTencere yuvarlanmış kapağını bulmuş :-) Allah ayırmasın.
10 Yorumla
+1 yılbirbirinize benziyorsunuz sizi çok yakıştırdım daim olsun mutluluklar dilerim
20 YorumlaYakışıyorsunuz Allah ikinizede uzun ömürler verir mutlu olursunuz inşallah
10 Yorumlabirinin birbirinize yakışmıyorsunuz demesi bir şeyi değiştir mi? ikna mı edilmek istiyorsun, onaylanmak mı, fikrinin deiştirilmesi mi? seviyorsan bunu burada sorman erkek arkadaşına haksızlık olur.
03 Yorumla- +1 yıl
Değiştirmez sadece o kişinin hoşuna gider disaridan nasil göründüğü meraktir herkes bilmek ister kimse beğensin beğenmesin merak edip paylastim sizinle ikna edilmek için mi tabikide hayir bu kadar abartilacak bisey değil yaptiğim bence sitedeki zihniyetsizce yorum yapanlara insanları aşağilayanlara bu kadar tepki gösterin insani biseyi yaptiğina pişman etmeyin.
- +1 yıl
ben size tepki göstermedim paylaşımın asıl amacını öğrenmek istedim. sizin erkek arkadaşınızı gördüğünüz göz, başka kimsenin onu öyle öremeyeceği bir göz, yani burada sizi yakıştırsalar da yakıştırmasalar da farketmez, sizin kendinizi yakıştırıp yakıştırmamanız önemli. mutluluklar dilerim.
- +1 yıl
Demek istediğini anladim haklisin yorumun ic8n sağol yinede tesekkur ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılÇok yakışmışsınız ^^ Allah ömür boyu mutluluk Saadet nasip etsin.
10 Yorumla Bir kaç kilo versen hiç birşey kalmıcak.. Yakışıyorsunuz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılo kadar belli olmuyo boy farkı ve çok tatlısınız yakışıyosunuz Allah mesut etsin :)
10 Yorumla
+1 yılMasallah çök yakisiyorsunuz. Allah tamamina erdirsin
10 Yorumla- Devamını Gör (175)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler