Askere gidecek 5 gün sonra. 8 aydır falan çıkıyoruz ailem çok karşı. Çok güzel bir fotoğrafımız yok ama yakın olur diye bunu koydum. Herkes beni eziyo kızıyolar hiç yakışmıyor yanına diye annemler de karşı ama ayrılamıyorum çünkü çok iyi birisi. Napsam bilmiyorm
Adam bir Kıvanç Tatlıtuğ olmayabilir ama sen de bir Adriana Lima değilsin yani :D Adam gayet eli yüzü düzgün birisi, hadi annenleri anlarız dünyanın en güzel kızı kendi evladıdır, kimselere yakıştıramazlar ok, ama diğerlerine ne oluyor? Eee kendileri mutlu değil ya başkalarının mutluluklarını yok etmeye çalışıyorlar. Bilemeyeceğim karar senin...
Sende çok güzel değilsin arkadaşım. Elindekinin kıymetini bil gelen gideni aratır. Ailen ve arkadaşların seni neden bu kadar etkilemiş bilmiyorum çünkü hislerinden eminsen baska düşünceleri duymazsın bile. Eğer gerçekten seviyorsan karşındakinin boyunu, kilosunu, güzelliğini ya da çirkinliğinini görmezsin önemsemezsin.
ayrıl tatlım sen bu çocuktan zira sevmiyor acıyorsun... vazgeçememezlik değil alışmışsın ve birisinin senin kalbini kırmasından korktuğun için bu çocuk güvenilir geliyor hepsi bu bence tabiki :) oynama çocuklada yazıktır
aşk tipte değil kalpte yaşanıyo kardeşim yakışıklı olup aynı zamanda i*ne olacağına tipsiz olsun adam olsun şu an bile gayet çok yakışıyosunuz sadece tipten dolayı vazgeçme derim pişman olursun sonra..
efendi birine benziyor lakin içini bilemem .. onu bilen sensin.. hayırlı olsun.. ve hayırlı tezkereler enişteye ... askerede gidecek kafanı bulandırma böyle şeylerle yoksa ayrılık zor gelir 12 ay ... gelince daha net karar verirsiniz
Aynen yakışıyorsunuz. Şimdi izninle fotoğrafı eleştireceğim.. Sevgilinin eli niye öyle? o el ne bacım? :D ayrıca senin ağzın niye yamuk duruyor? bu foto olmamış kendinizi düzeltip tekrar çekilin :D
Ya tabiki dış güzellikte önemli ama önemli olan karakterinin güzelliği hem sen güzelsin birbirinizi böyle tamamlarsınız seviyorsan bide iyi biriyse mevzu kapanmıştır ailende tanıyınca sever umarım. :)
En İyi Cevaplar