Özellikle evli olmayan ve bir baltaya sap olamamışlardan
hepsi kendini 20 yaşında sanıyor
hepsi genç göründüğünü ve her konuda çok iyi olduğunu iddia ediyor
ve hepsi 20 li yaşlardaki kadınların peşinde
Yahu gidin 30-35 yaşındaki kadınlarla ilişki kurmaya çalışın
midemiz bulanıyor artık sizden
siz ne düşünüyorsunuz
hepsi kendini 20 yaşında sanıyor
hepsi genç göründüğünü ve her konuda çok iyi olduğunu iddia ediyor
ve hepsi 20 li yaşlardaki kadınların peşinde
Yahu gidin 30-35 yaşındaki kadınlarla ilişki kurmaya çalışın
midemiz bulanıyor artık sizden
siz ne düşünüyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tüm genellemeler hatalıdır.
Ayrıca böyle bir erkek aşkınıza karşılık vermedi sanırım; yoksa bu öfkenin açıklaması yok.
Katılıyorum, 30 yaş ve üstü erkekler daha bir abazan oluyor, iğrençler.
Simdi kızacaklar ama aynı fikirdeyim
Katılıyorum. Davul bile dengi dengine.
Bunun ve senin gibi mallardan bizde iğreniyoruz
@bellasticker Ben naptım.
Ya insan hiç böyle mala katılır mı, sanal cücük bu. Umarım böyleleri birilerinin elinde geberir, otuzuna bile gelmeden.. ne tatlı olur.
@bellasticker Aaa, ayıp değil mi. Bir kadının hemcinsinin bir erkek tarafından katledilmesini dilemesi etik mi. O kendi fikrini söylemiş, senin fikrine ters olabilir, ben senin fikrine saygı duyarım, bu konu seni neden sinirlendirdi.
Bizde kendi fikrimiz belirttik hem yorumu sildi hem hakaret etti, hemde bide kalkıp soruyor. Ayıp başka yerde olur, fikirlere saygı duymazsa böyle küçümsenir işte. Kimsede mükemmel olamaz, benim fikrimide söylemedim böyle yaşıyorum dedim kalktı hakaret etti, tuhaf tuhaf cevap yazıyor ve beğenmiyor kaldırıyor, nefret ediyormuş, sanki buna kaldı, yorum kaldıramıyorsa hiç sormasın.
@bellasticker Hmm, anladım. Sana karşı ayıp etmiş. Herhalde 30'lu yaşlarda bir adamla kötü bir deneyim edindi; iğrenmesi, nefret etmesi vs. bu sebepten sanırım. Aslında düşününce, yani benim bu konuda tam bir düşüncem yok, iki türlü de bana makul geliyor. Bi' diyorum davul bile dengi denginez bi' diyorum yani aslında aşkın yaşı yok. Çok var böyle kendisinden 9 yaş büyük kadınla evlenen, 20 yaş büyük adamla evlenen vs. Gayet de mutlular. Bana mal diyip benden iğrendiğini söylemen beni biraz üzdü.
Benimde deneyimlerim oldu bende artık kötü karakterli insanlardan nefret ediyorum, onu bu şekilde yansıtması saçma, iki türlüde makul ama kendileriyle çelişiyorlar işte, hem otuzu beğenmez bunlar hem yarın kalkar zengin bi dede görünce evlensem mi onla olsam mı diye sorarlar peşinde koşarlar ya da olgun erkek seviyorum der yırtınırlar. Böylesine katılmanda beni üzdü. Bu tip insanlar geneline konuşmaya bayılırlar ama aslında kendileri bi halt değiller, bi faydalarıda olmaz, bide gizliden soruyor, esareti olanın cesaretide olsun, çıksın ortada söylesin, var mı yapabiliyor mu yapamıyor, sanaldan yazıyor işte.
@bellasticker Hmm. Anladım. Ben bu mevzuyu fazla düşünmedim, başlığı ve içeriğini okudum ve mantıkli geldi, katılıyorum dedim. Ama dediğim gibi, bana iki türlü de mantıklı geliyor. Bir yandan aşkı yaşı olur diyorum, bir yandan olmaz diyorum. Ama bir noktada kesinlikle haklısın. Karşılarındaki kişi zenginse gençmiş yaşlıymış umursamazlar. Geneli böyledir, belki istisnalar vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz. Erkeklerde bile bu var. Bir ayağı çukurda zengin ve yaşlı bir kadınla evleneyim de öldüğü zaman malı mülkü bana kalsın diye düşünen erkekler de var. Bi' de çoğu kişide bi' olgun fantezisi var. Sugar daddy ya da sugar mommy, muhtemelen bu soruyu soran arkadaşın da vardı ama işler beklediği gibu gelişmeyince o adamın emsali olan herkesi günah keçisi ilan etmiş olabilir. Çok katı olmamak lazım gönül işlerinde.
Böyle mantıklı yazıp ona katılman biraz tuhaf. Zaten genelleme yapıyor, bu çok saçma.
@bellasticker Genellemeler genelde hatalıdır zaten. Dediğim gibi, fazla düşünmedim, soruyu ve içeriğini okudum ve katılıyorum dedi. Ama senin vesilenle konu üzerinde biraz düşününce bunları yazdım. Artık soran arkadaşa katılmıyorum, bunu da yazayım da görür okur belki.
baya bi hakaret etmişsin 😂😂
Ne zararımı gördünüz 🙄 genellemesek bee
Ben de nefret ediyorum
30 un üstünde evliyim
Katılıyorum.