sübyanci sayilir mi? yoksa 20-25 yaşindaki bi kiz artik kadinsi oldugu icin normal midir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Arkadaşlar 20 yaşındaki biri kadındır. Tamam, 30 yaşındaki bir kadının yanında çok gençtir ama sübyancılık yetişkinliğe erişmemiş, henüz birey olmamamış insanlara hallenecek kadar sapık olmaya denir. 20 yaşında bir kadın oy bile veriyor mk ne alakası var?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
23Cevap
- +1 yıl
sayılmaz. hedef kitle yetişkin kitledir. sübyancılık bir sapıklıktır. bir kişiye sübyancı diyebilmek için hedef kitlesinin yetişkin olmayan küçük çocuklar olması gerektiğini düşünüyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
Bana göre sayılır sübyancı ama normalde sayılmaz. Adamlar hiç düşünmüyor, acaba kendi kızım abisi yaşındaki biriyle çıksa ne tepki verirdim diye. Yazık ya öyle insanlara
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Reşit yani kendi kararlarını verebilecek iki birey arasındaki ilişkiyi böyle adlandırmak sadece cehalet ve kötü niyet ile izah edilebilir...
00 YorumlaNe subyani ya aw 6 yasinda cocuklq evlenenler subyanci 18 yasini gectiyse resit
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. ben istemem şahsen. bu yaşların birlikde oluca yaş grubu 27 üstü olmalı
00 Yorumla- +1 yıl
Ben daha ziyade kendisinden yaşça büyük erkeklerin nesinden hoşlandıklarını anlamıyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
Ben 35 yaşındayım 20 yaşındaki kıza abilik yaparım ancak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. sübyan çocuk demek 20 -25 yaşındakiler çocuk diyorsan haklısın
00 Yorumlakanka sübyan me önce bi onu öğren. soruyu gizliden sormuşsun ama cehaletini gizleyememişsin
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
18 yaşından gün alıysa artık medeni kanuna göre yetişkin bir bireydir. isterse 70 yaşındaki adamla da olur.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Sübyancı değilde sapık daha uygun 🤣 sübyancıyı iltifat olarak algılayabilir
10 Yorumla Kadin da bunu istiyorsa neden subyanci olsun. Erkek iyi görünüyor zekice konuşuyorsa kadin onu begenir
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bunlar tamamen çıkar ilişkisi aşk Sevgi olduğuna inanmıyorum şahsen
00 Yorumla Akli melekeleri yerinde olan bir kızsa neden olmasın?
00 Yorumla- +1 yıl
Çıkan değil çakan yazacaktın sanırım
00 Yorumla - +1 yıl
kızlara sormak lazım ne için çıktığını
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. 20-25 yaş arasındakiler reşit mi?
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kızlar ne arıyor o yaşlardaki erkeklerden
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Kadinsi olsada erkege gore o kiz cocuktur
00 YorumlaKiz Kendi istiyorsa Zorun Yok
00 Yorumla- +1 yıl
Sayılmazlar bence
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
evet normaldir
00 Yorumla sence?
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi