Sürekli beni bu yaş erkekler buluyo ve güvenilir gelmiyorlar bu yaşa kadar beklemisler şimdi de kendilerinden genç birini ariyolar evlenmek için sizin görüşünüz nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
22 yaşındayım sevgilim 30 elbette yaşından dolayı bir şeyler yaşamış bende aynı şekilde. Hepsini geride bıraktık. Olgun , anlayışlı , bebeği gibi bakar bana. Daha ne isteyebilirim
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Adamını bulmussunn
- Cevap sahibi+1 yıl
Çok şükür 😃
En İyi Cevaplar
Evlilik düşüncesinde olan insandır birçoğu. Hayatını yaşamış ve takılmaktan ziyade hayatını düzene sokma düşüncesinde olan insanlardır diye düşünüyorum
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bu yaşa kadar neden evlenememişler diye dusunuyo insan ve eğer bu tercihleriyse demek ki akılları fikirleri kızlarla eğlenmek olmuş bu daha kötüsü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Yaşın 20 sandım o kadar da küçük degilmissin 30 yaş civari sana buyuk gelmez pek beni de hep 20ler bulur bu da ahlaki değil o yüzden hep heves kursakta kaliyor
00 Yorumla- +1 yıl
Kariyer falan derken yaş 30 oluyor sonra bakıyorsun emsallerin evlenmiş. Sonra senin gibi bıcırıkları görüyoruz derkeeeeeeeennnnn ❤️❤️❤️
00 Yorumla - +1 yıl
Senin yaşın 25 se çok normal 30 ların sana bakması.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok 24 olucam yakında yani en az 6 7 yaş oluyo aramda
- 8 ay
sen çok küçüksüt süt içmeye git
Haklısın bende bekarım Bu arada evlenmek saçma bir şey bu saatten sonra
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bende 29 yaşındayım ve erkekler kadınlardan sonra olgunlaşıyor. O erkeklerin seni bulması normal
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Normal ama bu yaşa gelene kadar neler geçirip gördüler hayatlarında kim bilir kaç kadın geldi geçti, bu geçmişleri beni dusunduruyo
- Soran+1 yıl
Sevdiğim adam aylarca beni hiç yapmadım diyerek kandırdı artık inanir miyim kimseye sanmam
- Soran+1 yıl
Şerefsiz ya aklıma gelince bı daha sinirlendim
- 8 ay
senin geçmedimi sayısımı önemli
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne yapsinlar garipler 😁 bende de az kaldi 30 6 yil
00 Yorumla- +1 yıl
Tercih meselesi güven vermiyorlarsa evlenmezsen olur biter
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
lan mal yasitin varsa bul dolan onlar seni ciddi dusunmuyor ztn mal oldugunu anlamislardir kullanip atcaklardir seni malzeme niyetine yoksa kim napsin seni
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne komiksin
- +1 yıl
yaşa bakma karaktere bak
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Karakteri sasirtmiyo hicbirinin
- +1 yıl
senin yaş kac
- +1 yıl
ben de 28 yaşındayım kendimden 4 5 yaş küçük kadınla evlenmek isterim
tamam bundan sonra yaşlı birini ararız.
00 Yorumlasenınde secme hakkın var