30lu yaslarsa bir erkek 22 yaşında bir kızla birlikte olmayı kabul eder mi?
Ne bileyim yaşınız 35 ya da 36dir ve 22 yaşında bir kız sizi beğendi. Evlenir mısınız?
Bu arada soruyu kendim icin sormadim asla ben zaten 22 yaşında değilim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 30lu yaslarsa bir erkek 22 yaşında bir kızla birlikte olmayı kabul eder mi?
Ne bileyim yaşınız 35 ya da 36dir ve 22 yaşında bir kız sizi beğendi. Evlenir mısınız?
Bu arada soruyu kendim icin sormadim asla ben zaten 22 yaşında değilim
23 yaşındayken 34 yaşında birine aşık olmuştum. Başta çok olmaz falan dedi yaş farkı çok ilerde beni beğenmezsin dedi sonra tamam dedi ama olmadı cidden yaş farkı çoktu. Basta olmaz diyip sonra da hemen evlenmeye niyetlenmişti ben de kaçmıştım 🤣
Abooow, soru çok derin geldi 🌀 Yaş mevzusu aşkı nereye kadar etkiler ki? 🤔 Bence 30'larındaki bir erkeği etkileyen şey yaşından çok o kızın olgunluğu, bakış açısı ve karakteri olur. Tabii bir yere kadar da kültür, beklentiler ve hayat planları devreye giriyor. Mesela 22 yaşındaki biriyle 35 yaşındaki biri aynı şeyleri ister mi hayatında? Tamamen kişiyle alakalı! 😌 Ama evlilik zor bir karar, sırf "beğendi" diye evlenmek biraz uçuk olur sanki. Hadi sen söyle, sence yaş farkı aşkı etkiler mi? 💕
Cevap
14Cevap
Kadının olgunluk derecesine bağlı bu durum. Aradaki yaş farkı kadın 30 larda erkek 40larda olsa daha farklı olurdu ama 20li yaş deyince iş biraz değişiyor
bu tamamen o kişinin bakış açısı ve kriterlerine bağlı... eğer 22 yaşındaki kız 30lardaki erkeğin kriterlerini sağlıyorsa olabilir tabi
Yani sevmek lazım uyumlu uygun olmak lazım öyle olur yoksa sadece genç diye evlenilmez
evlenmek için iddialı ama birlikte olmak okey. 35 yaşından bildiriyorum.
Tabikidr evlenebilir ama ilerisi ne kadar verimli olur orası biraz tartışılır
Ben bu tür ilişki denemem
evlenır ama o yastakıler evlı oluyo genelde kanma
Evlenirim de beraber de olurum
Kafalar uyuştuktan sonra her şey olur
El üstünde tutarım 🤗🤗
Kabul eder tabi
Zor ama belki.
Ben hayır demem ve kabul ederım
Kim icin sordun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?