Okula Gitmekten Korkuyorum Ne Yapmalıyım?

Arklar benim sosyal fobim var Ve okuldan da korkmaya başladım. Okulum yeni geçen sene geçtim salgın dolayısıyla toplam 10 gün flan gittik. Uzun uzun bir aradan sonra tekrar okula dönüyorum. Okula dediğim gibi az gittik gerisi online eğitimdi. Okula gittiğimiz zamanlar ben hep oturdum, oturdum teneffüslerde bile oturdum. Bazıları benimle tanışmak için geldi yalnız kalmamam için ama tanışmadım çok. Önceki okulumuzda kızlar da yoktu sınıfta o yüzden de hiç alışık değilim. Okulun ilk günü baktım herkes tanışıyor, tanışmış sanırım WhatsApp gruplarından falan. Ben de vardım grupta ama ben anlamadım nasıl bu kadar çabuk kaynaştılar. Şimdi de WhatsApp grupları vardır büyük ihtimal ama ben yokum. Beni yalnız görüyor herkes sanırım şu an, o yüzden konuşmaya falan geldiler. Bana imkansız geliyor onlarla nasıl tanışayım, ne diyeyim, başka arkadaşları varken benimle neden zaman geçirsinler ki? Özellikle de şundan korkuyorum: ben yanlarına gidince bu niye geldi ya şimdi demelerinden korkuyorum. Reddedilmekten veya bana gülmelerinden korkuyorum. Ne yapcamı bilmiyorum, artık oturmaktan da utanıyorum, çünkü yalnız görüyorlar beni. Akıl verebilirmisjniz
Okula Gitmekten Korkuyorum Ne Yapmalıyım?