Okula gitmekten korkuyorum yardım?

Çok başarılıydim her şey çok yolundaydı birden derslerim berbat oldu bildiğin tükenmişlik sendromuna yakalandım her şeyi berbat ediyorum eskiden isteyerek çalışırdım gerçekten bir başladığımda 6 saat ders çalışabiliyordum ama şu an oturamıyorum bile masaya.. Her sabah uyandığımda kaygı ile uyanıyorum okul günleri kaçabildiğim günler kaçıyorum gitmiyorum , devamsızlığım desen hat safada.. Yaşıylatıma göre iyi bir okuldayım ancak notlarım berbat , düzeltmeye çalışıyorum daha da batıyor çalışmaktan okula gitmekten çabalamaktan hepsinden nefret ediyorum sokamıyorum. Okulda herkes başarılı iken kendimi en dipte iğrenç hissediyorum gerçekten hiçbir şey düzeltemiyorum. Eskiden çok başarılı olup birden dibi görmek insanı intih@r bile düşünebiliyor artık. Gerçekten hayattan sogudum hiçbir anlamı kalmadı benim için zaten yeme bozukluğu da yaşıyorum her şey üstüste geldi şu an uyandım içimi dökmek istiyorum gerçekten direk buraya yazdım. Nasıl tekrar çalışmaya başlarım? Ders çalışmaktan kaçmam? Ne olur yardım edin bir tavsiye verebilir misiniz?
Okula gitmekten korkuyorum yardım?