Babam annemi çok yıprattı. şimdi begenmiyor? çıkmazdayım? napmam lazım?

babam cok sorumsuz duygusuz birisi. kendinden başkasını sevmiyor. annemi kendine yemek yapsın diye tutuyor. hep kalbini kırıyor. Rezil ediyor. apartmanda kavgalarını herkes duyuyor. her sabah kavgalarıyla uyanıyorum. annemi apartmanda dışlattı. annem apartmanda birisiyle iyi anlaştımı kıskanıyor. mesela bugün birisi aşure getirdi cok konusmadınız diyor. Annemin kimsesi yok. 2017de erkek kardeşim birden hasta oldu lenfoma kurtaramak annemin tek babası var ama oda ilgilenmiyor. annem boşanırda eve gelir diye korkuyor. bütün mallarını dayımın cocuklarına yapıyor kardeşim hasta oldugunda babam çalısıyorum diye kardeşime ilgilenmedi. kardeşimin yanına hastaneye bile gelmek icin annemden para istedi. kardeşim bunları hep biliyor nasıl yaşasın çok yakışıklı sağlıklıydı. annem ne güzel yemekler yapar yemiyordu boynu sisti. şimdi biz daha çok bitiğiz
Güncellemeler
+1 yıl
17 yaşıma kadar bizi eski evde yaşattı. annem çok tutumlu uyanık birisi. apartmandan özene özene ev aldı. babama kalsa babam çadırda yaşar. cok savurgan. hep elleri özeniyor. ne evlatlarını gördü gözü ne annemi. hep bizi ezdi ellerin kızları vb karıları gibi giyinin diye. gözü dışarıda.
Güncellemeler
+1 yıl
Soğalasın. bizi kardeşim hiç üzmedi. annemi de hiç üzmemiş. annem seni düşündü diyo annem yaşasın kızı evlendirsin diye diyo. anneme ben hem kemoterapi alırım hem size bakarım demiş kızıda kurtarırız o adamdan demiş. ben de 2019da evlendim bosanyorum calısmak istemiyo canım şimdilerde ama burger kingten haber bekliyorum
Babam annemi çok yıprattı. şimdi begenmiyor? çıkmazdayım? napmam lazım?