Annem çok bakımsız, babam da bu durumdan rahatsiz ben napabilirim?

Annem tam anlamiyla bir ev kadini yani sadece is yapiyo cocuklara bakiyor falan. Ama kendine bakmiyor disgorunus olarak. Ben de uzuluyorum bu duruma ve kirmadan dile getiriyorum diyor ki isimi gucumu yapiyorum bir erkek daha ne ister ki diyo disgorunus her sey degil diyor. Allaha sukur iyi kalpli bir kadin ama az da kendine baksa. Pek guzel degil yani suanki hali ve ortalama bir tip. Yani bakimsiz oldugundan boyle diyorum bakimli olsa baya iyi olur. Soyleki boyu 165 ama kilosu cok var 85 falan. Ne cildine bakiyo ne sacina ne kisisel bakimini yapiyor yani. Kasini biyigini almiyo vs. Ama en cok bozan kilosu. Yasi da 40. Gerek el ayak bakimi dis bakimi da yok ya. Ben uzuliyorum bu duruma e babamla aralari iyi de haliyle bir erkek de guzel bakimli kadin ister. Hani pek sey yasamlari yok bence cnsel yasam vs. Simdi annem kilo verse falan, kisisel bakimini yapsa, el ayak vs, kas biyik aldirsak, sacini yaptirsak, vucudu duzelse. Ama tam anlamiyla anlatamiyorum ya neler yapsam nasil yardimci olsam anneme de duzelse bakimli olsa. Babamin da dikkatini ceker dimi? Bence annemin en buyuk sorunu kilo. Baska neler yapabiliriz? Bakim icin. Bu arada ayaklari da baya kotu durumda tirnaklari falan ya hic bakmiyor kendine napicam ben yardimci olmak istiyorum.
Annem çok bakımsız, babam da bu durumdan rahatsiz ben napabilirim?