AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Lgbt desteklemiyorum sadece şımarıklık ve hastalık
Helal olsun işte aradığım yorum
Memlekette erkek kalmadı kara kaşlı kara sakallı body guard gibi erkekler karı gibi kıvırıp tiktokta kucaktan kucağa geziyo
Aynen
Cahil hariç hiç bişey demicem, eğitimsiz, saygısız ve duyarsız bir cahil
Cahil onu diyenmi yoksa senmisin
Burası islam ülkesi eşcinsel iliskide kuranda lanetlenmiş ne olmasını bekliyordun
Ben değilde sensin sanırım bu ülke laik bir ülke onuda bilmezsin ama yani özgür bir ülke yani bir dini yok ayrıca senin dinin hoşgörü dini hoşgörü ne bilmiyorsan onuda anlatırım sorun değil
Hoşgörü dini ama eşcilseller için geçerli değil o durum
Herkes için geçerli hangi ayette yazıyor biz hoşgörü diniyiz ama eşcinselleri öldürün (öldürmek kendi dinimizde haram olmasına rağmen)
Madem geçerli değil senin dinin aynı şekilde hristiyanlıkta yasak ozaman hristiyanlara neden saygo duyuluyor ve hoşgörü onlar için geçersiz değil?
Sanki biraz çelişki var
ama biz hristiyan değiliz , ayrıca burası müslüman ülke siz istediğiniz kadar laik deyin , bütün dünya İslam ülkesi olarak görüyor.
Ama İslam ülkesi değil bişey diycem kabalaşıyorum biraz ama kafanda sorun mu var,2 artı 2 4 tür 5 değil bu ülke laik müslüman değil
kafam senden sağlam, dediğim gibi dünya bu ülkeyi müslüman olarak görüyor, bide bu adam kötü bir şey dememiş eşcinsellik dinen haramdır
Biz de Atatürk’e hakaret eden bu köpeğe hakkımızı helal etmiyoruz
Bunun normalleşmesi bu ülkenin anormalleşmesi demek bende kabul etmiyorum
Kim ki ne hakkı var ki? Kime ne yahu milletin cinsel hayatından?
LGBT ye karşı olan ön yargısı olan kim varsa alayının...
😂😂
"herkesin hayatına kimse karışamaz" bunu öğrenseler çok şey değişecek.
bu hilafet sevdalıları bir gün talibana gönderilir umarım.
Bu hilafet sevdalıları seni eşek cennettine yolluyacak. Yallah itraile...
@MuratBarlas55 itrail yazacak kadar köpek olmak zor. Sen benim memleketime hakaret edemezsin karaktersiz güzel kardeşim seni. Essek cennetinde tomurcuk memeli çocuk s. kmeyi seversiniz siz, Allah'ın sübyancı sapıkları sizi. S. git şimdi güzel kardeşim seni. Şeriatı al üstüne otur, hilafet sevdalısıymış, y. vs. k Cumhuriyet yetmiyor, hilafet istiyorlar, Allah'ın belallari sizi, herşeye düşmansınız, güzel kardeşim seni yürü lan it.
Faşist, vicdansız, işgalci, hırsız, zalim, bebek katili, kadın katili, korkak İtraili Türkler haritadan silecek.
@MuratBarlas55 Türkler popona don alsin önce yürü teneke
Türklere kurban ol. Devşirilmiş kitle
Ensar vakfında 45 çocuğa tecavüz edenlere hakkını hele ediyor mu huri sever , huriye değil.
Ona ne ki?
Ayrıca kimde ne hakkı var ki?
S.. ikt. irsin gitsin
adam haklı, eşcinsellik dinen yasak.
Imm öyle mi ozaman doğuştan eşcinsel olan biri için allah özel izin mi veriyor kuluna? '' Artık artık Biseksüelsin'' Sana cennetin kapıları açık mı diyor :D
@ByExrian Doğuştan olduğuna o kadar eminsin tercih sadece aile babası olup sonradan cinsiyet değiştirenler var. Kim kardashian babası mesela.
@Ateşkırallığı Hepsinin doğuştan olduğunu söylemedim olan biri için dedim. İnsanların fikirlerine ve duygu içerikli istekerine neden düşmanca yaklaştığınızı anlamıyorum açıkçası sizin veya bir başkasını ilgilendirir mi ki birinin cinsiyet değiştirmesi? Siz homofobiksiniz ben size düşmanca yaklaşıyor muyum?
İnsan ayrımı yapanları görünce de gırtlağını kesesim geliyor ama saygı duyuyorum hakaret etmiyorum.. düşüncenize saygı duyuyorum. Herkes isteği herşeyi yapabilir kendine dövme piercing , cinsiyet değişimi , veya eşcinsel. saygı duymayı öğrenmek zorundayız. Ters gelen varsa sqitsin ülkeden.
@ByExrian Buda benim görüşüm işine gelmeyen sektörsün gitsin benim ülkemden ülkede savaş çıksa ilk kaçacak kişiler bu Eşciseller bide onların savunucuları homofobik olduğumu inkar etmiyorum her zaman söylerim sonuna kadar homofobiğim ve eşcinsellere hiçbir zaman saygı duymicam.
@ByExrian attığım linke bak Tek yumurta ikizleri DNAları bile aynı ama cinsel yönelimleri farklı yani genetik olamaz bunun gibi birçok ikiz var istersen onlarında linkini atarım.
www.google.com/.../yapisik-ikizlerden-biri-heteroseksuel-digeri-escinsel,153157
@byexrian Boşverin cidden bu cahillere laf anlatmak insanı delirtir. Dinen yasaksa ve cezası varsa onu Allah cezalandıracak zaten kime ne? Ama anlamıyorlar işte illa muhalefet olacaklar. Allah size bu görevi vermedi ki niye bu insanlara eziyet ediyorsunuz? İlerde çocukları eşcinsel olsa böyle konuşamayacaklar ama, tabii vicdanları varsa, yoksa yazık o çocuğa..
@Bodyofnothingness 🤔🤔😏😏
Doğru söze ne denir ki
💯 Haklı tabii ki de
Adam haklı herkes dağılsın
Ciddiye almayın şu yobazı. Gerçek dindarsa insanlara ayrım yapmamayı bilirdi, o sadece gerici
Ne alakası var sen kurandan daha iyimi biliyorsun eşcinsel birliktelikler kuranda lanetlenmiştir eşcinsel birliktelikler yaşayan ve türlü günahlar işleyen lut kavmide helak olmuştur
@seversun kimsenin yaşamına karışamazsınız. Herkes inanmak ya da uygulamak zorunda değil. Burası laik bir ülke beğenmeyen gidebilir. Burada herkes eşit ve hakları da eşit. Kimsenin ahlakı iki kadın birbirini sevdiğinde kirlenmez. Ahlak bekçiliğinizi tecavüzcülerde, çocuk istismarcılarında tepki olarak gösterin lütfen!
Laikmiş sevsinler sizin laikliğinizi
@seversun beğenmeyen gitsin. Bak dibimizde İran, biraz ilerisi Afganistan, olmadı Arabistana gidin. Bu yobazlıklarınız orada normal. Bu ülkeyi isteseniz de o kafayla değiştiremeyeceksiniz
Az daha bekleyin çok değil az kaldı
@seversun sen tam bir oksijen israfısın! Ayrıca bekliyorum defolup gideceğiniz, ağzınızı açamayacağınız o günleri. Siz bekleyin pis yobazlar. Bana yazıp durma artık seninle konuşmak iğrendirdi beni
Normalleştiren herkesin sonu Lut kavmi gibi olacak
Hayvanalardaki escinselligi ne yapacagiz? Onlarin lut kavmi gibi olmasi ne zamana denk gelir acaba?
@justSu zeka seviyenden dolayı seni tebrik ediyorum güle güle kullan
Hayatim penguen, martilar, bonobolar (şempanzeler ile birlikte genetik olarak en yakın akrabalarımız), Dişi Japon Makakları, yunuslar gibi daha bircok türde escinsellik gözlenmistir. Bilgin olmadan lütfen fikrin olmasin
@justSu onlar hesap mı verecek tatlım, sen şempanzelerle aynı genlerden geliyor olabilirsin, ne dediğini bile bilmiyorsun kendini hayvanlarla (akıl ve sorumluluk sahibi) olmayanlarla bir tutuyorsun daha fazla tartışmaya lüzum yok bildirimleri kapatıyorum sen kendi kendine konuşmaya devam edebilirsin
Hahahaha Allah madem escinselligi lanetliyor niye hayvanlarda yaratiyor hayatim bunun cevabini bile veremiyorsunuz 😊
@justSu Hayvanlarda da eşcinsellik normal bir davranış değildir ve onlarda böyle bir davranış hemen hemen hiç görülmez. Mesela, horozla horozun, boğa ile boğanın, at ile atın, erkek köpek ile erkek köpeğin çiftleştiğini gördünüz mü? Bunların her biri dişisi ile çiftleşir. Onun da belirli zamanları vardır.
Genellikle erkek, bir başka erkeğin eşinin yanına gelmesine razı olmaz ve başka erkekleri kovar. Bunu belgesellerde erkek arslanlar arasında da görürsünüz. Horoz bile bulunduğu tavukların yanına başka horozu sokmaz.
Bir erkek hayvan, bulunduğu topluluğun içine başka bir erkeğin girmesine müsaade etmez. Bu kaide kuşlarda da böceklerde de vardır.
Homoseksüeller güya hayvanları bu konuda misal verirken gençleri yanıltıyorlar. Mesela, iki erkek penguenin birlikte olduğunu yumurtanın üstüne çökerek yavrunun çıkmasına yardım ettiğini misal veriyorlar. Bir defa o yumurta dişi penguene aittir. İkincisi de zaten erkek dişi ile beraber olduğu zaman münavebe ile yumurtanın üzerinde oturuyorlar.
Homoseksüelliği, yani erkekle erkeğin veya lezbiyenliği, yani kadınla kadının cinsi münasebet için beraber olmasını Allah sapıklık olarak adlandırmaktadır ve bu şekilde kadınla kanının, erkekle erkeğin bu manada bir araya gelmesini İslamiyet kesinlikle yasaklamıştır.
Bunun örneği Kur'an’da vardır. Lût kavminde erkekle erkeğin birlikte olması, yani homoseksüellik yaygın bir hastalıktı. Lut aleyhisselam buna mani olamadı. Allah da o kavmi yerin dibine batırdığını Kur’an’da beyan buyurmaktadır.
“Lût’u da (peygamber gönderdik). Kavmine dedi ki: 'Sizden önce insanlardan hiçbirinin yapmadığı fuhşu mu yapıyorsunuz? Çünkü siz, kadınları bırakıp da cinsel tatmin için erkeklere yanaşıyorsunuz. Doğrusu siz haddi aşan bir topluluksunuz.' Kavminin cevâbı: 'Lût ve yandaşlarını memleketinizden çıkarın. Çünkü bu beyler, kendilerince temizliğe çok düşkün insanlar!' demekten başka bir şey olmadı. Biz de onu ve karısı dışındaki aile fertlerini kurtardık. Karısı geride kalanlardan (kâfirlerden) idi. Ve üzerlerine dehşetli bir yağmur (taş) yağdırdık. İşte gör günahkârların sonunun ne olduğunu!” (Araf, 7/80-84)
Homoseksüellerin akıbetleri Hud suresinde de şöyle beyan edilir:
“Emrimiz gelince oranın altını üstüne getirdik ve üzerlerine sağanak halinde, rabbin katında işaretlenmiş taşlar yağdırdık. Böyle cezalar zalimlerin başından hiç eksik olmaz.” (Hûd, 11/82-83)
İnsan hayvan değildir. İnsan her şeyden önce Allah’a muhataptır ve O’na karşı belirli sorumlulukları ve vazifeleri vardır. O sorumluluklarını yerine getirip getirmediğine göre ahirette hesap verecek, ya ceza veya mükâfat görecektir. Yani insan hayvana bakarak hareket edemez. Allah’ın ne dediğine, Peygamberin ne söylediğine bakması gerekir.
Yeme ve içmeden evliliğe kadar neyin haram neyin helal olduğunu bir Müslüman bilmek ve ona göre hareket etmek mecburiyetindedir. Yoksa bir Müslümanın her aklına gelini yapma gibi bir lüksü yoktur. Çünkü burası imtihan meydanıdır. Söylediği her sözün, işlediği her fiilin hesabını vereceği bir zaman gelecektir. Onun için hayatını İslâm’ın ön gördüğü düsturlara göre tanzim etme mecburiyeti vardır. “Uydum kalabalığa.” veya “Battı balık yan gider.” diyemez.
Ama yakın gelecekteki hesap gününü düşünmeyip, Allah’ı ve peygamberi tanımayan, nefsinin istediği gibi yaşamak isteyene de “Zarara rızasıyla ve bilerek girene merhamet edilmez ve onlara acınmaz.” düsturu ile nazar etmek gerekir. Onlara cehennem azabı kâfidir.
Hayatim benim ben sana escinselligin oldugu hayvan türlerini attim sen bana köpek örnegini veriyorsun, üzüyorsun beni. Hayvanlar aleminde bircok türde escinsellik vardir ama senin verdigin 3 türde yok benim verdiklerimde var. Sen onlara cevap vermeden alakasiz türleri yaziyorsun bana
@justSu sen inançlı biri misin yoksa boşuna kendimi yormayayım daha fazla
Havyanlar alemindeki türlerde escinsellikten haberim yok desen arastiracagim bu konuyu desen bir sorun olmazdi hayatim. Ama sen internetten buldugun benim söylediklerime cevap vermek yerine gereksiz uzun bir yazi atiyorsun.. Bilmiyorsan bilmiyorum demeli insan veya sorgulamali arastirmali. HAYVANLARDAKI escinselligi ALLAH neden yaratti? Sorum bu. Buna verecegin cevapla belki beni islamiyete davet edebileceksin demi.
@justSu sen araştırmamışsın ben neden araştırayım anlamadım, sen Müslüman olmak istesen zaten doğruyu bulacak zekaya sahipsin eminim ki bulurdun yolunu tatlım, dualarım seninle çok tatlısın
Benim kafamı kurcalayan bir şey değil mantıklı gelmeyen şeyleri araştırmaya da layık görmüyorum
Eğer bir gün kafama takılırsa hiç sanmıyorum aöa araştıracağım söz
Haha sende cok tatlisin bunu ciddi söylüyorum ama hayvanlardaki escinselligi bir google aramasiyla ögrenebilirsin bu cok basit ben tonlarca bilimsel arastirma da atabilirim bunun icin. Yok saysan da degismez. Ve tabii ki islamiyeti arastiriyorum, fikrim olmadigindan konusmayi kesip bir gün sonra devam ediyorum vs vs. Tartisma böyle ilerlemeli zaten. Inancta mantik olmaz bunu anlarim ama bu kadar da yok sayilmamali diye düsünüyorum. Bir gün yine tartismak isterseniz nickimi biliyorsunuz beklerim haha
@justSu gelicem mutlaka bekle beni canikom seninle tartışmak bi zevkti fkdjldjdld
Sözünü aldim bak takip istegi sayfasini yenilemeye basladim ona göre ahahah😅😊
@justSu biz sözümüzü tutarız şekerim 😚😚
Kimse inandığı dine göre ya da inanmadığı dine göre yaşamak zorunda değil. İnsanlara karışamazsınız şunu bir anlayın. Ki, ilk başta sormanız gerekn siz dini ne kadar biliyor ve ne kadarını yaşıyorsunuz?
Gereksiz yere çok fazla gürültüsünü yapıyorlar. Cinsellik üzerinden prim yapma çabası bana göre.
İlle de eşcinsellik diye haykırıyorlar resmen. Daha önemli meseleler yok gibi bir adam başka adamın g*tüne penisini sokmak istiyor ya da iki kadın birbirini ellemek istiyor diye yaygara koparılıyor.
İsteyen sessizce kapalı kapılar ardında yaşasın. Milletin gözüne sokmasın
Hakkını da anneni avradını babanında ta… boynukalın.
@SinemAlJazer ağzına fışkırtayım ne diyorsun
Bende helal etmiyorum
İnandığı allah onun belasini versin diyorum. Kalin boynunu s... m
Doğru diyor sporcu ya da başarılı bri müzisyen ya da bir siyasetçi olman zengin olman sana bu hakkı vermez
Boynukalın %100 haklı. HAksız görenler sapkın
Dedi yobazın teki
@Kfkdksf esas yobazlık g. ö.. t verenleri desteklemektir. Kalın bağırsak s.. i. k meyi mi seviyorsun?
Sizin gibi muslumanlar yuzunden dinden imandan çıktım.
Pardon eksik yazdım.
Helal etmiyormuş Çokta...
Kimin umurunda çıkarsan çık
Tanımıyorum ama imam sanırım kendisi. LGBT olanların günahları kendine fakat İslam dininde Lezbiyen Gay Transeksüel ilişkiler haram kılınmış imam olduğu için dini açıdan yorumluyor
Bunun normalleşmesi bu ülkenin anormalleşmesi demek bende kabul etmiyırum
Çok doğru demiş 👏 ben de etmiyorum
etme sana hakını helal et diyen olmadı
Ben de etmiyorum
@TengriciTürkKızı aynen kanka
Eee bize ne bu tırreğin hakkından? Sanki herkesin üzerinde hakkı varmış gibi bir de helal etmiyorum diyor.
Susun deli konuşuyor
Lgbt eylemi vardı benim bir arkadaşım da öyle bende teşekkür amaçlı katıldım ama biri götümü elledi bulaşıcı mıdır?
Hakkı nereden doğmuş bu güzel kardeşim sevneyen arkadaşa
Din afyonunu çok çekenlerden bu da
Doğru demiş katılıyor ve alkışlıyorum. Dinimizde eşcinselliğin yeri yoktur!
Hangi din bu
Beni ilgilendiren bir konu değil herkesin kendi hayatı benden uzak olduğu sürece hiç umursamam
Doğru söylemiş böyle bir şey normalleştirilemez
lütfen hakkını helâl et bak gözüme uyku girmiyo 😒😒
üstümüzde ne hakkı olduğunu soralım ilk bi
Haklı
Her gerizekalının dediğini kafaya taksak
O adamın dediğinden pek bişey anlamdım ama vende Lgbtq yi sevmiyorum. Ama napalım saygı duymalıyım.
Ya ne hakkı varmış kimin üzerinde o kim ki bassın gitsin
Buradayiz, susmuyoruz.🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈
yakında cehennemde olursunuz
Cehennem de yerin hazır sen hiç merak etme
Size kötü bir haberim var
Neymiş?
Cehennem yok.
Tamam ama sana göre peki neye göre bunu dayanarak söylüyorsunuz var mı elinizde herhangi bir ispatınız?
Hayır. Dolaylı ispat var. Ama sizin de yok.
Dolayı ispat diye bir şey yok Kur An I Kerim zaten ispat hem bilim bile KUR An I Kerim deki ayetlerin gerçeklerini kabul ediyor işte bu çok güzel bir haber
Dolaylı ispat hepimizin tikalin'den geldiğinin ispatıdır. Adem ve havvadan devil. Sandığının aksine bir çok bilimle çelişen ayet var. İstersen anlatayım.
*değil
Dostum senin bilgin sana kalsın çünkü zerre inanmıyorum benim kalbim de Allah inancını senin bilgilerinin yanlışlığını kabul etmez kalbim kabul etmez yani 😉
Onda özgürsün ama bütün eşcinsellere de saygı duymak zorundasın.
Kusuruma bakma da Allah Kur An I Kerim de lanetlediği şeyleri saygı duymak doğru değil ne de inancım buna müsaade etmiyor. Dünyadaki tek bir din Eşciselere saygı göstermemiş ki bütün dinlere hepsinde haram demişler bazı dinler direkt öldürün veya eziyet eritin onlara demiş mesela Hristiyan ve Yahudiler de direkt öldürün diyor oysa ki Kur An I Kerim de Allah sadece lanetlenmiş :)
O zaman bana sana saygısızlık yapabilme hakkı verirsin.:)
Neyse konuyu daha fazla uzatmadan size iyi geceler dilerim
Normalleştirilmemeli
Onun hakkı çok önemliydi
Boynu kalın ne hakkın varki otlakçı sözde meslek
Ne hakkı varmış ki bunun helal edecek
Adamın kendi görüşü sonuç olarak...
Kimin kimin üzerinde hakkı var acaba
Yanlis demis cnmm yha
sözde dindar müslümanlar gtüne girsin diyorum
👉🧠🤌yeterince açıklayıcı olmuştur.
Gitsin başka yerde anırsın.
Kendisi kim bilmiyorum ve olmayan hakkını haram edemez o Ve korkudan yorumları kısıtlamış komik
Aman kim ne derse desin
Şimdi bunlar cehenneme mi gidecek
Bu kim de ne hakkı varmış ben o kısmı kaçırdım
İyi söylemiş..
Sen kimsin kimin üstünde ne hakkın olacak moron
Yav tek derdimiz lgbt mi ya
Etmezse etmesin. Umurumda değil.
aptal adam
Mehmet hocanın boku bile olamazsınız cahiller.
Milletin cinsel yöneliminden kime ne?
5 tane yobaz eksilemiş 😂😂