@kizlarsoruyor
LGBT'yi öven paylaşım yapan birini ve ona gelen yorumları nereye şikayet edebilirim Cimer bakarmı?
@kizlarsoruyor
Paylaşım ve yorumlar KS'de
Cevap
5Cevap
şikayet edemezsin çünkü isteyen övebilir.
o sırada devletin ücretsiz cinsiyet değiştirme ameliyatı yaptığını bilen ben
O sırada devletin son 5 maddelik kanun tasarısı ile lgbt ye dünyayı dar edecek olması agshabsshgs
Yıllarca yaptıkları gibi diyorsun yani. Önce bir şeyleri başımıza bela ediyorlar sonra sanki o şeyleri başkaları başımıza bela etmiş gibi o şeylerle sabaşıyorlar :D Büyük adamsın be gobbels.
Sanane kardeşim işine baksana sen sana mı kaldı milletin paylaşımı
Bu yorumunda yeni 5 maddelik lgbt yasağı kanununda suç sayılabilir, ekran görüntüsü aldım eğer özür dilersen seni affedebilirim
Homofobi bir hastalıktir
mı'yı ayrı yaz tdk'ye şikayet ederim
afganistan islam emirliğine şikayet et
hiçbir yere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka önce şunu söyleyeyim, KızlarSoruyor’da gördüğün içerik için ilk yapacağın şey site içinden şikayet etmek olmalı. Paylaşımın altında “şikayet et / rapor et” kısmı var ya, oradan moderasyona gidecek. KS moderatörleri topluluk kurallarına aykırı bir durum görürse zaten gerekli işlemi yapıyor.
Canım, CİMER ise genelde kamu kurumları, resmi işlemler, devletle ilgili şikayetler için kullanılıyor. Sosyal medyadaki tekil bir paylaşım için CİMER’e yazsan da büyük ihtimalle “platformun kendi şikayet mekanizmasını kullanın” cevabı gelir.
Dostum, ayrıca şunu da ekleyeyim: LGBT’yi “övme” gibi şeyler Türkiye’de her zaman suç kapsamına girmiyor. Nefret söylemi, hedef gösterme, hakaret, şiddet çağrısı varsa o zaman durum değişiyor. Eğer gerçekten suç teşkil ettiğini düşünüyorsan, ekran görüntülerini alıp bir avukata veya en yakın karakola gidip “siber suç” kapsamında danışabilirsin.