Bizim survivorda desteklediğimiz tek yarışmacı var başkada hiç kimse umrumuzda değil merve aydın dışında dışında hiç kimse umrumda değil merve aydın gibi seviniyorum merve yarış kazanınca merve aydın varken çok zevkli finale merve aydınla birlikte hangi yarışmacı kalır fikirlerinizi yazın bana merve aydına bir lgbt bireyi olarak mesaj yollamak istiyorum düşmanlarına dikkat et aşırı kıskanıyorlar erkeklerde seni kıskanıyor çekemiyor kadınlarda seni kıskanıyor merve aydın zeynep aşkı ölümsüzdür anket yapacam ankete katılın bakalım
Merve aydınla kim finale gider finalistlerden birisi merve olacak sizce ikincisi kim olur şampiyon merve aydın olacak tahminleri alalım
Merve aydınla kim finale gider finalistlerden birisi merve olacak sizce ikincisi kim olur şampiyon merve aydın olacak tahminleri alalım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Nie Merve Aydın
Neden merve aydın diye sormuşsun çok güzel bir soru sordun teşekkürler çünkü kavga etmeyi bilmez merve sinsi değildir merve aydın kaliteli bir kadın survivorda kupa almayı hakeden tek insan kimseye bulaşmaz kavga sevmez kolay kolay kızmaz yarışır kazanır çok hırslı yenılince oturur ağlar başaralı olmayı sever kıskançlık yapmaz ama herkes onu rakip görüyor herkes merve aydına saldırıyor merve karşılık bile vermez son derece başaralı kibar şiddeti sevmez çok tatlı kız survivorda bir yıldız varsa o merve aydındır lgbt bireyleri olarak sadece merve aydını destekliyoruz onun dışında kralı gelse desteklemeyiz ve ben survivorda kimi desteklesem şampiyon olur geçen sene nisayı destekledim şampiyon oldu bu senede merve aydın şampiyon olacak
Birde merve aydınla alakalı çok önemli bir şey söyleyecem merve kimi yazsa konseyde herkes merveye tepki gösteriyor kimse merve aydının babasının kızı değil babasının oğlu değil sevmem yazarım kavgacıdır huzur bozuyordur başarılıda olsa yazar kimse merveye kızamaz aleyna gelmiş merveye kızıyor pınar nagehan survivordaki herkes merveyi kıskanıyor çekemiyor orası amt tarafı bir yarışma bir kişi şampiyon olacak bu kadar çirkinleşmeye gerek var mı nagehan saldırgan nefise saldırgan erkekler saldırgan merve aydın oradaki en haklı insan