Bir Müslüman olarak, dini ve ailevi değerlerimizi hiçe sayanlara ve sporcular üzerinden LGBT'yi meşrulaştırma ve normallestirme çabalarına kim destek oluyorsa hakkımı helal etmiyorum.— Mehmet Boynukalın (@M_Boynukalin) August 24, 2021Ağlayarak günlüğüne yazabilir bu dertleri.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Hakkını helâl edip etmemesini ilginç buldum kim olursa olsun günahsız diyemeyiz, bir hafız da günah işleyebiliyor, bir hoca da, ebeveyn de...
Bu, dediği yanlış anlamına gelmiyor. Direkt bir cümlesini kesip çıkarmak da yanlıştır. Nedenlerini sonuçlarını her şeyin paylaşılması gerekir yoksa yorumlar normalinden farklı yapılır.
Birçok yolla LGBT normalleştiriliyor ve bunun sonu hiç iyiye gitmeyecek; toplumsal düzen, aile kurumunu bu şekilde LGBT vb yönelimler üzerinden yok etmeye çalışıyorlar.
Dizilerde bu bireyler artışta (normalleştirme çalışması) sorgulamadan yönelmekle hata ediyorlar. Asıl sorgulamaları şey özendikleri toplumlarken kendi toplumundan, kültürlerinden sıyrılmaya çalışıyorlar.
Ciddi anlamda farkında değiller; çoğu farklı sebeplerle destekliyor lütfen biraz sorgulayarak ilerleyin.
Her şeyin farkına vardıklarında farklarının kalmayacağından endişe duyuyorum.
Esen kalınız...🍃
25.08.21/13:271514 Yorumla- +1 yıl
Ve 7 tane yobaz dislike atar
- +1 yıl
Şeytan önce insana Allah' ı unutturur sonra "çağdaş" çöplüğünde ne varsa yutturur @Darkness_Queen' ciğim dislikelerimin çoğu dediğimi anlayamadıklarından kaynaklanıyor:)
- +1 yıl
Başkalarının yönelimlerine her zaman saygı duymak zorundasınız.
- +1 yıl
Görüyor musunuz @Darkness_Queen' ciğim arkadaş yorumumu anlamadan görüşüme yorum yapıyor.
Kişinin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor @itsmedeniz , fakat bunu topluma yayıyorlarsa bunun için çalışmalar yürütülüyorsa toplumun düzeni ve kuralları adına saygı duymamak da benim hakkımdır, siz çöpü yere atana saygı duyar mısınız bence hayır ben de her şeye saygı duyamam işte.
Aynı şeyden bahsettiğimiz gün daha detaylı konuşabiliriz. - +1 yıl
Bir seyi soylemeden önce bir araştırın da böyle komik durumlara düşmeyin. Lezbiyenlik, gaylik vs. yönelimler doğuştan gelir, sonradan yayılamaz. Bir hastalık değildir. Tüm bunlar bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Yere çöp atan kişinin sana ve çevrene zararı vardır ama bir eşcinselin yoktur.
- +1 yıl
@itsmedeniz dedi sorgulamadan kabullenen. Hanımefendi anlamadınız galiba aile kurumunu yok etmeye çalışıyorlar, toplumun düzenini bozmaya çalışıyorlar. Valla ben de bilimi kötüye kullansam bunu bilimsel olarak kanıtlamam hiç zor değil. Benim çocuğum tv izlerken bunu normal görüp ilgi gösterecekse bu yönelim mi olur yönlendirme mi? Bilimi her yönüyle araştırın gizli değil zaten kendileri söylüyor. Peşinden gittikleriniz sonunuzu getiriyor bihabersiniz.
- +1 yıl
Herkes aşkını özgürce yasamaya çalışıyor sadece. Aile kurumu sadece size ait bir şey değil. Eşcinsel bireyler de aile kuruyor. Hatta inanın sizden daha iyi yapıyorlar bunu. Bilimsel bir makale yazan herhangi bir bilim insanından bahsetmedim. Bilimsel bir OLGUDAN bashettim ve bilimsel olguya inanmıyorum diyemezsin. Kanıtlanmıştır çünkü.
- +1 yıl
Kardeşim benim neye saygı duyup duymayacağımı siz belirleyeceksiniz ben niye varım o zaman?
Siz ve hayatınızdaki kişi isterseniz on kişiyle olun BANA NE?
Ama zamanla herkes böyle olacaksa bu saygıyı aşar anladınız mı?
Normal bir şey olsa zaten kitabımda yazar ama değil. Siz de saygı duyun ve çekilin. Saygıyı bizden daha çok önemsiyorsunuz uyguluyorsunuz nasıl olsa (!) - +1 yıl
Hanımefendi yayilabilen bir sey degil. Saygi duymak tercih degil bir zorunluluktur ayrica. Normal oldugu da kanitlanmis bir sey. Bencesi yok bunun. Sizin saygisizliginiza mi saygi duyacagiz?
- +1 yıl
Hâlâ anlamıyorsunuz😃 Yayılabilen bir şey mi değil mi ilerde anlarsınız.
Benim sapkınlığa saygı duymam bekleniyor da fikrime saygı duyulmasını beklemem mi absürt geldi?
- +1 yıl
Ya siz kimsiniz de bu kadar özgüvenli ve emin oluyorsunuz hiç bilmediğiniz konularda?
- +1 yıl
Estağfurullah, araştırmacıyım sadece; bilmediğim bir konuda görüş paylaşmam.
- +1 yıl
@Darkness_Queen kusura bakmayın kardeşim yorumunuzu kaldırdım. (Diyeceklerimi size demiyorum yanlış anlamayın)
Bir üye vardı onu da kaldırdım
(Diğer üyelerden) gelen tartışma amaçlı bildirimler rahatsız ediyor herkes görüş belirtme hakkına sahiptir, benim görüşümün altına değil kendi görüş hakkınızı kullanarak fikir belirtebilirsiniz. - +1 yıl
👍 👏👏
En İyi Cevaplar
+1 yılLGBT sapkınlık açık ve net bunun başka açıklaması yok ben hiç bir kadının sokak ortasında fuhuş yaptığını görmedim ya da taksim meydanında çırılçıplak soyunan bir kadında görmedim ama LGBT bireyleri bu iğrençlikleri yaptı Dünya kadın ve erkek üzerine kurulmuş her varlık dişi erkek diye ayrılır Bunu savunmak akıl tutulması düşünün 2 erkek evleniyor ve yurttan evlat sahibi oluyor o çocuğun psikolojisi ve hayatı nasıl olur LGBT sapkınlıktır ama bazı insanlar da hormonal sorunlar olabiliyor Rahman ve Rahim olan Allah Biz kullarını çeşitli şekillerde sınar imtihana sokar o yüzden bu gibi hormonal sorun yaşayan kişiler tedavi görmek zorundadır.
LGBT çatısı altında sokak aralarında seks işçiliği yapmak LGBT değil kolay para kazanmak için uydurulan bir takım bahane zaten uluslararası örgütler bunlara çok ciddi paralar akıtıyor ne yazık ki şu an çoğu erkek cinselli ihtiyaç bahanesi ile kadınlar pahalı diyerek 50 TL 100 TL gibi ücretler ile bu LGBT bireyleri ile ikşkiye giriyor bunu doğru bir şey gibi savunanlar ilerde çocuğunun eşinin babasının böyle bir çatı altında çevresine kendini açık ettiğini düşünün140 Yorumla
+1 yılAdam dinle ilgili biri. Dinde LGBT kesinlikle yasak olan bir şey. Bu duyar kasmayla esneyecek, yıl 2021 oldu diye ortadan kalkacak bir kural değil. Din kesindir, değişmezdir. Adam fıkıhla ilgili olup ben onun tercihine saygı duyuyorum herkes duymak zorunda, LGBT evlilikler yasallaşmalı falan mı desin istiyorsunuz? Gerçekten ne bekliyorsunuz?
Ülkede LGBT artmış olabilir, evlilik dışı ilişkiler artmış olabilir, dindar kılığına girip ortada gezinenler, kul hakkını umursamayan dindarlar da artmış olabilir ama din değişmedi. Kurallar hâlâ aynı ve ben LGBT gibi dinde yasak olan şeyleri desteklemiyorum.
Eğer birileri günlüğüne ağlayarak bir şey yazacaksa bunu siz yapabilirsiniz. Kimin ne yaptığıyla ilgilenmiyorum ama fıkıh ilimleriyle ilgilenen birinin bu sözlerini taşlayacak ya da LGBT olduğunu söyleyem birini alkışlayacak halim yok.
Ortada saygı saygı diye gezinenler dinin bu kuralına saygı duyabilirler ya da ağlayarak günlüğüne yazabilirler..1322 Yorumla- +1 yıl
@Faruk2059 Sen okumazdın böyle uzun şeyleri ama hadi hayırlısı..
- +1 yıl
@Faruk2059 Belki senin görüşüne aykırı bir görüştü🙄
- +1 yıl
@Faruk2059 Eheheh iyi
- +1 yıl
@Faruk2059 ben de😅
- +1 yıl
@Faruk2059 Sanki sen disledin diye fikrim değişecek 😏
- +1 yıl
@Faruk2059 ikinci eksi de senin dimi
- +1 yıl
@Faruk2059 Ne alaka be🙄
Çok umrumda sanki - +1 yıl
@Faruk2059 Dert etmedim sordum
Hak hukuk meselesi değil aslında ama toplumun bozulmasında etken bir rol oynadıklarını düşünüyorum.
Kimseye zararları olmayabilir evet ama böyle bir durumun bu kadar normalize edilmesi bana ilginç geliyor.
Sağlık durumunda net bir bilgi sahibi değilim
Doğuştan olanlara saygım sonsuz yalnız sonradan bu grubun bir ferdi olmayı seçenlerin sapkın düşünceleri olduklarını düşünüyorum ve bunu gözler önünde alenen yaşamalarını doğru bulmuyorum.
Müslüman bir ülkedeyiz ve geçmiş tarihlerde böyle sapkın durumları yaşayanların akıbetini biliyoruz.50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
84Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEş cinselliği bile artık normal bir şeymiş gibi gösterip ve bu sapkınlığı doğru bulmayanlara da yobaz muamelesi yapan bir toplum oluşmuş.
Biz nerden nereye geldik.
Geliştik mi? Hiç sanmiyorum...
Yahudilerin bir sözü vardı.
"Müslümanları yıkmak ve bitirmek için önce Ahlaklarını değiştirmek gerek"
Çok da güzel ilerliyor ve başarıyorlar.
Hep batının istedikleri gibi olduk.
Modayı da onlar belirliyor.
Yiyeceğimiz yemekleri de.
Yetiştirme, filmler, diziler...
Herşeylerini örnek alıp gidiyoruz.
Onlar niye bizim gibi olmuyorlar. Bizi örnek almıyorlar. Örf ve adetlerimiz geçmişimiz bu kadar mı utanç verici.
Gerçi şunu da fark ettim.
Kendi örf ve adetlerimizden bile utanır olmuşuz.
LGBT gibi sapkınları hiç bir zaman desteklemicem. Saygı da duymucam.101 Yorumla- +1 yıl
LGBTyi ben de desteklemiyorum. Yalnız sorun şu ki son zamanlarda namus, iyi insan olmak gibi kavramlar sadece kadın- erkek, cinsellik üzerinden değerlendiriliyor. Kuran-ı Kerim'de yalan, dedikodu, kul hakkı yemek ile ilgili de çok ayet var ama bunlar sanki -birilerinden çekinerek- es geçiliyor gibi. Din sadece bacak arası vb değildir ki. Din adamları dini meseleleri -maalesef- daha çok bu konular üzerinden medyaya taşıyor. Bizim geleneklerimiz, dinimiz gerçekten çok sağlam; bu tarz konulara çok ağırlık vererek yanlış algılara yol açmak doğru değil.
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne hakkı varmış da helal etmiyormuş bi cevap versin bakim?
Gecekonduda doğup büyürken ne yapmış bana?
Çocuk halimle günlerce aç kaldığımda ne vermiş bana?
75 tane şehirde çalışırken ne zaman el atmış işime?
3 şehirde 5 parasız sokakta kaldığımda ne yapmış?
İnsan haklarını savunduğumda job yediğimde ne yapmış?
Benden büyük ve iri insanlarla dövüşürken ne yapmış?
Tırnaklarımla kazıya kazıya geldiğim bu günümde haktan hukuktan bahseden tüm o çocukların hakkını skym. Tüm LGBT bireylerinide sonuna kadar destekliyorum.61 Yorumla- +1 yıl
aynen
Bu utanmaz. Din üzerinden her haltı yiyenlere niye laf söylemiyor? İnsanlığın en büyük düşman bunlar. LGBT bireylerinin topluma zararı yok ama sizin düzenini hırsızlığı, milleti perişan etme üzerine kurulu. Utanıyorum bu ülkede böyle adamların gündem olmasına.
92 Yorumla- +1 yıl
sen dinsizlik üzernnden mi her haltı yiyorsun. Sen kendi cehaletinden utan. koyun
İslam'da eşcinsellik, eşcinsel iliskiye giren kişilerden İslam inancı esas alan yazılı kaynaklarda ve Kur'an'da bahsedilir. Kur'an'da, toplumca eşcinsel ilişkilere girmek başta olmak üzere, çeşitli günahlar işleyen ve bu nedenle Allah'ın gazabıyla helâk edilen Lut Kavminden bahsedilir
73 Yorumla- +1 yıl
seni eksileyenlen karılar lezbiyen mi kaşar mı gavur tohumu mu
- +1 yıl
Burada çok itralli yafidi var.
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimsenin tercihi kimseyi ilgilendirmez.
Ama şuna da anlam veremiyorum LGBT''li bir birey olabilirsin ama bunu reklam yapıp dillendirmenin ne anlamı var anlamıyorum ya da tepki gösterilmesinin.
Ben çıkıp kadınlara ilgim var cinsel tercihim bu yönden diye dolanıyormuyum.
Bu konular gereğinden fazla büyütülüyor.77 Yorumla- +1 yıl
sapkınlık. Hormon dedi ne lan 1 hapa bakar
- +1 yıl
Bu konuyu bir çok makale ve Araştırma okudum çoğu psikolojik v ( ebeveynlerine tepkili davranış içeriyor, çocuk dönemde istismara maruz kalma sebebi) %2 ya da %3 civarında hormonel sebebi var. Zaten son yıllarda lgbt nin artma sebebi Bile buna açıklama yeterli diyor araştırmacılar horma el olsa belli bir ölçüde çoğalır dı şuanda çok hızlı artış olması insanlara güzel gösteriliyor. Genç kesim merak ya da sempati duyarak kendileri tercih ediyor
- +1 yıl
Yanılıyorsun son yıllarda artmasının sebebi artık kendilerini korkmadan cesurca dile getirmelerinden ben kimseyi görmedim canım sıkıldı hadi gay olayım da bir erkek bulayım ilişkiye gireyim diye bu basit bir durum değil.
Çift cinsiyetli kişinin röportajını izledim görüntüde erkek ama diyorki regl oluyorum her ay o dönem kadınlık hormonlarım çok daha ağır basıyor duygusal oluyorum kadın gibi hissediyorum reglm bittikten sonra erkeksi duygularım ağır basıyor kadınlara ilgi duyuyorum.
Bu doğuştan gelme iki cinsel organı var. Hormonları sürekli değişiyor.
Buna istisna diyebilirsin.
Biri daha var ben kendimi hiç kadın gibi hissetmedim diyor belli yaşa kadar saklamış bir erkeğe dokunma hayalim bile olmadı diyor. 30 yaşına kadar eline erkek eli değmemiş ve bunu hayal dahi etmemiş çunku ben her zaman erkektim fiziğim kadındı diyor.
Hormonlarına bakıyorlar göruntu kadın ama hormonal yönden erkek.
Daha çok örneği var.
Benim yaşadığım mahallede erkek göruntulu biri var kendisi kadın aslında.
Daha neler neler.
- +1 yıl
Konuda üste çıkmak için yazmadığım belirtmek isterim
500 bin lgbt nin genetik yapısı incelenmiş ve eşcinsel geni diye birşey in olmadığı ıspatlan dı ve araştırmada doğa ve çevresel faktörler diye not düşülmüş. Çocuklar cinsel kimliğe doğuştan değil sonradan kazandığını ve bu kimlik kazandırma konusunda ebeveynler ve çevre faktörlerin etkili olduğunu belirtiyorlar. Benim okuduğum araştırma almanyada 10 yıllık bir çalışmaydı çoğunluğu ebeveynleri çocukluğunda ayrılmış ve çocuğunda psikolojik etkilenmiş
Boşanmış anne babasını sürekli kötülemil çocuk baba olmak yani erkekliği kötü bellemiş. ya da kötü örnek ebeveynlerin çocuk kendi cinsiyetine düşman bellemiş. İstismara maruz kalmış bu olayı cinsiyetine dolayı olduğunu düşünmüş. Ailenin son çocuğu aile 4 erkek çocuğu var son çocuğunu kız kıyafeti giydirip , saç örmüş toka takmış çocuk kendi kimliğini kız olarak algılamış (benim de bu konuda gördüğüm bir olay var okul öncesi eğitimde bir erkek çocuğunu annesi saçını örüp, taç ve toka takıp kız çocuğu hevesini almaya çalışıyor. Kızlar erkek olduğunu anlamıyor çocukta öyle benimsemiş biri kızım diye seslendiği de çocuk çevap veriyor ya da yadırgamıyor. Hatta çoçuk annesine" saçım uzun olduğu kızlar benimle oynuyorlar sanırım benim erkek olduğumu anlamamışlar " demiş.
Benim oğluma biri" kız güzeli " dedi diye tepki verdi hakaret olarak algılar bu çocuk hiç yadırgamaması çok garip değil mi.
Çocuklukta bu tarz kimlik çatışması yaşayan çocuklar ergen olup cinsel dürtü leri geliştiğinde bilinçaltında ki kimlik peşine yol çiziyorlar.
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Din ile ilgisi olan birisi değilim, bugüne kadar cami, namaz vs de hiç yapmadım. LGBT bana göre de hastalık değil sapkınlık herkese saygı duyuyorum ancak heteroseksüel insanlar nasıl sokak ortasında ilişkiye giremiyorsa bi zahmet LGBT üyeleri de ulu orta sevişip kimliğini açık etmesin. Homofobik biri olduğunu kabul ediyorum
60 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadın cinayetlerinin, çocuk istismarının, hayvana yönelik şiddetin, haksızlığın, adaletsizlik dolu bir yaşamın, çürümüş eğitim sisteminin, bozulan sağlık çarkının, dibe batan ekonominin, yanan ormanların, kirlenen denizlerin, yolsuzluk ve dolandırıcılık ile dolu siyasi otoritenin normalleşmesi birilerini rahatsız etmiyor ama cinsel tercihini hür iradesiyle seçen kişiler mi rahatsızlık verici oluyor?
72 Yorumla- +1 yıl
Seçim değil yönelim. Bı arada yorumunu çok beğendim. Dip not geçeyim cinsel yönelimler hormonlarla alakalı ve bir tedavisi yok. Bununla ilgili deneyler de yapılmış amerika da yıllar önce olumsuz sonuç vermiştir. Yani istesen bile (travma haricinde) değiştiremezsin. Farklı bedene hapsolmuş gibi hisseden o kadar insan var ki. Heteroyum yani karşı cinsten hoşlanıyorum empati yapmakta hiç zorlanmıyorum çünkü onların özeli, yönelimi, benim hayatımı etkilemiyor ki.
Ülkemizde yaygin bir sapkınlık fenalık azgınlık desen o da var. Fakat bir de LGBT gibi açılımları desteklemek normallestirmeye çalışmak sanki herkesin içinde saklı bir LGBT lik var da artik bunu normal görsünler vs.
Hanginiz ister evladi LGBT li herhangi bir birey olsun?
Destekleyen sporcu sanatçı vs hangisinin çocuğunu duydunuz LGBT li bir birey diye? Belkide çocukları yoktur veya o olgunluğa edememişlerdir...
Köyden dün geldim siz daha iyi bilirsiniz.50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu LGBT ye acıyıp hasta gözüyle bakanlar varsa söyleyim tamamen tercih meselesi hasta felan değiller sapıklıktan kaynaklanan bir durum misal adam gay cinsel organı kalkıyor bi hastalığı yok erkekle yatıyor buna acımak mı gerekiyor ya da lez vücuduna dokunup okşayınca kadınlığını hissediyor ama kadın kadına tercih etmiş hasta olsa zevk alamaz bakış açım budur saygı da duymuyorum hepsi Allah’ın nazarında lanetlenmiş Nesin’e saygı duyuyorsun bu sapıkların
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİslam mükemmeldir ama müslümanlar değil. Toplumda, siyasette bi araç olarak kullanılmaya başlandı. Arabistan da 80 yaşında ki adamın 15 yaşındaki çocukla evlenmesi çok normal demi arkadaşlar? Müslümanlık propagandası yaparak siyasetçilerin paramızı ceplerine indirmesi seçim günü geldiğinde dinden, ahlaktan bahsetmeleri çok normal? Onların ne p*rno ifşaları var da biz izlemedik elleri kolları uzun. Geçen aylarda milletvekilinin biri karısının bakıcısı olan azeri kızımızı öldürdü. Taciz etmesi kanıtlandı bu arada hiçbir ceza almadı orası ayrı. Bunları yapanlarda müslümanlar işte. Biseksüel diye, kürt diye, alevi diye, engelli diye ötekileştirmek, dışlamak en çok bizim millette var. Sözde hoşgörü dini sorsalar hepimiz müslümanız
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir rahat bırakın şu insanları , Ya sizin kitabınızın kanununa göre hareket etmicekler bildiklerinizi kendinize saklayın.
Ateisti veya hristiyanı gördüğünüzde konu dine gelince hemen müslüman yapmaya çalışıyorsunuz ya da nefretle bakıyorsunuz. Böyle bir yobaz toplum daha dünyada görmedim.
Doğuştan biseksüel doğan bir bireye ben nasıl olurda nefret duyabilirim. Madem kitapta biseksüellik günah ozaman Allah'da günahkar doğurmasın !!!
Neden 1000den fazla din var? Çünkü herkes istediğine inanmakla serbest ve kişi kendi kararlarını verebilir. Siz o kişinin haklarına girip de karar veremezsiniz. Helal etmeyen etmesin. Onlar da çok takıyorlardı zaten.29 Yorumla- +1 yıl
Müslümanların hristiyanlarla ya da diğer dinlerele sorunu yok Asıl. Ateistlerin bu dinlerle sorunu var çünkü ateistler misyonerlik yapıp her dinden inançlı insanının beynini yıkayarak ateist yapmaya çalılıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Ateşkırallığı
Bence var cünkü çevremde kim din konusu açsa müslümanlar kavga çıkartıyor sanki dünyada tek din müslümanlıkmış gibi. İnsanlar istediğine inanır s**e s**e saygı duymak zorundalar. Sen hayatının her yerinde ataestin yahudinin hristiyanın ürettiği ürünleri kullanıyorsun. Araba telfon bilgisayar uçak-jet. ve binlercesini. Fanboyluk yaptınığını tüm markalar farklı dinlere ait.
Bence bir kez daha düşün derim.
Bizlerin müslüman olarak ürettiğimiz icat ettiğimiz bir ürün gösterin ülke olarak bizi kalkındıran. İcat edenlerin hepsi amerika avrupa ve japonya gibi dev ülkelere gidiyor.
Bence asıl misyonerlik bizim ülkemizde var. İnsanların beynini dinle yıkayıp yobaz toplum yetiştiriyoruz.
Kadınlar evden cıkmayacak okumayacak mesleği olmayacak, evlenene kadar erkeğin elini tutmayacak ! erkek de kadına dokunmayacak kendini geliştirmeyecek tüm gün ibadet yapacak sonra neyle üretim yapacak?
Müslümanlık güzel bir dün ben de müslümanım Elhamdülillah ama olan biteni de saklamamak lazım.
12-14 yasında bir kıza tecavüz edildiğinde kendi istemiştir diyen bir devlet adamının olduğu bir ülkede müslüman olmaktansa ateist olup Bunun tecavüz olduğuna inanmayı tercih ederim.- +1 yıl
Senin Müslümanlığın o kadar işte tercih edermiş vazgeçmek bu kadar basitse senin incın zaten geçerli bir inanç değil ayrıca
Hristiyanlarla yahudilerle ya da diğer dinlele hiçbir sorunum yok. Aksine hepsini dinine ve kutsalına saygı duyuyorum.
Ben ateistlere saygı duymuyorum hiçbir inancı olmadığı halde. Neyin misyonerliğini yapıyorlar eline ne geçicek cennete mi gidecek birini ateist yapınca Ayrıca ticaretin dini olmaz ben paraya bakarım param varsa sana satmam diyemez kimse babasının hayrına vermiyor.
Cevap sahibi+1 yılAteistler kadar dürüst insan da yok ama emin olabilirsin. Çevremde müslümanlardan yediğim kazığı ateist ve deist olan arkadaslarımdan yemedim hiç.
Neden inançsız olması seni rahatsız mı ediyor? olabilir inanmayabilir. Hayatında bir kez olsun bir şeyleri sorguladın mı peki? acaba neden böyle diye Yanlış mı doğru mu? bize söylenenle olanların alakası var mı?
Herkes bu güne kadar milletin derdiyle ilgilenceği kadar , yok kim kimle gezmiş yok ahmet in oğlu şunu yapmış kızı bunu yapmış yok etek giymiş yok öpüşmüş lezbiyen olmuş eşcinsel olmuş yok müslüman yok hris. atesist yahudi ya bırakın dedikoduyu %100 kendinizle ve hayatınızdaki insanlarla mutlu olmaya odaklanın. Onlarla kişilikleri için arkadaş sevgili olun kişisel tercihleri inançları ya da istek ve arzularına bakarak değil. Hayatınızda çok şey değişecek bunu fark ediceksiniz.
Din pazarlama aracıdır. Teknoloji bakanlığının bütçesi 3milyar dolar. Diyanet bakanlığının bütçesi 12 milyar dolar :) o yüzden gerçeklere odaklanalım. Evet benim inancım gerçek değil bu yüzden bana düşman olacaksan olabilirsin çünkü seninle aynı fikirde değilim saygı duymak yerine engelleyebilirsin arkdasım iyi geceler.- +1 yıl
Bana hükümetin şöyle yaptı böyle yaptı diye anlatma ben ne mal olduklarını iyi biliyorum 1 araba alırken 3 arabada devlete alıyorum dünyada en fazla vergiyi veriyorum ben adı duyulmalı Cengiz holdingin Türkiye’ni en zenginleri arasına nasıl girdiğinide biliyorum Türkiye’de karpuz çıktığında İran’da 1 milyar dolara karpuz ithal ettiklerini Yunanistan’dan buğday ithal ettiklerinize ve senin bilmediğin öğrenemceğin şeyleri ama.
Bunlar yüzünden dinimden vazgeçip çamur atmam bu yaptıkları kul hakkı ve Allah’ın kul hakkıyla şehit bile olsan affedilmez kulun kedi affetmesi lazım seninde müslümanım diyip isalama çamur atıp ateistleri savunuyorsun belli nasıl müslüman olduğun.
Cevap sahibi+1 yıl@Ateşkırallığı Hala sataşmaya ve kendi doğrularını bana zorla kabul ettirmeye çalışıyorsun. Benim müslümanlığımı sorgulamak senin haddine mi? Ben senin dindarlığını ve homofobikliğin hakkında bir şey söyledim mi? sadece saygı duyman gerektiğini söyledim. Tartışmıcam iyi geceler. kardesim.
- +1 yıl
Komik düşüyorsun asıl sen görüşlerini bana empoze etmeye çalışıyorsun söylediğin lafların ucu bana dokunuyor yok müslümanlar şöyle kötü Ateisler şöyle temiz. Müslümanların kanı ile alınmış topraklarda yaşıyorsun bide müslümanlara düşmanlık yapıyorsun bide üstüne misyonerlik yapıyorsunuz insaların beynini yıkayıp ateist yapmaya çalışıyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yıl@Ateşkırallığı Çocuğum sataşmak için yer mi arıyorsun Dtünden element uydurma. sana bir şey empoze etmedim. Banane neye inanırsan inan. Ben sadece müslümanlık olarak bir şey üretmediğimizi söyledim kullandığımız her ürünü yabancı dinden olanlar ve ateistler yapıyor dedim. Sana ucu neden dokuncak sana giren cıkan var demek ki gerçekler oruna gidince saldırıya geçip kendini haklı çıkarmaya çalışma. Ben ateist değilim konuyu farklı yerlere çekme canını yakarım senin. konuştuğun kelimeleri bil.
Müslümanların kanıyla alınmadı TÜRK KÜRT ÇERKEZ LAZ ve yabancı kökenli Türkler'de vardı yani her dinden insan vardı ve onların kanıyla alındı bu vatan. Cahil yobaz önce bir tarihini araştır. Sana göre Müslümanlıktan başka din yok ve hepsinden nefret ediyorsun bu çok belli. Sonra gelmiş müslümanlığı kötülüyorsun diyorsun. Din düşmanlığı yapan sensiz saygısız herif. Bir tek senin inandığın din doğru dimi!- +1 yıl
Kusura bakma biraz sert çıktım iletişim kopukluğu var müslümanlar çok iyi demiyorum Araplarda müslümanım diyor ama Araplar kadar medeniyetsin ve görgüsüz insanda yok dünyada birazı hariç onlarda Türkleşmiş olanlar dini kullanarak oy toplayanlarda var iyi olan İslamiyetin kendisidir hırsızlık, yapma insanları dolandırma, işçinin teri kurumadan hakkını verin diyen, komşun açken tok yatma, insanların kalbini kırma, devlet imkanlarını şahsi işlerinde kullanma diyen bir dinin neresi kötü olabilir. Benim dinlerle hiçbir sorunum yok sadece ateistlere laf söylüyorum onlar hiçbir dine ve kutsalına saygı duymuyor hakaret edip misyonerlik yapıyorlar ama bi hristiyan ya da yahudi ya da diğer dinlere hiçbir laf söylemedim söylememde ayrıca evet üretmiyoruz.
salla başı al maaşı diye bi memur zihniyeti var eline para geçen üretmek girişimci olmak yerine ev alim kira gelsin bende kahveye gidim zihniyeti var ben çiftçi çocuğuyum bizi çiftçilikten soğuttular uzaklaştırdılar devlet politikası gereği şimdi her yıl 20 milyar dolarlık tarım ürünü ithal ediyoruz ayrıyeten 8 milyar dolarlık büyük baş hayvan ithal ediyoruz ithal ettiğimiz ürünler Türkiye’de yetişen ürünler buğday, arpa, soya, karpuz, yakında domatesi bile ithal edicez. Ben Gençlere hezaman KPSS ye kafa yorup memur olmak yerine girişimci olun üretin üretin diye tavsiye
veriyorum memur olmak bu ülkeyi kalkındırmaz.
Lgbt günah ama 6 kadınla evlenebilirsin 😂
Kaybolun gidin.
Din din din diye başımızı yediniz. Ahlak ahlak ahlak... Bu coğrafya ahlaksızlığın anası ve babasıdır. Hele ki Arap coğrafyası, o Müslüman ülkeler. Ne ahlakı? Her yarabbi şükür diyeni Müslüman ilan ediyorsunuz.322 Yorumla- +1 yıl
Vay be.
Birinin koynundan diğerine.. Ya o kadın sana aşıksa ve paylaşmak istemiyorsa, ve buna din adına katlanıyorsa, ya gerçekte canı acıyorsa..
Erkek istedi oldu kafası bana pek anlatılacak durum değildir. Buna ister din kıyafeti giydirin, ister milyon tane alim getirin. Benim için ahlaksızlıktır.
Eskileri anlıyorum. O coğrafya, o çağ, o şartlar. Okey. Tutup da büyük insanlara laf edecek kadar saçmalamam. Ama çağ başkaaa, devir başkaaa. Kusura bakmayın.
Lgbt benim desteklemediğim, sapkınlık olduğunu düşündüğüm birşey olsa da…
Ülkemizde işlenilen suç ve günahlara göre en temiz hareket kalabilir sanırım bu yüzden Lgbt’lere dil uzatana kadar lider dediğimiz hırsızların v. b kötülüklerin hesabını sorarsak paklanacağız.
Keşke camilerde oy toplayan, Allah yolunu çıkar için kullananlara laf etselerdi de konuşacak daha güzel birçok şeyimiz olsaydı…
Hatta ve hatta bu ülkenin durumu daha iyi olsaydı da kendileri lgbt bireyi olup onlara lider, uzman, bilim adamı v. s diyebilseydik..20 Yorumla
+1 yılŞu insanların cinsel yönelimlerini kendine dert edip saldıran homoerectuslara sorduğum ve sormaya devam edeceğim tek soru var. Hayırdır sana ahlaksız bir teklifte mi bulundu? Nedir derdin yani yatakta onunla mı muhattapsın lan sanane. Atmır. Bu kadar teşekkürler.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLgbt’yi ben de savunmuyorum ve asla doğru bulmuyorum. Bunu normalleştirerek her yere yazmanın/savunmanın alemi yok, tabii ki herkes hayatını istediği gibi yaşar herkesin günahı da sevabı da kendine ama 10 lgbt bireyinden belki 2 tanesi doğuştan bu şekildedir kalan 8 tanesi sağda solma görmeyle ve özentiyle karakter değişimidir. Ve etrafımda bu şekilde tanıdığım çoğu insan özgüven problemi yaşayan kişiler, örneğin kendisi bir kadın ancak dış görünüş itibarıyla maalesef günümüzde olan güzellik standartlarına uymadığını düşündüğü için bir anda saçlarını kestirerek karakter değişimine gidiyor..
70 YorumlaBu durumu bu kadar normalleştirme olaylarına bende karşıyım. Bu olayın çok büyük bir laiklikmiş gibi davranmalarına da ayrı kılım. Her neyse. Yine aradan birileri çıkıp "bunlar yobaz yobaaaaaz!" diye kendini parcalayabilir. Hiç halim yok ama çiçeeem. Daha fazla yazmak isterdim lakin yuhum gelir. Öptüm.
50 Yorumla"Tencere dibin kara, seninki benden kara" diye bir söz vardır. Hadi LGBT'ye karşıydın hakkını helal etmedin, peki neden ülkede başka olaylar olduğunda neden konuşmadın. İsrafa karşı durdun mu mesela? Ya da çocuk, hayvan ve kadın hakları konusunda konuştuğunu hiç duymadım. Bu konularda hiç twit attığını görmedim
Ayrıca sen başkalarını değil, kendini düşün.
LGBT'yi geçtim, hetero bireylerden helallik alabilecek misin acaba?31 Yorumla- +1 yıl
Maaşı bizim vergilerimizle alıyor. Asıl bizim hakkımız var üzerlerinde. Cebe indirdikleri paralar, adaletsizlik karşısında hiçbir şey yapmamaları.. Asıl biz haram ediyoruz
+1 yılHaklı. Her canlının bir fıtratı vardır insanın ayrı hayvanın ve bitkilerin ayrı ama kendine has fıtrat bunu bozuyorlar Allah c. c benim kadın olmamı istemiş öyle yaratmış ama bu lgbt olayının hastalık olduğunu düşünüyorum içten içe ya bastırılmış duygular ya da farklı birşey tedavi olduklarında iyileşeceklerine ve kendi özüne döneceklerine inanıyorum
20 Yorumla
+1 yılLgbt yi sevmiyorum destek vermiyorum çünkü dinime saygı duyuyorum Kur 'an da böyle kişiler lanetlenmiş olarak geçer
15104 Yorumla- +1 yıl
Allah şükür müslümanım vede Dünyada müslüman dışında merhamet eden din yok
- +1 yıl
Siz sadece kendi düşüncelerinizi kabul edenlere merhamet ediyorsunuz, diğerlerine zarar vererek sevap kazandığınızı sanıyorsunuz!! Çok merhametli bir din olsaydı, Taliban, Işid ve diğer terör örgütleri Müslüman olmazdı, ayrıca kaç Müslümanların çoğunlukta olduğu ülke insanlara sağlık ve bilimde faydalı oldu, kaçı aç insanlara yardım ediyor? İnsanlıkta ve bilimde en geri ülkeler hep Müslüman ülkeler... Ya sizin gibi zihniyetler İslamı anlamadı ya da İslam gerçekten hoşgörüsüz ve yobaz bir din...
- +1 yıl
Boş konuşma okumadım bile boş insansın
- +1 yıl
Yobaz olduğum için zaten anlayacak bir kapasiten olmadığını biliyordum ama eksileyenlerin hatrına yazdım..
- +1 yıl
...
- +1 yıl
Çünkü okumam cahil kimse o
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Ahaha güldür güldür şow 😂😅
- +1 yıl
@Bodyofnothingness saçmalama be ahaa yabancıların bozulmamış dinimizi kıskandiklari için öyle olabilir mi? Hani yabancılar hoşgörülü insanlardı şimdi ne oldu da başkasının dinine saygı vermiyorlar
- +1 yıl
Helal kızlar yardıma geldi gösterin onlara gavurlar geldi sjsjsj
- +1 yıl
Yabancılar bizim neyimizi kıskanıyor ya bıkmadınız mı bu züğürt tesellisinden? En gelişmiş ekonomi insan hakları onlarda, bence biz onları kıskanıyoruz ama yediremiyoruz.. Bozmak istemeselerdi onlarda bozmazdı ama dinle yürümediğini anlamış zeki insanlar ve herşeyi bizim gibi hurafe şeylere yormamış işte bu yüzden gelişmişler.. Müslümanlar onlara saygı duyuyor mu acaba ki saygı görsünlet?
- +1 yıl
Boş yapma
- +1 yıl
Okumuyorum bile boşa yaz sen
- +1 yıl
Helal be ağzın bal damlıyor kapak olsun biraz sussun o
- +1 yıl
Zaten dunya tek bir kultur altinda ezilsin isteniyor. Hic bir musluman ulke refah icindectasasin istemiyor. Cunku kimse Hz. Muhammed A. S. in elciliginde, Hz. Omer R. A. halifeligindeki adalet anlayisiyla islamiyeti yasamiyor. Muslumanlar Kuran okumuyor. Namaz kilmiyor. Zevk ve para pesinde kosuyor. Herkes sadece fakir karsisinda ustunlugunu gostermek icin yardim yapiyor. Hayvanlara insanlardan oncelik taniniyor. Issiz erkeklere hic gozuyle bakiliyor. Issiz babalari cocuklari bile sevmiyor. Paraya bagli bir kapitalist duzen dislisinde yonetiliyoruz.
- +1 yıl
Grizekalı Sinem seni engelliyorum cahil sürüsü
- +1 yıl
@Bodyofnothingness Sinem gibilerin Taliban gibilerin yuzunden helak oluyoruz. Kimse Osmanli 600 yil nasil ayakta kaldi demiyor?
- +1 yıl
Varsa yoksa elalemin hayatı
- +1 yıl
Boş yapma 0
- +1 yıl
Ya sen ilk doğduğunda ailen sana bunu çok mu söyledi de papağan gibi aynı şeyi söylüyorsun..
- +1 yıl
Engelledim gitti, bu zihniyet zaten hep küfürlü konuşur, medeniyetten uzak cahillerden ne beklenir ki:D
- +1 yıl
@SinemAlJazer kız tamam sen de sakin ol
- +1 yıl
Buralar karışacak vaziyet alın
- +1 yıl
@SinemAlJazer kız küfür ederek hiçbir yere ve sorunu çözemezsin ki biz Müslümanlar hoşgörülü insanlar olmamız lazım böyle davranak değil
- +1 yıl
@Kfkdksf yaptığını doğru değil sadece
- +1 yıl
Sinem ne yazıyor göremiyorum ama görmediğim için çok mutluyum, şeytan taşlıyor mübarek:D
- +1 yıl
@Bodyofnothingness krkkgkdkd
- +1 yıl
Cihada çıktı cihada:D
- +1 yıl
@SinemAlJazer onun seni engellediğini ve yazdıklarını görmediği için mutlu olduğunu söylüyor
- +1 yıl
@SinemAlJazer 👍
- +1 yıl
@Bodyofnothingness Allahın yarattığı kişilere lanetlenmiş demesi. Hoşgörü dinine inandığı halde aşağılaması (kul hakkına girer) kendiyle çelişiyor yani. Hastalık sandığı şey bir yönelim yani seçim değil. Kendini boşuna yormaa
- +1 yıl
Hastalar işte bunlarınki din değil yobazlık artık
- +1 yıl
@Bodyofnothingness Allah o kadar buyuk ki, sizin gibi kendisine isyan edeni yaratti. Hayatini nasil yadamasi gerektigini anlatan Kurani Kerimi, gonderdi. Insan dogruyu irade ve zekasiyla bulsun diye. Ama nafile.
- +1 yıl
Aynen keşke sana biraz verseydi o zekadan
- +1 yıl
@Bodyofnothingness Vermemis olsaydi inanmamak icin israr etmezdim.
- +1 yıl
Vermek inançla olsaydı terör örgütleri cennetin baş köşesinde olurdu;)
- +1 yıl
@Bodyofnothingness Zaten sana verilen o zekayi kullansaydin Muslumanligi terorle bagdastirmazdin. Mesela, Tum faiseler kadin diye, tum kadinlarin faise olamayacagi gibi, teroristler muslumanim diyor diye tum muslumanligi terorist ilan edemezsin.
- +1 yıl
Tüm inanlar akıllı olmadığı gibi inanmayanlardan da çok büyük alılşar çıkabilir, çoğu bilim insanı gibi;) Sen inançla aklı bağdaştırmak gibi bir gaflette bulunarak benim yolumu açtın, yazmadan önce düşün bari akıl vermişse kullan hala göremedik:)
- +1 yıl
@Bodyofnothingness inanmayanlar akilsiz dedigim nerede yaziyor. Okusana. Gerci sen Kurani kerimi okusaydin. Ilk ayetin Oku oldugunu bilirdin. Ayrica nickimdeki teslada inancsiz bir dehaydi. Ama senin gibi isine gelmediginde teroristi musluman yapmazdi. Mukemmel olan islamiyet. Onu yasamaya calisan muslumanlar degil. Sen oku arastir dogrusunu bul. Bizde seni ornel alalim. Amâ sen muslumana terorist diyemezsin.
- +1 yıl
Ben Kuran'ı okuyup bitirdim, kendi özelimi sana açılmak zorunda değilim ne haddine ayrıca sorgulamak? Her inananı düzgün insan ilan eden zihniyete karşıyım sizde onlardan birisiniz.. Yeter artık kendimi kanıtlamak zorunda değilim, soruyla ilgili konuşun bari insanın özeliyle değil
- +1 yıl
@Bodyofnothingness ne guzel. Hangi ayet size ters geldide inanmamaya karar verdiniz?
- +1 yıl
Çocukluğumdan beri inanmıyordum bir anda olmadı, her ayeti insan elinden çıkma, inanmıyorum. Sizde İslam'ı yaymaya geldiniz sanırım ama burası size göre değil en azından bana göre hiç değil amacınız
- +1 yıl
@Bodyofnothingness Alakasi yok. Sadece Islami okumadan anlamadan kufredenvzihniyete karsiyim.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci aklı selim olmayanlara boşu boşuna dil dökme kardeş İslam barış, sevgi, hoşgörü dinidir.
- +1 yıl
@Bodyofnothingness bilim bile KUR An I Kerim de ayetleri gerçeklerini kabul ediyor
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Onemli degil. Allah onlari da yaratti. Kendisine isyan eden insani yaratan Rabbime saygimizdan susmamak lazim.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci doğru dedin kardeş bir Müslümanlar ın görevi bu zaten ama anlamak istemeyenlere boşuna dil dökme çünkü onlar Allah tarafından göz perdeleri kapalı ancak Allah onları hidayete erdirse gerçekleri görürler.
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Bende onu diyorum. Belki hidayete bizde dolayli vesile oluruz. Olmasa da cani sag olsun.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci valla ben çok denedim ama hiç sonuç alamadım
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Hayirlisi hocam.
- +1 yıl
Ya gözünü seveyim hangi bilim kabul ediyor ya:D Eden varsa da inancına yönelik bağdaşanları ediyordur siz inanıyor olabilirsiniz ben inanmak zorunda değilim? O zaman İslamı doğru yaşayın sizde, Lgbtli bireylere saygılı ve anlayışlı olmak zorundasınız, o zaman sizde iyi bir dindar olursunuz. Onlarda Allah'ın kulu değil mi size göre, hor görmek lanetli demek ne haddinize? İnaçlı olmakla yobaz olmak arasında fark var, siz saygısız ve yobaz kısımsınız. Ayrıca benim üzerimden de saçma sapan kendi dininize göre yorum yapmayın lütfen, önce at gözlüklerinizi çıkarın benim perdenin açılması sizi bağlamaz
- +1 yıl
@Bodyofnothingness Benim inancim bunu sapiklik sapkinlik olarak adlandiriyorsa, Allah 2 cinsiyet yaratmis ve insan bunu degistirmek istiyorsa, lut kavmi bu yuzdenbhelak olmussa, neden saygi duyup ses cikarmayim. Tabi karsisinda duracagim dimdik.
- +1 yıl
O zaman sor Allah'ına da neden eşcinselleri yarattı da sizin gibi cahillerle ve kendisiyle eziyet ediyor onlara? Vicdansız cahil seni, Arap Müslüman'ı seni ne beklersin ki bu yobazlardan? Ne eşcinseller tanıyorum kendini yardıma adamış, inançlı.. Tırnağı olamazsın.. Böyle iyi insanları lanetleyip seni cennete gönderecekse olmaz olsun böyle adalet.. Vicdansız hoşgörüsüz seni, birde İslam hoşgörü dinidir diyor utanmadan...
- +1 yıl
Lgbt yi sevmiyorum destek vermiyorum saygı da göstermiyorum top olmak moda havalı bir şey oldu bu devirde artık neymiş saygı mış hepsi ameliyat ile oluyor %99
- +1 yıl
Neyse başına geldiğinde görürüz modayı:)
- +1 yıl
@Bodyofnothingness Escinselligin tamamini Allah yaratti diyemezsin. Bu konuda sapmalari, normal mi karsilayalim. Sor bakalim kac aile cocugunun basina gelmesini ister. Bu k9nunun sikinti oldugunu dusunuyorsan neden destekliyorsun?
- +1 yıl
İyiyi de kötüyü de Allah yaratmadı mı? Eşcinseli de o yarattı, doğuştan gelen birşeyi kim yaratmış olabilir size göre? Eşcinsellik sapmak değildir, doğuştan gelen değişmeyen bir yönelimdir tıpkı heterolar gibi.. Sapkın olanları sadece eşcinsellere yüklemeyin, çok duyarlıysanız heterolarında sapkınlıklarına ses çıkarın.. Tecavüzcüsü, ensesti, pedofilisi hep heterolardan çıkıyor, sizin görüşünüze göre de asıl heterolar sapkın oluyor. Kısacası sapkınlığı psikolojik olarak değerlendirmek gerekir, yönelime göre değil herkesi genellemeyin. Böyle kınayanların hepsinin başına geldiğinde anlıyor sonra da eskiden olduğu yobaz kişilerden sakınmaya çalışıyorlar...
- +1 yıl
@Bodyofnothingness şimdi LGbT moda haline geldi yemeyin bizi yemiyoruz sizlerin bu saçmalık modasını normal gibi gösterelimez. Allah yarattı ama gidin milletin gözünün önüne de sokun demedi bunun tedavisi de var. Bir Müslüman Allah ın lanetlediği şeyleri saygı göstermez bunun adı yobazlık değil inançimiza uygun bulmuyoruz
- +1 yıl
Yahu tedavisi var diyor hala kafayı yiyeceğim... Hastalık değil ki tedavi edilsin, siz heterodan homoluğa nasıl geçemezseniz bu da aynısı. Farklı bedende farklı yönelim, anlamak bu kadar zor olmamalı. Eşcinsellik hastalık değildir , tedavisi de olamaz. O zaman sizi de birkaç seansta lezbiyen yapalırız, olur mu öyle şey? Kimse de hava atmak için eşcinsel olamaz mümkün değil. Birkaç tane show yapan var diye binlerce eşcinseli suçlayamazsın. Heterolarında yaptığı birsürü rezillik varken arada bir iki sorunlu eşcinsel çıktı diye suçlayamazsınız. O zaman bana hak verin İslam hoşgörü dini olmuyor o zaman sizde bunu kabul edin yalan söylemeyin
- +1 yıl
@Bodyofnothingness hadi acilen hepiniz tedafiye gidin
- +1 yıl
Hastaneye git lgbt top savunucusu bozuntusu
- +1 yıl
Bir psikiyatrist demişti ki: “Hiçbir zaman bize gerçek hastalar gelmez. Gerçek hastaların hasta ettikleri gelir”. Bu söz tam olarak siz ve sizin gibi hastalıklı yobaz zihniyer için söylenmiş. Sizin gibi cahilleri tedavi etmek gerekir, insanlara kötülük ve sosyopatlık aşılıyorsunuz
- +1 yıl
Özlü sözleri geçte sen gerçek hayatı yaşa gör top olanları savunma lgbt bozuntusu
- +1 yıl
Randevu aldım sizin için kapıda bekliyorum, çıkışta beklerim ben:)
- +1 yıl
Çocuk iki priz ile ya da iki fiş ile olmaz 1 priz 1 fiş ile olur bozuntu
- +1 yıl
@Bodyofnothingness tekrardan söylüyorum acil tedavi sizleri bekler
- +1 yıl
Sen git kendine prizini bul, diğerlerinin aletleriyle ilgilenmeyin abazalar
- +1 yıl
Önce hetero geçinen gizli homolardan başlanmalı;)
- +1 yıl
Asla bir LGBT bireyinin ne hissettiğini anlayamayacaksınız. Gayım ve ergenliğimden beri erkek seviyorum, bunu ben de dahil hiçbir güç değiştiremez. Bizzat kendim müslümanım ancak sizin gibi kopyala yapıştır cümlelerle başkasının hayatına karışmıyorum. Siz ne kadar inkar etsenizde eşcinsellik bu hayatın bir gerçeğidir ve neredeyse bütün hayvan türlerinde olduğu da bilimsel olarak kanıtlanmıştır. İnsanların %5-8 arasında değişen oranlarda eşcinsel ya da transeksüel olduğunu hayat size bal gibi de öğretecek.
- +1 yıl
@Kfkdksf Allah ın lanetlediği şeyi savunman seni Müslümanlik tan çıkarır
- +1 yıl
Ha saygı duymuyorum derseniz de cehennemin dibine kadar yolunuz var. Ettiğiniz küfürler, hakaretler eşcinselleri gram etkilemez çünkü LGBT bireyleri toplumsal baskılara alışmış insanlardır. Gtünüzü yırtsanız da erkek sevmeye devam edeceğim ve bu şekilde doğduğum için mutluyum. Sizin 3 kuruşluk saygınıza ihtiyacımız yok. Reziller hahahaha
- +1 yıl
Engellemiş birde ergen, ya cahil işte bilimden haberi yok, klasik örümcek kafa acaba bugüne kadar kaç bilimsel makale ve kitap okumuş, üniversiteye bile gittikleri meçhul gitselerde en dandik yerlerde okumuş gelişmemişler, bunlar insanlara işkence etmekten zevk alan tipler.
- +1 yıl
Allahın sevmediği şey eşcinsel ilişki, eşcinsellik duygusu değil. Eyleme dönüştürmediğin sürece sevabı dahi var çünkü sana verilmiş imtihana sabrediyorsun. Ama sizin anlayışınıza göre zina yapmamış bir gay dahi dışlanıp, öldürülmelidir. Ha zina yapıyor mu? O da sizi ilgilendirmiyor. Cezası varsa öbür dünyada Allah hesabını sorar. Dindarlığınızı Allah'a gösterin bana insanlığınız lazım. Tabi insan olduğunuzu pek düşünmüyorum
- +1 yıl
@Kfkdksf bizim mi cehenneme kadar yolumuz var 😂lanetli şeyleri savunanların yeri orası umruzda mısın? Hayır. Saygiymış Allah bile bu konu da LGbT yi lanetlenmiş ne SAYDIsindan bahsediyorsun bro
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa valla benim yazacaklarım bu kadar anlamaya çalışırsan ne mutlu bana. Anlamazsan da beni hiç alakadar etmez. Benden nefret etmeniz sizi bağlar. Hadi bays
- +1 yıl
Allah kendi yarattığını lanetlemişse hayatımda bundan daha mantıksız bir insan bile görmedim ben:D Birde inanıyorlar buna ay yazık yazık kafaları hurafelerle dolu, Müslümanların %70i böyle yobz işte bu yüzden adımız hiçbir iyi haberlerde geçmiyor. Ben eşcinsel değilim ama savunacak kadar vicdanım var, iyi ki onlar gibi sorgulamadan tapınmıyorum...
- +1 yıl
@Bodyofnothingness saol senin zaten farkın ortada umarım hep mutlu olursun :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim sende, umarım bu yobazlardan kurtuluruz
- +1 yıl
Müslüman olmak lgbt savunmaz karışmaz çünkü böyle şeyler aile toplumun ahlakını bozuyor küçük çocuklar onlara benzemeye çalışıyor sizin gibiler yüzünden
- +1 yıl
Savunmuyorsan karışma, burnunu sokma, kimse sana eşcinselleri al evinde bak demiyor. Aile ve toplumun ahlakını bozan çok şey var, kendi hayatını yaşayan eşcinsellere karışmaya hakkınız yok.. Birinin içinde eşcinsellik varsa olur bunu o kalın kafanıza sokun, özenerek kimse cinsel organına ilgisini çekmediği insanı almaz sokmaz da... Ay yeter ya bu kadar mı uzaksınız bilimden..
- +1 yıl
Aynen çok doğru dediniz 👏
- +1 yıl
Zaten 50 100 senedir kendi hayatını yaşayan eşcinsellere kimse bişey demedi şimdiki devirde çok azdılar çocukların ahlakını bozuyor hepsi eskiden eşcinsel lafını kimse bilmez kimseye zararı yok idi şimdikilerin çok ama çok var 5 yaşındaki çocuk özenti olarak kız ise erkek olmak istiyorum diyor böyle şeyleri görünce sizin gibiler yüzünden
- +1 yıl
Bide Bunu savuncagin kadar okusan doktor ya da daha üst bir şey olmuş idin
- +1 yıl
2 üni okudum mesleğimi siyasetten yana seçtim, tamda bu konuların içindeyim o yüzden uzmanıyım;)
- +1 yıl
Belli örnek olarak Futbolcusun ama topu bilmiyor sun
- +1 yıl
Biz söz var bilir misin çok okumuş bilmeyenler için denir o kadar kitap okusan ne bi şeyi düzgün bilmiyor isen kitap taşıyan eşşekler de var
- +1 yıl
Bir tane sözde benden gelsin, kim en çok namustan bahsediyorsa bilin ki en namussuz odur:)
- +1 yıl
Belli haklı olmaya çalıştığın şey toplar ya eskiden millet topları sevmez idi senin gibiler yüzünden moda oldu
- +1 yıl
Millet Müslümanları'da sevmezdi, şimdi İslamofobi adı altında kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz:D Olan kendi hayatıyla ilgilenen gerçek inananlara oluyor maalesef..
- +1 yıl
Beni bilmiyorsun bence ne yaptığımı boş yapma kendine bak lgbt savunuyor sun Ayet hadis hepsinde bunlar lanetlenmiş inşallah sonun onlar gibi olur
- +1 yıl
Kardeş daha fazla bu sapkınlara uğraşma maşallah kendileri gibi yapar bizim gibi temiz insanları
- +1 yıl
Sende beni ve lgbtlileri bilmiyorsun boş yapma.. Lanetlemişse Allah lanetlemiş ayrıca, her koyun kendi bacağından asılır seni ne ilgilendiriyor ne diye yırtınıyorsun? İstediğin kadar parala kendini, eşcinseller senin demenle hetero olmayacak.. En azından cahil biri olarak ölmeyeceğim o yüzden içim rahat..
- +1 yıl
Öbür dünyanın ateşin odunu siz olcaksınız böyle şeyleri savunarak hepiniz topları savunuyorsunuz ve saçmalıyonuz
- +1 yıl
Yahu sana ne, ayrıca ne biliyorsun öbür dünya var mı yok mu, nasıl bu kadar kolay hükğm veriyorsunuz? İnanıyorum diyorsun ama kimin yanacağını yalnız Allah bilir, inançlı biri olsaydın böyle derdin. Şirk koşuyorsunzAllah'tan daha mı iyi bileceksin? İnsanlığa ne faydan oldu, kaç kişiye yardım ettin, kim bilir bilip bilmediğin ne günahın vardır belki , Lgbtli değilsin diye cennetin kapılarını mı açacak sana? O kadar kolaydı.. Kendine Müslüman seni.. Bilim insanı olan, şehit olan, açlara yardım etmiş ama eşcinsel diye cehenneme gidecekse Müslümanlık çok gerici ve vicdansızlık dinidir, Taliban'dan Işid'den farkı yok, onlarda kendilrinden farklı olanı kesiyor...
Ayy insanları bir salsınlar herkesin bir hayatı var sadece herkes nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın. Onu söyleyen her kimse de tanımıyorum kendisini ama bunu diyeceğine gitsin de kadına şiddeti, tacizi, tecavüzü, karısını aldatmayı normalleştiren dizilere, filmlere sallasın. Başka kapıda ekmek arasın gündeme gelmek istiyorsa da en azından toplumun yarası olan bir şeye değinerek gelsin
10 YorumlaBu zamana kadar. Karışmıyordum ama zorla seks teklifinden bulunuyorlar 40 üstünde 25 30 yaşlarında bunlar erkek çocuklarına taciz ettiğinde kimse artistik yapmasın Lbgt. yi destekliyor musunuz sorusu ne oluyor ben niye destekliyorum yardım kuruluşumu bu ben bir Lbgt. Sadece cinsellik üzerine kurulu hayat seksden ibaret değil
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı. Bir ülkeyi bu kadar kötü yönetip de ne hakkından bahsediyorlar anlamıyorum. Ben de devleti kötü yönetip, binbir dümenle olması gereken enflasyonu daha düşük gösererek, iş çalışanların maaş zamlarına gelince reel enflasyonun çok çok altında zam veren mevcut yönetime hakkımı helal etmiyorum. Umarım benim hakkımı gasp edenlerden bir gün bunların hesabını, inandıkları ne değer varsa ona verirler. Ben bunların inandıkları değerlere inanmıyorum.
16 Yorumla- +1 yıl
Kocası aldattı diye ona kızıp genel evde çalışma benziyor sözlerin. Bende hergün ekonomiden düşük gösterilen enflasyondan kapanan fabrikalara 1 tane araba kendime 3 araba devlete alıyor olmaktan 2 TLden 8,50 ye gelen dolardan bahsediyorum yakınıyorum ama gidipte “ibn. eleride” savunmuyorum.
- +1 yıl
@ByExrian Adam değilsin ozaman kabul edersem kainat s**ksin. Lan ben eşimin yakın arkadaşı ile el ele tutuşmasından bile rahatsızlık duyuyorum onada söyledim bunu erkek kadın ayırdığımı kim söyledi ben hepsine Karşıyım ısrarla bunu normal gösterenlere tepkimi koyucam.
- +1 yıl
@Ateşkırallığı Bravo sana. Ne kadar güzel bir benzetme yapmışsın. Ama benim burada kimseyi savunduğum yok. Ama şu "i, neler" ifadesini kullanırken de yukarıda yaptğın benzetmeye benzer bir benzetme yapsaydın daha iyi olmaz mıydı?
Ben eşcinselliği doğru bulmuyorum. Benim tercihim karşı cinsten yana. Ama bu bana, cinsel tercihinden dolayı insanlara hakaret etme, ya da küçük görme hakkı vermez. Hiç bir eşcinsel tanıdın mı bilmiyorum. Ama, benim önyargılı olmanın ne kadar yanlış olduğunu görmeme sebep olan senin o ib. ne diye küçümsediğin insanlardan biriydi. İnan bana erkeğim diye ortalıkta gezen insanların çoğundan çok daha kaliteli bir insandı.
Diğer taraftan, lgbt'yi normalleştirmek diye bir durum olamaz. Bu zaten vardı. Sadece bu kadar cesaretle söylenmiyordu. Bana inanmazsanız da, tarihi biraz araştırın. Bakın neler göreceksiniz. - +1 yıl
Onlara saygı duymam dini inançlarıma aykırı tarihi biliyorum eski Spartalı askerlerin oğlancı olduklarını, Pompei halkının kadınları bırakıp hayvanlarla ve hemcinsleri ile birlikte olduklarını biliyorum bu durumun cinsel sapıklık olduğu görüşümü değiştirmez bazı ülkelerde eşciseller çocuk evlat ediniyor o çocuğun psikolojisini düşündünmü hiç normal anne baba olan bir ailede büyümek yerine sapkın bir ailede büyücek
Attığım linke bak bi tek yumurta ikizi olup DNAsı bile aynı olan ikizler farklı cinsel yönelimleri var bunun gibi birçok ikiz var bu bir yönelim doğuştan değil.
www.google.com/.../yapisik-ikizlerden-biri-heteroseksuel-digeri-escinsel,153157 - +1 yıl
@Ateşkırallığı Ben bu tür eğilimlerin sapıklık ya da sapkınlık olup olmaması ile ilgili bir görüş belirtmedim. Konu normalleştirmek. Bu tür eğilimler zaten vardı. Yani normalleştirmeye çalışmak diye bir durumun sözkonusu olmadığını söylüyorum. Yani kısacası var olan bir durumun varmış gibi gösterilmeye çalışılmasını eleştirmek saçma
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Bakayım dedim de adamın bir önceki yazısı şu:
Birbirinize haset etmeyiniz, birbirinizden nefret etmeyiniz, birbirinize sırt çevirmeyiniz.
Sayın boynukalın da haset etmeyip nefret yaymazsa iyi olur.38 Yorumla- +1 yıl
Söylediği her iki söz de doğrudur.
Eş cinsel ilişki Allah'ı teâlâ'nin lanetlediği bir sapkınlıktır.
Bir önceki yazısında dile getirdiği de hadistir.
Allah'ın En Sevgilisinin s. a. v sözüdür.
:) - +1 yıl
Kendisinin vazifesi de bunu insanlığa iletmektir.
Ortada ki tek yanlış, sizin yorumunuz maalesef. :) - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
İlmim olmayan bir konu da fikir yürütmem, o yüzden bir fikrim yok ama en doğrusunu Rabbim bilir şüphesiz. :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de hırsızlık, yolsuzluk yapanlara, ülkenin parasını iç edenlere, ülkemin itibarini bitirenlere, ülkemde yaşayıp bu ülkenin kurucusuna ve kuruluş ilkelerine küfür edenlere, Atatürk'e ayyaş diyenlere ve onu diyene çanak tutanlara, üç kuruşluk destek almak için beyinsiz hainlere oy verenlere, cb danismaniyim diye binlerce lira maaş alıp orada burada salak salak konuşanlara hakkımı helal etmiyorum
20 Yorumla

lgbtyi doğru bulmuyorum ama böyle diyenler inat KUDURUNNN
00 YorumlaBu herif fesli delinin yandaşlarından. Bunlara 4 kadın serbest ama spor yapmak günah. Bunu plaja atsan meme manyağı olur kime bakacağını şaşırır. Bunlar öyle konuşur böyle yapar. Ben bu adama benim vergilerimle ödenen maaşı helal etmiyorum.
54 Yorumla- +1 yıl
b u herifin götünün kılı olmazasın lan
- +1 yıl
Yalan ve iftiracısın
Tabiki herkezin kendi seçimi buna karışamam insan olarak seçimini yapar sadece buna saygı duyarım. Ama eleştirmek yargılamak bana düşmez desteklemek te bana ters. Dinlerde toplumlarda onaylanmayan bir seçim durum buyken de alkış tutmak bence mantıklı değil.
20 Yorumla
+1 yılDoğru söylemiş bu eşcinsellerin hepsine karşıyım. Normalleştirmeleri ayrı bir sapkınlık
80 YorumlaBir müslüman olarak...
Cümle böyle başlıyor
Gavurlari değil
Müslümanları ilgilendiriyor yazdıkları.
Bir müslüman olarak beni de bağlıyor
Dedikleri doğru...60 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ben de islam üzerinden halkı soyup, soyduranlara, eziyet zulüm cektirenlere, bunlarla bir olup nemalananlara HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.
Bu halk siyasal islamci hirsizlardan cok daha büyüktür.69 Yorumla- +1 yıl
Bende hükümete oy vermiyorum ama LGBT sapıklığınıda savunmuyorum.
- +1 yıl
Bu ülke 100 yıldır Atatürkçülük üzerinden soyuldu. 100 sene sustun da bunlar soyunca mı rahatsız oldun?
- +1 yıl
@MuratBarlas55 Ln gt benim sustugumu nereden çıkardın? Herkesi kendin gibi partizanlik yapip benim hirsizim daha iyidir bırakalım calsin dedigini mu zannediyorsun? Chp de hırsız geçmiş diğerleri de. Ve siz d hirsizlara taraf olarak suç ortağı ahlaksız haramdan beslenenlersiniz.
- +1 yıl
Boş konuşuyorsun eğer çalıyor dediklerin olmasaydı yine ibnelrin savunuculuğunu yapacaktın ülkede ve dinayada okadar savunulacak olay varken sesiniz çıkmazken LGBTliere toz kondurmuyorsunuz. Anladık sende eşcinsesin
- +1 yıl
+1 yılCok dogru tespit. Musluman olmayanlarin, musluman olanlar uzerine oyunlari.
71 Yorumla- +1 yıl
Begenmeyen musluman olmayan arkadas osmini aciklayabilir mi?
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO önce dinini şovmenlik gösterisi olarak kullanmayı bıraksın, daha sonra ne diyor diye bir durur bakarız
71 Yorumla
+1 yılLGBT destekleyenler yakin zaman sonra ensest ve subyanciligi da destekleyecekler. Ilahiniz medya olmus, medya normal diyorsa normal gorur olmussunuz.
60 Yorumla
+1 yılOnun ne hakkı var ki helal etmesi kusur kalsın? Bu sapıkları ve yobazları koşuşturmamak lazım, keşke zamanında daha çok işkence ve idam edilselerdi de bizim başımıza o kirli düşüncelerini bela etmezlerdi...
28 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten çok cahiller var sadece küfretmeyi ve saygısızlığı öğrenmişler..
- +1 yıl
Bizim ülkemizde Siyaset , Din , takım , cinsel tercih , giyim gibi konularda tartışamıyoruz hemen kavgaya dönüştürüyor ya da kendi düşüncesini sana doğru diye zorlarayak kabul ettirmeye çalısıyor. O yüzden görünce kacıyorum böylelerini.
www.instagram.com/.../?utm_source=ig_web_copy_link - +1 yıl
Görmüştüm bu haberi, işte bu zihniyet yüzünden daha da geriye gidiyoruz, Arabistan bile ilerlerleme kaydediyor biz geriliyoruz..
- +1 yıl
Biz daha çok gerilicez böyle bir yobaz toplumda yaşadığımız sürece. Herkesin derdi millet olmuş. Kendi işlerini bıraktı insanlar yoldan geçenin namus bekçiliğini , dış görünüş veya düşüncesini yargılayıp kendi düşünceni neden dayatıyorsun sanane kim ne yaparsa yapsın. Sen fikrini söyle geç.
Şimdi de sokak röportajlarında dayılar çıktı millete burnunu sokan '' çıkar cebindeki telefonu '' falan diyorlar lan sanane adamın telefonundan.
https://www.youtube.com/watch?v=Qm7owBLAUa0 - +1 yıl
Bende akşama kadar izliyorum bunları cidden insan sinir krizi geçiriyor, uberkuloz'da yapmıştı bunun videosunu. Cidden artık dalgaya vurduk
- +1 yıl
Dünya için değil ama bizim için büyük bir adım olur...
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormalleştirilmemeli zaten o sporculara karışan yok topluma yaşamaya çalışırlarsa buna karşı çıkarlar
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin kendi görüşü, bende sapkınlığı normal olarak görmüyorum. Sapıklığın açıklaması olamaz. Eşcinsellik haddi aşmak oluyor.
70 Yorumla
+1 yılAman ne boş konuşmalardır bunlar kaçıncı yüz yıldayız biraz kendimize gelip normal olanlara normal demeyi ve asıl sesimizi çıkarmamız gereken zamanlarda sesimizi çıkarmamız gerektiği zamanlardayız bu kafa yapısının çok önceden ölmüş olması lazımdı
10 YorumlaSen de ağlarsın ileride de faydası olmaz. Ne iğrenç bir şey lgbt
60 YorumlaLGBT haram ama öyleyse niye tedavi edilsin deniyor? Eşcinsellik tedavi edilebiliyorsa haram olmaması gerekmez mi sizce? Çünkü hem hastalık hem haram. Hadi bu da benden size soru?
22 YorumlaAmann herseyi de o biliyor talibana destek veren bu değilmiydi
50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbiz de kendisine hakkımızı helal etmiyoruz. bizim vergilerimizle maaş alıp ahkam kesiyor gavur icadı twitterda
1 yıl bitmeden Ayasofyadaki görevinden alındı.
sporcuların kıyafetine özel hayatına karışacağına başka konularda yorum yapsın bi zahmet00 Yorumla
+1 yılBir ara aglayarak hesabını kapamisti geri dönmüş. Her zamanki gibi boş yapiyor adamin söylediklerinin bir anlami yok benim icin.
30 YorumlaBu kim ki bir de herkesin üstünde hakkı varmış gibi konuşuyor. Lgbt'den bana ne beni bilimsel alandaki gelişmeler ilgilendirir. Kimsenin şeyi kimseyi ilgilendirmez.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. Boynukalın kim bilmiyorum LGBT destekçisi değilim ama önce mensubu olduğu partinin ülkeyi yönetim biçimine baksın hakkı varsa ki haklı da yok helal etmesin. Biz halk olarak helal etmiyoruz.
10 YorumlaKendisi imam olduğu için dini açıdan yorumlamış LGBT yi destekleyecek hali yok herhalde. Ayrıca iki özgür birey istediğini yapabilir İster Hetero olsun ister eşcinsel.
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kim bu yaratık. Önce insan olmayı denesin. Sonra insanlar üzeri yorum eleştiri yapsın
42 Yorumla- +1 yıl
aynen
+1 yılBunun kimin üstünde hakkı varmışta helal etmiyormuş çook üzüldük şuann.
40 Yorumla
+1 yılUxerlerinde hakki oldugunu sanmiyorum. Bu arada sapikliğı normallestirmek sapıklığı sapıklıktan çıkarmaz tabiki
20 YorumlaBoş laf ediyor sanırım beynide boş bu kişinin bir türlü anlamıyorlar herkes saygı duymak zorunda saygı duymuyorsa da susacak herkes kendinden sorumlu bu hayatta kendilerine baksınlar
00 YorumlaHak mı? hahahaha Bunların fikirlerinin, söylemlerinin ciddiye alınıp paylaşılması da ayrı komik.
31 Yorumla
+1 yılKimseyi ilgilendirmez kimseyi bağlamaz Ebrar üzerine düşeni yapıyor zaten onlar ne yapıyor oturup boşalmaktan başka Ebrar Bravo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok doğru söylemiş LGBTye kesinlikle saygı ve hoşgörü duymuyorum sonuna kadar homofobiğim.
69 Yorumla- +1 yıl
Gizli eşcinselsin yani.
Cevap sahibi+1 yıl@itsmedeniz homofobik eşcinsel karşıtı demektir ama bunu zaten biliyorsun hakaret amaçlı söylediğini düşünüyorum
- +1 yıl
Gerçekten hakaret amaçlı söylemedim. Homofobiklerin çoğu gizli eşcinseldir.
Cevap sahibi+1 yıl@itsmedeniz. Şimdi sana eşcinsel değilim hatta hayatımın aşkı olan kadınla her Yönde mutlu bir evliliğim var desemde eminim hala ısrarla öyle olduğumu söyleyeceksin Allah’a şükür o sapıklardan değilim ve inancım gereği saygı ve hoşgörü duymuyorum.
Ankebût ( 28﴿ Lût’a gelince o, kavmine demişti ki: “Siz, kesinlikle daha önce hiçbir milletten hiç kimsenin yapmadığı bir hayâsızlığı yapıyorsunuz.”
﴾29﴿ “Siz hâlâ erkeklere yaklaşacak, meşrû yolu kapatacak, toplantılarınızda ahlâk dışı işler yapacak mısınız?” Kavminin tek cevabı şu oldu: “Hadi, doğru söyleyenlerden isen başımıza Allah’ın azabını getir de görelim!”
Cevap sahibi+1 yılTek yumurta ikizleri DNA olarak aynıdır ama cinsel yönelimleri farklı olan birçok ikiz var Buda bunun genetik değil tercih olduğunu gösteriyor. www.google.com/.../yapisik-ikizlerden-biri-heteroseksuel-digeri-escinsel,153157
- +1 yıl
WHO'nun yayınladığı bildiriyi oku tatlım. Bu kesinlikle itiraz edilebilecek bir şey değil çünkü yönelim olduğu kanıtlanmış.😊😊😊
- +1 yıl
Yapisik ikizler üzerinden kanıt göstermeye çalışmış bir de max homofobik zekasi ya.
Cevap sahibi+1 yıl@itsmedeniz tamam
Hakkı varsa helal etmesin kimseye jdhdh yani her koyun kendi bacağından asılır. O yüzden herkesin günahı kendine...
10 Yorumlaİçkiler üzerinden alınan vergimle aldığı maaşa bende hakkım ona helal etmiyorum.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 933 cevap paylaştı. Etme. MK ben sizin gibi hırsızlara hakkımı helal etmiyorum
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. ayy bi salın milleti kim ne bok yerse yesin ne karışıyorsunuz
20 Yorumla
+1 yılmaaşı bizim cepten çıkıyor helal edilecek bir hak varsa onda değil o hak
20 Yorumla
+1 yılKimin ağlayarak günlüğüne yazdığı belli 😉 hoca haklı bu arada
70 Yorumla
+1 yılEğer iki özgür bireyin kimseye zararı yoksa isteyen istediği kişi ile takılabilir
20 Yorumla
+1 yılsaygı duyuyorum ben, ama normalleşse bile umarım herkes %100 eşcinsel olmaz özellikle yakışıklı çocuklar oluyor bu ne be
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Boynukalın ''sporcular üzerinden LGBT'yi normalleştirenlere hakkımı helal etmiyorum'' dedi. Siz ne dersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler