Bekir Bozdağ:
— Solcu Gazete (@solcugazete) May 1, 2023
"Nasıl ki hırsızlık hak ve hürriyet değilse LGBT de değildir." pic.twitter.com/EPkCyxpyfJ

Bekir Bozdağ:
— Solcu Gazete (@solcugazete) May 1, 2023
"Nasıl ki hırsızlık hak ve hürriyet değilse LGBT de değildir." pic.twitter.com/EPkCyxpyfJ
Herkesin kendi kararıdır. ayrıca ülkede o kadar çok şey varken kalkıp milletin cinsel tercihine mi kalmışlar? bende hiç sevmiyorum lgbt ama gidip de kimseyi yargılamam beni ilgilendirmez çünkü. bana ya da çevreye zararları yoksa kiminle nerede ne yaptıkları umurumda olmaz. ahlak bozuyor diyenler önce kadına şiddeti aldatmayı normalleşitren dizilere el atsın.
Devletler insanların bedenlerinde hak sahibi olamazlar ama birileri bunu yaygınlaştırıp, çocuklar cinsiyet ameliyatını dayatıyorsa, dernekler kurup, insanların hayatlarını karatacak yönlendirmeler yapıyorlarsa onlarda kendilerine bir bakmalı, insanların bedenine etki etmeye çalışmanın bedelini ödemeli.
Bir haftadır LGBT tutturdular gidiyorlar hayırlısı diyelim...
Konuyu nasıl saptırıp algı yapacaklar ki başka?
Cevap
22Cevap
Saçmalık. İnsan haklarına aykırı. O zaman LGBT bireylerini toplayıp hapse mi atalım? Ya da toplayıp yakalım mı ne yapalım. Ortada böyle gerçek var. Çok istiyorlarsa psikolojik, tıbbi destek sunsunlar. Ama ona gelene kadar yapılacak çok şey var.
Tabi erkek çocuklara bile dergahlarda ve kurslarda tecavuz bir hak... Ancak kadına özgürlük hak değil çünkü prof kadın yanında dergah şeytani eşek bile olamıyor.
Dünyayı bir bunlar kendilerinden ibaret sanıyor. Bu yüzden seçimde en önemli şey kişisel özgürlük ve demokrasi diyoruz. Mevcut hükümetin isteği ise; biz sizin adınıza demokrasiye de karar veririz!
Suç olmayan LGBT birey olma durumunu, hırsızlık gibi bir suçla bir tutmakla boş konuşmuş. Siyasal İslamcı sığlığı işte... Bilinçaltında LGBT bireylerin cezalandırılması arzusu var, bu da onun itirafı.
ya abi hırsızlığın karşıdaki insana zararı var çünkü lgbtnin ne gibi bir zararı var söyler misiniz aynı şey mi
yani bunlara takılmamak lazım hepsi siyasi demec. türkiyede baskasının tavuguna pişt deme ne yaparsan yap durum bu fiiliyatta
20 yıllık dönemde hırsızlık uğursuzluk, ahlaksızlık almış yürümüş, lbgt mi dert olmuş.
Ülkeyi ben yönetiyordum tabi unutmuşum 😒
Ben LGBT taraftarı değilim ama taraf olanlara da karışmıyorum
Dinen günah diye biliyorum ama hırsızlar direkt bize zarar verdiği için umrumda olan hırsızlar
Bunlar yasak dediklerini hep kendileri yapıyorlar.
Ya bunlar da travestilerle birlikte olup olup eşcinsellik karşıtlığı yapıyor
İyice saçmalamaya başladılar son günlerde. Her problem bitti tek derdimiz lgbt bireyler oldu sanki.
Bir Müslüman için lgbt yi haklı bulacak hiç birsey söz konusu değildir inancına göre doğru söylemiş İslam dini bu konuyu kesin olarak redediyor
Evet sonuna kadar katılıyorum. Lgbt sevmiyorum. Saygı da duymuyorum. Duymak zorunda da degilim. Bu cagdisilik ise evet tasdevri adamıyım
LGBT yi bende desteklemiyorum bu düşüncelerine katılıyorum.
bu adamı gördükçe aklıma feto geliyor
Herkes aynı şeye inanmıyor ki
Alakayı kurmaya çalışmıyorum bile😄
Doğru söylemiş LGBT destekeleyen rezildir
İhlas holdingin ceosuna söylesin.
Yakında hepimiz kısırlaştırılacağız :)
Yakında LGBT suçta denir.
Kendisinden çok hoşlanmam ama çok doğru söylemiş
Ekonomiden bahsetsin
Peki diyorum sadece
Okşan derim susarım 😉
Nasılsa nasıl doğru söylemiş