AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
O değilde videoyu çeken hiç tepki vermedi, çok ilginç. Hiç üzülmedim, ne ölümler gördüm bu döl israfı tiktokçulara mı üzülecem
çok tuhaf hissettim izleyince
saçma sapan nedenlerden dolayı ölüyorlar yazık günah ya
ne olay varsa esenyurtta var
ülke olarak kafamız kırık bence
Vay LELELELELEELELELE23 yaşında kiz , bu riskleri dusunmeliydi.
Allah rahmet eylesin ama
Tiktok kapatılmalı, abuk sabuk videolarr var zaten
bence de
Yetkililer kör ve sağır.
Tiktok bağimlısı olan herkesin bir gun sonu..
İyi olmuş haketmiş. Hiç te üzülmedim. B. k mu vardı da çatıda bu da herkese ders olur
sen üzülsen ne olur sümüklü kezban
Off bir düşünce bu kadar sığ olabilirdi
Tınnnnnn
Elin gencleri teknolojik urunler uretiyor bizimkiler anca tiktok ceksin cahillik
Çok kötü bir durum Allah kimsenin başına vermesin. Daha kanı yerde duruyordu. Tiktok Türkiye'de yasaklanmalı artık
Kahretsin ülkede sağlam binalar yapılmıyor iyice çin malı olduk! Allah rahmet eylesin.
Bina öyle ama ne işin var be kızım senin orada boş beleş şey için hem oraya niye iniyorsun
Bu videodaki kazanın sebebini sağlam bina yapılmaması değil bence. Havalandırmaya ışık olsun diye plastik panel koymuşlar. Plastik panel bi insan ağırlığını taşıyamaz. Taşıyabilse bile yıllarca güneşte kavrulduğu için dayanıklılığını kaybetmiştir. Burda hata arayacaksan nerde arıyacağımız bariz.
panel ya da bina önlem alınmamış. Bir kişi hayatını kaybetti empati kuracağınıza gelmiş yok çıkmasaydı falan yazık ya
Ufak demire plastiğe mi güvenmiş aptal cahil z kuşağı işte bunlar mı bizim geleceğimizi kurtaracak
Öyle deme ya o da can ölmüş işte arkasından kötü konuşmayalım hayır dua edelim boş söze ihtiyacı yok hayır duaya ihtiyacı var
Ben çocuklarıma TikTok kullandırmayacağım
İnstagramda kullandırma
O okadar tehlikeli değil
Yanindaki kız tepki vermedi sanki normal bir şey olmuş gibi
tepki vermedi değil de dondu bence
Lan der insan ne bileyim seslenir. Biraz garip bir olay nasıl düşmeyi becerdi oradan ya.
Allah kimseye yaşatmasın.
Kabus gibi
Ölüme davetiye çıkarmıs resmen
Öyle de insan üzülüyor ya böyle şeyler yüzünden ölmeye
Eceli gelmeden kimse ölmez
Ecelini biz bilemeyiz ama kendi ölüm şeklini kendi seçer
Tiktokçu lara mal diyorumda inanmıyolardı garantili mal
Ölümün tiktokla alakası yok bence. Kız oranın basılmayacağını bilmediği için öldü. Böyle kazalar olabilir ama o çatıyı yapan kişi oraya bir uyarı falan koyabilirdi çok üzücü
Tiktok olmasa oraya çıkmazdı alakası yok değil gayet de var. Bir sürü kişi bu yüzden ölüyor ne anlatıyorsunuz siz ya
Peki uçurumlardan atlayıp paraşüt açanlar falan evereste tırmananlar bunlar tiktok için mi yapıyor bunları
O sporla alakalı bu bomboş bir şey spor yaparken herkes ölebilir ne alaka ya futbolcu da ölebilir ki ölen var basketbolcu da aynı şekilde fitnescı da ağırlık kaldırırken kalp krizi geçirebilir karatecinin judocunun da herkes ölebilir sporun da tehlikeli yanları var ama bu ecelini hazırlamak resmen
Evereste çıkmanın sporla ne alakası var ya da paraşütle atlamanın
Extrem sporları diye bir şey duymadınız mı
Tamam soruyorum işte paraşütle atmanın sporla ne alakası var
Söyledim ya işte extrem aksiyon sporları da spor sadece futbol basketbol değil
Biraz da onlar akıl yürütsün be kardeşim, bu kadar da salak olunmaz ki
Olmuş bitmiş sövmenin ne gereği var hayır dua edin sövmeyin
Ya snne baba eğitir, öğretir tamam da, gerisi de kapasite. Videoyu izledim. Sslak, bildiğin salak yani. Değdi mi ailesinin ciğerini yaktığına
tamam işte diyorum ki olmuş bitmiş senin sövgünün ona bi faydası yok bari bi fatiha okuyun ruhuna hediye edin
@agresifpanda696 konuş be bense seninle aynı fikirdeyim
Güneş yemiş şeffaf aydınlatma gevremiştir o ben caticiyim Allah rahmet eylesin.
El alem ne der , Ben kötü olayım sosyal medya da iyi çıkayım çabaları gereksiz.
Daha çok okumak gezmek kendimizi tanımak varken.
Hiç gerek yok fazlasına.
Tıktok sağ olsunYeni yeni elemanlar bulunur LakinKızın serbest şekilde düşerken aldığı hazzı hiç bir çılgınlık vermez Zevk ve heyecan içinde ölmüş Ne diyelim poh yoluna gitmiş Niyazi
Ne
Bile bile lades gibi birşey olmuş hiç mi düşünmemiş birşey olur diye Allah rahmet eylesin ne diyelim
Üzüldüm, like için değmez.
Üzüldüm bu kızlara video çeken de çok soğukkanlı
Çocuklarınızı ölümden korumak istiyorsanız onları doğurmayın. Bugun ya da yarın, er ya da geç herkes ölecek--- bütün o güzel hislere birikimlere rağmen.
bence korumaya gerek yok aklı başında değilse zaten yaşamasın bize aklı akil insanlar lazım böylelikle eleme yöntemiyle gidiyorlar
Ziniyete bak zihniyete yazık size
evet bu zihniyetteyim kimse kusura bakmasın herkesin bir canı var değerlidir ama her insan kendinden sorumludur ailesi yol gösterip gerekeni yapmalı ama bu bile engel olamıyorsa düştüğü duruma acımayacaksın insan hata yapar bu normaldir ama sırf bu saçma şeyler yüzünden ölüm insana komik geliyor ve böyle insanları hiç sevmem
Bende isterim her insan eğitimli kültürlü ve ahlaklı olsun ama olmuyor hayat birilerini bir şekilde ediyor
İyi olmuş. 23 yaşındaki kadında bunu akıl edecek kadar kafa yoksa iyi de düşmüşte çoğalmamış diye sevindirmeden edemez. Yani çocuk olsa üzülürüm de bunları bile bile öyle yapan birisi bilerek canını tehlikeye atıp intihar etmiştir
Ölünün arkasından böyle konuşulmaz kendinize gelin
B*k yoluna giden niyazi hakkında nasıl konuşalım?
Aynısı seniin başına gelmeden ölmezsin
Hızlı ölüm şekli. Allah benim gibi srefsizi süründüre süründüren öldürür. Keşke öyle ölsem dedirtir öldürtmez
Telefon alır kontrol etmez telefon alır başından atarsan sonucu öyle olur tiktok kadar aşağlık bir uygulama yok millette edep adap kalmamış
İnsanların bu kadar bir uygulamaya bağlı olması çok saçma resmen hastalık video çekmek
Yeni nesilin birçogunda aptal cesareti var
Gördüm bu haberi ya çok üzücü
Ne diyim ki ALLAH rahmet eylesin ins.
İnsanların popülerliğe ve paraya olan açlığı herşeyi yaptırıyor. Özellikle de bu millete...
Yazık, günah. O kız saçma-sapan bir uygulama canından oldu. Hesabını kim, nasıl verecek?
Acınası bir durum 🤷♂️ çocukların yanında olup onlara önayk olunması gerek
Ne desem bilmiyorum... allah rahmet eylesin
Bastigi yerde karton kagit gibiydi zaten
yemek yerkende ölebilirdi o yüzden sasirtici degil yani.
ne alakası var sırf tiktok için çatıya çıkıyor ve düşüp ölüyor çıkmasa o şekilde ölmezdi
tonlarca olasilik var bunu nerden bilebilirsin.
ya saçma sapan konuşacaksan git şurdan ya
boş yapma la f5 çek o zaman.
23 yaşında imiş. Ne yaptığını bilmesi gerekirdi
Çeken ve çekilen kişi salakmıymış çökeceğini akledememişmi?
Akıl ver Allahım😄
Komik mi ! başınıza mı gelsin illa ki neden her şeyle dalga geçme peşindesiniz?
Ben orda olsam gülemezdim zatn şok olurdum bikeresinde arkadaşıma araba çarpmıştı hastaneye kaldırmıştık
Ölüm nedeni komik yoksa öldüğüne değil
tiktok kapatılmalı
Sosyal medya ücretli olsun artık.
Allah rahmet eylesin
Doğal seleksiyon deniyor buna
Yazık cidden yazık
koruyamıyoruz
Çok kötü oldum ya 😰
Okumuştum, Allah rahmet eylesin
Ay çok saçma
Ne şehittir ne gazi b... k yoluna gitti niyazi
öyle deme ayıp
Ama öyle açık sözlüyüm banane ayıpsa
çocuk musun ettiiğin laflara bak ya
Amaan normal bisey mi Allah için bir beğeni uğruna çatılarda gezmek burda 11 yaşnda cocuk annesi telefon almış kz yedi yirmidört g.. tünü başını oynatıp atıyor tiktoka hep sorumsuz anne babalar
Aileler zaten bir şey bilmiyor ki öğretsin
Ya bak veredebilir ama şöyle mesela bende anlamam aşırı ama duydum ayarlayabiliyorsun cocuga göre zararlı uygulamalara giremesin diye hep bakarm tiktok falan yükletmem şimdide you tube a girecekse yanmda giriyor ve tiktok yasak bizde ahlak bozucu diye yarm saat oyun oynar hop alırm elinden 9 yaśda kzm
Ailelerin kendisi bizden beter bir çoğu neyi eğitecekler ki
Evet ben mesela cocuklar uyumadan telefon elime asla almam annem gile gidiyorum 50 yasnda kadn gece gunduz nette instagramda annemden nefret ettim resmen
Teknolojinin 1 faydası varsa 3 zararı var.
İyi olmuş neyin peşindesin
Oy verdiğin kadar yaşarsın,🤔Neee?
#tiktokkapatılsın
Doğal seçilim.
doğal seleksiyon neydi
tik tok sikayet ederek
Iyi olmuş bence gereksiz insanlar çok fazla zTen
Olur öyle şeyler
Saçmalamayın yaa
tik tok beyni
Üzücü bir durum