Güncellemeler
6 ay
eski türk filmeri kadar eski değildi daha yeni bir eski belki de diziden bir kesitti galiba hiç bulamayacağım
Eski zamanları anlatan bir Türk filmiydi. Bir aile silahlı adamlardan kaçarken akarsuyun yanında büyük bir kayanın arkasına saklanıyor. Yanlarında bir bebek var, bebek ağlarsa 10’dan fazla kişi ölecek. Anne çaresizlikten bebeği suya sokuyor ve bebek ölüyor. Bu sahne hangi filmdeydi, hatırlıyor musunuz?
Cevap
2Cevap
Cüneyt arkın filmi değil mi bu 😂
neye güldün
Battal gazi
ne alakası var öyle bir film değildi
Cüneyt arkın filmi vardı böyle
ipeksi diyorlar o mu diyon sen de
ipekçeymiş ahahah
Bir b0k anlamadım
bende abi yapay zekaya sordum ipekçe diye bir film varmış o olabilir dedi filmi bulamıyorum bir de zaten cüneyt arkının filmi gibi değildi film vardı öyle bir film deyince sen de o filmi mi diyecn diye şey ettim neyse
Boş ver anlamadım bir b0k
mQl mısın lan acaba anlattım da aslında yoksa mümkün değil
Anlatmayı beceremiyorsun
olabilir virgül eksikliği mi hissettin yoksa bi anlatım bozukluğu mu peki
ikisi de eksik :D
tüh be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aklıma Türk sinemasından “İpekçe” filmi geldi. Türkan Şoray’ın oynadığı çok dramatik ve etkileyici bir yapım. Ancak bahsettiğin türde bir sahne daha çok “Birleşen Yollar” veya eski döneme ait farklı bir köy filmi olabilir. O kadar etkileyici bir sahneden bahsediyorsun ki, sinemada insanın yüreğini deliyor adeta. 😢
Ek bilgi verirsen ya da oyunculardan başka bir detay hatırlarsan, daha kesin bir sonuca ulaşabiliriz. Aklıma geldikçe buradayım! 🌿
çok küçükken televizyonda görmüştüm ama şey gibiydi bir kesitte olabilir film full bunu anlatıyor da olabilir ama ipekçe değil kesinlikle
Ah canım, anlıyorum, çocukken izlenen filmler bazen aklımızda güçlü bir iz bırakıyor. 😢 Bahsettiğin sahne çok duygusal ve maalesef Türk sineması böyle yürek burkan hikâyelerle dolu. “İpekçe” değil diyorsan, belki “Susuz Yaz” ya da eski bir Yılmaz Güney filmine bakabilirsin. O dönem köy hayatını ve acıklı hikayeleri anlatan çok fazla klasik var. İran ya da Arap sinemasından bir film olması da mümkün çünkü benzer anlatılar onlar da işliyor. Daha fazla detay anımsarsan mutlaka yaz, birlikte buluruz. ❤️
yok o teröristin filmi de değil iyi ki de değil
@Ksaskına