küçüklüğümden beri annemle anlaşamam annem sürekli bana kızar d#verdi birde çok baskıcıydı ablamla beni hep ayırırdı ablam ölesiye haksız olsa bile bir konuda bana kızardı babamda aynısı birgün ablamla kavga ettik bana tokat attı ben cimcikledim babam @ldüresiye d#vdü boğazımı sıkıyordu kafama şişe fırlattı burnumu p@tlattı annem yalandan ağlıyordu babama beni d#vdürmek için bakkala bile salmayan bir annem var evlenmek ya görücü usulü ya da ortak arkadaş tanıştırması ile olurmuş internetten asla olmazmış tipik doğu kafası işte memlekete giderken iş yap orda ne derler az zayıfla kızlar çok yemez ayı diyor annem sürekli küfür eder p@vyon karısı erkek delisi diyor ablamla annem bana. İki sene önce bir sevgilim oldu gizlice konuşuyordum annem yine birgün d#vdü beni elimi kanattı bende sevgilime attım sevgilim sinirlenmişti ve evin önüne geldi dış kapının geceydi sadece elimi tutmuştu annem yakaladı o günden sonra hayatı daaha da zindan etti polisi aradılar çocuğa demedşkşerini bırakmadılar sosyal medya ve hattım hiç olmadı sadece 1.5 ay kullandım hepsi annemin üstündeydi kapattı sosyal medya hesaplarımım hepsinin şifresi ondaydı sadece farklı uygulamam hariç ordan konusuyordum zaten olaydan sonra karşı komşuda polis gitmiş telefon bilgilerimi verip çocukla hangi uygulamadan ne konuştuysam okumuşlar polis komşum göstermiş bana dedi ki o çocukla konuşursan karşı komşu söyler evlendiririm seni okula göndermem dedi neyse o günden sonra tuvalete gitmelerine bile karıştı zaten baskıcıydı bu olayda tuzu biberi oldu babam başka kadınlara bakıp konuşuyor annemi aldatıyor annem erkek işte Bakar dedi ben yapınca #ldürdü küfür ediyor hep bana ablamı sevgilisi ile buluşmaya gönderdi bana da evde yerlerri sildirdi ablamda kaç kez 6 7 sevgilisi ile dershaneye diyip buluştu annem yakaladı hiçbişi demedi ama bana neler yaptı ablam dudağımı patlattı annem iyi oldu dedi ekmek kırıntısını buzluğa atmadığım için babam #l g3ber cehenneme kadar yolun var dedi yemek bile vermiyor bazen bana annem gece su içmeye kalktım güya sesim gelmiş birisiyle konuşmuşum böyle devam edersem yatılı Kur'an kursuna vereceklermiş babam sosyal medyadan annemi aldatıp ç! plak kadınlara bakıyor konuşuyor annem iki dua bilmiyor beni oraya vereceklerine kendileri öğrensin diğer insanlara çok iyi aile modern gözüküyorlar aslında ne kadar geri kafalı hepsi bide çok iyi Anneyim babayım diyorlar şu an memleketdeyiz dedemlerdeyiz saygımdan kusur etmiyorum her dediklerini yapıyorum yemek yiyince tabakları kaldırıyorum ama ev süpürmüyomuşum babam benden utanıyormuş iş yapmadığım için hiç arkadaşım yok sevgilimi de çok seviyorum karşı komşu konuştumuzu dicek diye hiçbişi yapamıyorum az önce ablamla kavga ettik babam ırzına bilmem ne yaptığım dedi d#vecekti yine senin bu evde kimseye bişey deme hakkın yok dedi adi köpek hayvan dedi birtek bana böyleler ağlamaktan içim dışıma çıkıyor her gün az önce annemin ayağı kapıya gelmiş ablamla döve döve öldürdüler annem beni başkasınla evlendircekmiş öyle dedi
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 523 cevap paylaştı.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026