AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
204Cevap
Para sıkıntısı
Sanal alemde gezmeler
Evliliği bitiriyor
iyi de son blr şık koymamışsın
HEPSİ olması lazımm
İlgisizlik iletişimsizlik vb aldatmalar arkadan iş çevirmeler bunlar evliliklerde olmaması gerekiyor
Anlayışsız eşler birbirinin özgürlüğünü kısıtlayan hareketler
Aslında bu anketteti bütün seçenekler boşanmalara neden oluyor hepsinin bir etkisi var
Saygısızlık, güvensizlik, sevgisizlik,, sabırsıxlık, yetinmeme, iyisini hak ediyorum halleri
heva ve heveslerin dine itaatin önüne gecmesi... ve sistemin de var gücüyle buna destek olması...
Bekarlarda evlenecek para yok, evlilerde birbirine katlanacak tahammül kalmadı
Evlenme oranları düşerse ileride boşanma oranlarıda düşer.
Herkes balayına gitmiş ınstada mutlu görünüyorlar. Nasıl oluyorda boşanıyorlar aklım almıyor.
Bence ekonomik sebebler ve insanlarin teknoloji etkisi nedeniyle doyumsuz olmasi
Ekonomi ve sosyal medya bence en fazla boşanma sebebi
Boşanmaların çoğunun kaynağını son iki şıktaki sebeplerin oluşturduğunu düşünüyorum.
Ekonomik. Ailelerin evlerine giren paradan daha güzel bir hayat yaşamak istemesi
Sebebi bence instagram gibi siteler tabi bu bi kaç sebeblerden biri.
İnsanlar artık anladı ondan bir kişi ile ömür geçmez
Çoktan seçmeli soru bu bütün siklarin etkisi var tek bir sebep söylemek eksik olur
Aldatmaya aldatılmaya çok kafa takıyorlar. O yüzden. Bence bıraksınlar istedikleri gibi takılsınlar.
Cagdaslasiyoruz herkes kafasına göre takılıyor sonuç bu
Ekonomik sıkıntıların etkisi olduğunu düşünüyorum ama üçüncü seçenekte yabana atılmaz
Maddi durumlar, karı kocanın birbirine yetmemesi, anlayışsız olmaları
Bence hepsi de sebeb ama buna rağmen evlenmeyi çok istiyorlar neden öyle oluyor?
Yeteri kadar tanımama, sosyal medya, ekonomik sorunlar
En büyük etkilerinden biri teknoloji ve sosyal medya.
Aldatma çok arttı ve insanlar bilmiyorum saçma geliyor bana ama evliliği kısıtlama olarak görüyor
gelde şu anki konumda evlen herşey almış başını gidiyor allahım herşeyin hayırlsını ver yarabbi
Aldatma çok ve psikoloji kalmadi ulkede herkes sinirli ve gergin.
Evlennmenin insan hayatında gerçekleşmesi gereken bir step olmadığını kavradı insanlar
Boşanmaların olması gayet güzel bunu başarı olarak görüyorum.
Ekonomik sorunlar başta olmak üzere çocuk sahibi olmak veya bekar kalmamak amacı ile evlenmek
Sevgi olmayınca tahammül olmuyor tahammül olmayınca da boşanmalar gerçekleşiyor
Karı kocanın birbirine tahammülü kalmamış , en ufak şeyde boşanıyorlar. Tabi bazı kadınlar bu konuda nafakaya çok güveniyor. Ayrıca ihanet vs. ve sevgi ve saygının bitmeside büyük etken.
Azgınlıktan evleniyolar 20 / 24 yaşında sonra ateşleri sönünce hevesi alınca ev işleri erkeğe hizmet etmek zor gelince boşanıyolar
Okumuşu bile cahil
İnsanlar birbirini tam anlamadan evleniyor. Daha doğrusu evleneyim, cinsel hayatım olsun düşüncesi de hakim. Evliliği çok basit olarakta görüyorlar.
eski den ailelerimiz bu durum dan daha kötü ekonomik sıkıntılar çektiler.. sebep bu değil
asıl sebep sevgi ve saygının, kültürel değerlerimizin yok oluşunda saklı. yeni uşaklar anlamıyorlar doğrusu bu.
Doğru insanları harcıyoruz. Harcanıyoruz da farkında olmadan. Kişinin kendini tanıması ve karşındaki kişinin de kendini tanıması sonucu ortak bir payda da buluşmayı huy edinmeleri ile çözülmesi gerekir. Aksi sorunu arttırır.
Çünki artiq insanlar daha rahat kimdense asili olmaq istemir buda eslinde bizim valideynlerimizin bizi sevgiyle severek her istediyimizi ederek biz bu hala gelirik. çocuklari biraz zorluga öyresdirmek heçde pis olmaz
Şimdiki aşk lar malesef bir sıkıntı göreme kadar, seven insan saygı da duyarsa birbirine işte o zaman evlilik yürür
Kimse homosapiensin tek eşli olmadığını dile getirmiyor ne kadar üzücü gerçekleri konusamamiz dogamiza aykırı bir organizasyon içine girip bu tutmayınca başka şeyleri sebep gostermemiz
Doğamızla oynuyorlar
Aynen öyle
Profilini değiştir çok iğrençç
Profil fotoğrafina bak bakayım çok umrumdami
sebep evlilik oncesi cinsellik evlilige gerek kalmamasi
Günümüzde saygı sevgi hoşgörü azaldı evlilik öncesi gibi olsun istiyor evlenenler tabi erkek evlendi gibi olmuyor ya da kadın bunun sonucunda malesef boşanmalar oluyor
Sadakatsiz iliskiler, birbirlerini anlamayan çiftler , empati kuramayanlar, yalan söyleyenler, ekomik sıkıntılar, kısacası hayat değişti artık insanlrda dahil olmak üzere artık hiçbirşey eskisi gibi değil
Ne isteyip istemediklerini bilmeyen kadın ve erkek var.
Buradaki maddelerin hiçbirinin olduğunu sanmıyorum. Millet azmış. Cinsel nedenlerin 1. Sırada geldiğini düşünüyorum.
Cunku herkes herkesle evlenemez ve toplum ne der diye evlenmeyi bir turlu birakamadikk
C ye çok katılıyorum etrafimda duzgun erkek kalmadı bile disarida normal görünen Instagram da bine yakın eskort hesabına benzer hesapları takip ediyor bence normal degil bu
Sosyal medya kullanımı ile aldatmaların/yakalanmaların artması boşanmaya itiyor malesef
Artık kimse kimseyi cekmşyor en ufak bir kavgada ayrılıkla son buluyor
Sosyal medyayı düzgün kullanmama ma tek eşe bağlı kalamama ekonomik sıkıntılar maalesef bitirir evliliği
Hem kadınlar hem erkekler aldatmadan duramiyolar les gibi bi devirdeyiz ve ayni zamanda maddi sıkıntılar yuzunden boşanmalar artiyo
Aldatılıyorum. Aldatılmalar arttığı için boşanmalar da otomatik olarak artıyor ama henüz ben boşanmadım.
Boşanmak için neyi bekliyorsunuz afedersiniz o eşiniz denilecek mahluktan hayatın sillesini yemişsiniz
Önceden kadın ekonomik bağımsızlığı olduğu için herşeyi kabulleniyordu ( aldatma vs) şimdi vazgeçme haklarını kullaniyorlar. ben böyle düşünüyorum. Erkekler genelde boşanmıyor.
en büyük sebebi akp dir ne olcak onu da seçeneklere koyun
1 para
2 para
3 para
4 para
.
.
.
.
1 milyon para
Bir koltuk takımının en az 2-3 asgari ücret olması, bir bulaşık maskinesinin 2 asgari ücret olması, insanların işsiz kalması... Bu şartlarda evlenmek çok çok zor
Tc ekonomisi yuzunden. Gerici yobaz islamsever gelenekçi baskici aileler yuzunden. halen aileler kendi kizlarinin ogullarinin yuvasini bozma peşindiler.
Ekonomik sıkıntılar yüzünden sevgi ve saygı bitiyor günümüzde iki kişi çalışsa bile bir ev bile alamıyor buda insanları yoruyor hayaller ve hayatlar aynı olmuyor
Sosyal medya ve zinanın artışı nasıl olsa evlenmeden yapıyorlar diye evlenmyorlar
Ben yapamiyorum evlenmicem de her kiz patlak mk ben bakir ölurym kesin
Ekonomik sıkıntılar ve gençlerin özgür olma istekleri.. ama evlilik kısıtlama anlamına gelmez sevgi olduktan sonra herşey olur
biz eşimle iletişimsizlik yüzünden boşandık. en büyük neden bu bana göre. gurur yapıyor bi taraf diğer tarafta sürekli taviz vermek zorunda kalıyor. anlaşma yok
Flört başka bir açıklaması olamaz çünkü insanlar sevgili sonra söz sonra nişan be düğün derken zaman diliminde herşeyi yaşıyorlar ve evliliğe bir şey kalmıyor