Ailem sınav konusunda çok büyük bir baskı yapıyor bana. Sizce mezuna kalmalı mıyım?

Merhaba ben bu sene üniversite sınavına girdim sonuçlar iki hafta önce felan açıklandı ve ozamandan itibaren evde bana cehennem hayatı yaşatıyorlar. Her Allah'ın günü sanki sınav ilk kez açıklanmış gibi azarlıyorlar hakaret ediyorlar bana. Sınav açıklandığı gün babam ben sana bakmak zorunda değilim evlendiririm ya da gider çalıştırırım seni dedi üstüne küfürler de etti burda yazmadım. Beni bu sene zorla hiç verim almadığım bir dershaneye yazdırdılar hocalar çok kötüydü yıl içinde gitmek istemediğim için yine kavga ettim ağladım ama beni umursamadilar sanki dershanede mucizevi bir şey var gibi. Şimdi de sana o kadar para verdik utanmıyor musun diyorlar. Bu sene dershanesiz evde tekrar çalışmak istiyorum ona da izin vermiyorlar annem sen seneye de kalsan yine kötü yaparsın ben sana asla inanmıyorum ben seni evde bir yıl da görmek istemiyorum git üniversiteye bu yıl diyor bana zorla öğretmenlik ya da hemşirelik yazdırmaya çalışıyor. Evden dışarı adımımı attırmıyorlar. Babamdan normalde de nefret ediyorum zaten birkaç gün önce bana seni öldürürüm döverim diye tehdit ediyor. Bunlara rağmen annem bana diyor ki kim bizim gibi iyi anne baba senin gerçekten annen baban kötü olsa ne yapardın acaba. Gerçekten iyi anne baba böyle mi olur merak ediyorum. Bana zaten maddi anlamda bakmak zorundalar eğer çocuk yapıyorlarsa. Lütfen bana bir moral verin ne yapmalıyım? Bu sene evden kurtulmak için istemediğim bölüme mı gideyim yoksa bir yıl daha evde eziyet mi çekeyim?
Ailem sınav konusunda çok büyük bir baskı yapıyor bana. Sizce mezuna kalmalı mıyım?